Перилни препарати и омекотители – 48

• 75 422
  • 761
  •   1
Отговори
# 630

Това значи ли,че мога да пера всякакъв цвят дрехи без да се съобразявам какво пише на праха? Embarassed

На праха-не. На течните препарати-да.

# 631
  • София
Добре, от потребителска гледна точка, а не от цифрова, Омо прах пере доволно цветни дрехи, без цветовете да избеляват. Ариел Маунтин спринг с надпис за профани 15-30% избелители смъкна цвета от едно изпиране на същите дрехи.
Нямам никакви претенции да разбирам как се формулират прахове, нито разбирам състава им,  но съвсем видимо при 2 различи продукта с декларирано различно съдържание избелването на дрехите е коренно различно.
Така че, да - важното е да говорим от собствен опит, а ти сам казваш, че не познаваш (и не искаш да познаваш) Омо и Денк Мит...

# 632
  • София
За София,  дозировката за мека или за средно твърда вода да гледам?
Благодаря Flowers Bouquet

# 633
Така чаканият Омо от понеделник

До кога е валидна промоцията? Чудя се, дали да не купя от тези двата омекотителя на Максима за да ги пробвам. Ползвали ли сте ги и какви са ви впечатленията? Оставят ли траен и силен аромат?

Според вас, бялото пране пожълтява ли, ако се суши на силно слънце?
От утре 18 до 24ти включително Simple Smile

# 634
Разликата е, че споделяме различни неща. Вие споделяте личен, субективен опит, базиран на извадка от 2 препарата, а аз споделям информация. Толкова ли е трудно да се проумее? За ТЕЗИ ДВА ПРЕПАРАТА  може и да е така, дали има връзка с текста на опаковката е друг въпрос. В общия случай обаче това не е така, много е просто.

Много рядко си позволявам да давам мнение за конкретни препарати защото познавам много малко от тях и наистина нямам интерес за повече. Опитвам се да ви науча на няколко прости принципа, с което ще ви е много по-лесно да се перете с максимално добър резултат, минимум ненужни разходи, независимо какво казват лелките в рекламите или какво пише на кутията.

Ето един смислен въпрос. Материите базирани на целулоза (памук и лен)-не, дори се "възползват" от избелващото действие на УВ лъчите в слънчевата светлина. Вълна, коприна и особено изкуствени полимерни влакна пожълтяват.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 17:38 от TAED

# 635
Белите с прах за бяло.
Цветните /тъмни и светли цветни в отделни перални/- с препарат за цветно.

Това към Лия, че после видях, че има нови постове след нейния...

# 636
Разликата е, че споделяме различни неща. Вие споделяте личен, субективен опит, базиран на извадка от 2 препарата, а аз споделям информация. Толкова ли е трудно да се проумее? За ТЕЗИ ДВА ПРЕПАРАТА  може и да е така, дали има връзка с текста на опаковката е друг въпрос. В общия случай обаче това не е така, много е просто.

Много рядко си позволявам да давам мнение за конкретни препарати защото познавам много малко от тях и наистина нямам интерес за повече. Опитвам се да ви науча на няколко прости принципа, с което ще ви е много по-лесно да се перете с максимално добър резултат, минимум ненужни разходи, независимо какво казват лелките в рекламите или какво пише на кутията.

Ето един смислен въпрос. Материите базирани на целулоза (памук и лен)-не, дори се "възползват" от избелващото действие на УВ лъчите в слънчевата светлина. Вълна, коприна и особено изкуствени полимерни влакна пожълтяват.
Само да уточня, че въпросът от цитата не е мой, не знам кого си цитирал Wink похвалите за смисления  въпрос са за друг Simple Smile

# 637
От утре 18 до 24ти включително Simple Smile

Благодаря за бързия отговор! Тъкмо се канех да тръгвам за Кауфланд. Grinning

Благодаря за полезната информация!

# 638
Направих експеримент-пуснах една пералня на 60 с течен за цветно,заедно с дрехите един мой лилав чорап.След това пуснах втора пералня на 60 с прах за бяло плюс другия чорап.Разликата е огромна!Чорапа изпран с течен препарат изглежда по-мръсен!wtf??!

# 639
Да кажете нещо за прах за цветно на Тема? Майка ми ще ми дава някакъв пакет.

# 640
  • София
Направих експеримент-пуснах една пералня на 60 с течен за цветно,заедно с дрехите един мой лилав чорап.След това пуснах втора пералня на 60 с прах за бяло плюс другия чорап.Разликата е огромна!Чорапа изпран с течен препарат изглежда по-мръсен!wtf??!
В тази тема няма да намериш похвала за течните препарати и има защо. С течни пера само нещо което е носено веднъж два пъти или бельо (на кратка програма), а чорапите с прах Персил  Heart Eyes

# 641
А аз толкова ги харесвам течните...
Минавам на прах ДенкМит,за цветно и за бяло...

# 642
  • оттам, откъдето започва България

Нещо не ми стана ясно.
Пуснала си една пералня на 60 градуса с цветно пране с течен препарат и твоя лилав чорап?
А после си пуснала другия с бяло пране на 60 градуса и с прах за бяло?
Това ли искаше да споделиш?

# 643
А аз толкова ги харесвам течните...
Минавам на прах ДенкМит,за цветно и за бяло...
Аз използвам само течни и съм доволна,  но дрехите ни не са мръсни-носени са по няколко пъти и просто имат нужда от освежаване и приятен аромат.

# 644
И двете перални бяха с цветно,просто с различни препарати Simple Smile
Направо си изглежда мръсен чорапа...

Общи условия

Активация на акаунт