С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 120
  • 845
  •   1
Отговори
# 420
В тема, в която се надпреварват да се оплакват на коя свекърва й подпитвала и препирала за внуци, твоите приказки за свекървенското спокойствие не ми се струва да описват по-големия процент от реалността.

Моето нежелание за деца никога не е било диктувано от мерак да втрещявам или шокирам. Опрял някой до моите гени, че да се втрещява, че си ги кътам.

Нямаме брак, Лъки, и брак не му давам.  Laughing

# 421
Аз пък не отричам възможността, свекървата да харесва точно тази кандидат снаха. Синът до сега имаше две "приятелки". Ами едната определено ми допадаше повече.

Разбира се, че може да я харесва, ама надали я смята чак за съкровище, та ако синът принципно не си пада по крайно кофти момичета, следващата пак ще става. А има мъже, на които жените им се лепят и винаги имат избор измежду готини мадами - готини във всякакъв смисъл - и умни, и хубави, и възпитани. Сега, ако свекървата си знае, че синът е убитак, ще напира за внуци, че кой знае дали ще успее да излъже някоя друга.

# 422
Въпросът е той за коя се е лепнал, не на него лепят ли му се или не.

# 423
Не мисля, че на нормална майка не и пука коя е снахата, освен ако наистина селекцията не е добра, но рядко е така.

Това, разбира се няма никакво значение. Аз лично бих се въздържала от изказване на мнение, защото няма аз да живея с евентуалната снаха, а и считам, че всеки има право на собствен избор за действията си, ако ще и да е неправилен според мен.

# 424
и аз се чувствам нещастна от комуникацията със семейството и майката на мъжа ми. не мога да ги търпя. голям проблем си е, нека не се лъжем.
Няма ли начина да избегнеш комуникацията с тях или поне да я направиш максималко рядка?
Еми да, но не искам да обидя мъжа си. Иначе си е рядка, но пак ми става леко тъпичко, защото ми се струва незаслужено. А мъжът ми милият и той в небрано лозе се чуди как да ми вдига акциите и да ме споменава на всяка втора дума. Не може да схване, че насила не стават тези работи. Изтъпаниха ме да се снимам с другите мацки и аз бременна, не искам да съм отпред, а по-отзад (за да ми се виждат хубавите неща-лице, а не корема), защото все пак тези неща са за спомен и искам да изглеждам добре, не искам да ме изтъпанчат с корема отпред. Голяма драма, нарушавам подредбата.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 13:58 от bodybeautiful

# 425
Нима е лошо да ти се вижда коремчето? Или да остане за спомен?

# 426
Какво не хубаво й има на една бременна жена? Имам чувството, че насила си създаваш негативни емоции, може ли за такива дреболии да се хващаш?

# 427
Отношенията със свекървата пак ли ти тежаха по същия начин и преди да забременееш? Сега си по-подвластна на всякакви крайни емоции, затова може да ти се струва по-тежко отколкото в действителност е. Аз като страничен наблюдател дори го намирам за глупаво. Как ли пък ще си крия корема, ако съм бременна или ще си мисля, че е грозен.

# 428

Това поверие за 7-те години мистана интересно, каква е идеята?
Не знам. Както всяко поверие и това е тръгнало от някъде.....

# 429
Отношенията със свекървата пак ли ти тежаха по същия начин и преди да забременееш? Сега си по-подвластна на всякакви крайни емоции, затова може да ти се струва по-тежко отколкото в действителност е. Аз като страничен наблюдател дори го намирам за глупаво. Как ли пък ще си крия корема, ако съм бременна или ще си мисля, че е грозен.

Аз пък си мисля, че никога не бих реагирала на някого да му казвам как да се снима, всеки прави това, което му е комфортно и  си е лична работа на всеки. Нахално е да напират да се снимам и да не ми позволят преценка къде да застана. Да, като цяло беше по-приемливо преди, никога не сме били особено близки, но сега чак ми стана неприятно. Много се притеснявам как ще отгледам детето си между две култури и как ще му развия и българско самосъзнание и тн.

# 430
  • Варна
Хайде сега, не всички се умиляват от бременни жени. Аз не се понасях с корема, броях дните до края и нямам нито една снимка от бременността. Не можех да се гледам направо.

# 431
Аз, с моите сто кила, необхватимо отпреде и необозримо отзаде, въпреки че бях супер щастлива, с пистолет не може ме накара никой да покажа единствената си снимка в напреднала бременност.Sweat Smile

# 432
Аз се умилявам, ама не ми се получи да съм такава типична. Нямах корем, а само задник, ама огромен. Радвам се, че нямам снимки от периода Simple Smile.

# 433
Никога пък бременна жена не ми е изглеждала неприятно или грозно. Ясно, че те самите не се харесват и им е некомфортно от стърчащи кореми, отекли крака и хормони, които ги правят мата хари, но пък околните им се радват, колкото и да не им се вярва. И пак не намирам за нужно да се предава толкова голямо значение на въпросната ситуация.

# 434
Никога пък бременна жена не ми е изглеждала неприятно или грозно. Ясно, че те самите не се харесват и им е некомфортно от стърчащи кореми, отекли крака и хормони, които ги правят мата хари, но пък околните им се радват, колкото и да не им се вярва. И пак не намирам за нужно да се предава толкова голямо значение на въпросната ситуация.

Това, защото не си виждала мен . Нямах нито оттекли крака, нито вени, ното корем, за жалост, а така исках да имам снимка с бременен корем, завита в леко шалче :rolling:.
Истината беше 30+кила и огромен задник. Поне с бюст се сдобих.

Общи условия

Активация на акаунт