С какво ви дразнят свекървите- 85

• 65 621
  • 845
  •   1
Отговори
# 615
Grinning Чета внимателно, особено теб. Очаквам точни цитати за генерализиране, иначе го приемам като висящо във въздуха втеляване Simple Smile

# 616
Grinning Чета внимателно, особено теб. Очаквам точни цитати за генерализиране, иначе го приемам като висящо във въздуха втеляване Simple Smile

Очакваш?  Laughing Ами, заповядай - те си стоят в темата, все още. 

П.П: Аргументи като финансова нестабилност, чести служебни пътувания и другите му там, които изреди не ги намирам за общовалидни при всички. Финансовата стабилност за един ще е семейството да е с доход 3000лв, за друг ще са 6 000. На фона на това колко семейства живеят разделени, защото единият е принуден да работи в друга държава за да подпомогнат семейния бюджет, са смешни.

# 617
Значи не искаш  истински партньор в живота, а  някакво кученце, което да си дресираш според твоите желания. Горкият! Ако ти го позволява, заслужава си го! Ако е истински мъж, ще ти бие шута рано или късно.

# 618
Аргументи като финансова нестабилност, чести служебни пътувания и другите му там, които изреди не ги намирам за общовалидни при всички. Финансовата стабилност за един ще е семейството да е с доход 3000лв, за друг ще са 6 000. На фона на това колко семейства живеят разделени, защото единият е принуден да работи в друга държава за да подпомогнат семейния бюджет, са смешни.

Да, не са общовалидни. Всеки според собственото си усещане за стабилност. Свекър ми е пътувал често, защото работата му го е изисквала. Това не е попречило на съпругът ми да израсне стойностен човек.

# 619
  • Най-красивата страна
Все пак жената не е само крава за разплод...
Ние нямахме деца години наред,но моя мъж не ми е бил шута.
Много хора се чудиха как така сме останали заедно,като нямаме дете.Ами обичаме се.
Дъщеря ни се роди 15 години след като се оженихме.
И съм сигурна,че не сме някакво изключение.

# 620
  • София
Скрит текст:
Хи-хи!
Умствените ти възможности са колкото на тиквена семка, бабет  Heart Eyes
А, твоята простащина никакво лустро не може да прикрие и всъщност, си взела много правилно решение- не бива да се размножаваш, че и без това чалгата ни е затиснала отвсякъде. Mr. Green

Такива като теб са си затиснати природно. Mr. Green

Трудно ти се получават провокациите с тоя загладен мозък, но страстта, с която се пънеш буди възхищението ми. И неудържимият ми кикот, разбира се, но нека спра до тук, че с твоето ЕГН сигурно ще се задъхаш три пъти докато го прочетеш.

Няма провокация, гледам ти сеира- дори и пуканките съм си приготвила.  Mr. Green
С всеки следващ пост доказваш, че чалгата не прощава- като няма  с какво да обидиш, се хващаш за ЕГН- то. hahaha
Не ти повярвах, че на живо си още по- зле, защото не мислех че има накъде, но съм сгрешила- има.

# 621
# 622
  • София
Няма смисъл- изкривява психиката допълнително. Simple Smile

# 623
Скрит текст:
Хи-хи!
Умствените ти възможности са колкото на тиквена семка, бабет  Heart Eyes
А, твоята простащина никакво лустро не може да прикрие и всъщност, си взела много правилно решение- не бива да се размножаваш, че и без това чалгата ни е затиснала отвсякъде. Mr. Green

Такива като теб са си затиснати природно. Mr. Green

Трудно ти се получават провокациите с тоя загладен мозък, но страстта, с която се пънеш буди възхищението ми. И неудържимият ми кикот, разбира се, но нека спра до тук, че с твоето ЕГН сигурно ще се задъхаш три пъти докато го прочетеш.

Няма провокация, гледам ти сеира- дори и пуканките съм си приготвила.  Mr. Green
С всеки следващ пост доказваш, че чалгата не прощава- като няма  с какво да обидиш, се хващаш за ЕГН- то. hahaha
Не ти повярвах, че на живо си още по- зле, защото не мислех че има накъде, но съм сгрешила- има.

С всеки следващ пост доказваш, че дори и с упорито старание никой не може да ти надмине селянията и овчия разсъдък. В елементарните си опити да захапеш някого започваш глупашки да мериш с двоен аршин, а дозите ти лицемерие са ненадминати. Скачаш като гладна бълха на куче върху всеки когото не можеш да напъхаш в закостенелите си и назадничави стереотипи, а това, лелче, е далеч и от най-минималния признак за интелигентност или класа. Последните две всъщност никога не е имало съмнение, че ти липсват.

Виктория, никой не е твърдял, че ще попречи. Радвам се, че имаш такова мнение за мъжа си.

Значи не искаш  истински партньор в живота, а  някакво кученце, което да си дресираш според твоите желания. Горкият! Ако ти го позволява, заслужава си го! Ако е истински мъж, ще ти бие шута рано или късно.

Joy Joy Joy Joy

# 624
Все пак жената не е само крава за разплод...
Ние нямахме деца години наред,но моя мъж не ми е бил шута.
Много хора се чудиха как така сме останали заедно,като нямаме дете.Ами обичаме се.
Дъщеря ни се роди 15 години след като се оженихме.
И съм сигурна,че не сме някакво изключение.

Вени, не сте имали толкова време, но сте го искали. Твоят случай е съвсем друг.

# 625
  • при късмета
Значи не искаш  истински партньор в живота, а  някакво кученце, което да си дресираш според твоите желания. Горкият! Ако ти го позволява, заслужава си го! Ако е истински мъж, ще ти бие шута рано или късно.
Защо да няма истински партньор? Тя каза, че и той е на същото мнение. Не може ли и той да е на него, без да го окачествяват?
А пък майка му какво мнение има изобщо не е фактор в случая, при положение, че те двамата са на една вълна. Ама абсолютно никакъв.
Не се ли усещате с Абсурт, че нападате Антигона, само защото е била честна с партньора си за вижданията и плановете си. И о, Боже, неговите съвпадали с нейните, чудо на чудесата, не съвпадащо с остарели схващания от времето на баба ми!
Тя не е излъгала за нещо доста сериозно и това ѝ прави чест по-скоро. Каза, че ако са се различавали вижданията им е нямало да е с него и той е свободен да си тръгне. Явно е обсъдено и решено и то съвсем равностойно. Нали те двамата живеят заедно?
Нито тя е в някаква грешка, щом така чувства нещата по въпроса, нито той е кученце, че е на същото мнение. А вие оплювате честни и равноправни отношения. Типично по свекървенски, ако не е вашата праисторическа истина, друга няма!

# 626
  • София

Тя не е излъгала за нещо доста сериозно и това ѝ прави чест по-скоро. Каза, че ако са се различавали вижданията им е нямало да е с него и той е свободен да си тръгне. Явно е обсъдено и решено и то съвсем равностойно. Нали те двамата живеят заедно?
Нито тя е в някаква грешка, щом така чувства нещата по въпроса, нито той е кученце, че е на същото мнение. А вие оплювате честни и равноправни отношения. Типично по свекървенски, ако не е вашата праисторическа истина, друга няма!

А, се върни да ми видиш постовете- не я оплювам затова, че не иска дете- правилно е решила, доказва го пост след пост.
Смешна ми е увереността ѝ, че е издала нареждане, което майка и син ще спазват- да не коментират това, че няма да има деца.
А, в поста преди това, сама си казва, че майката на момчето не знае, че тя му е заявила, от нея деца да не чака. Mr. Green
Та, Антигонката, според мен си е една застинала в началния пубертет персона, навряла се тук да се прави на  велика.
И като гледам, речника ѝ с бързи темпове се приближава до този на Викса. Joy

# 627
  • Варна
Grin
Не съм се записала в темата?
Ни мой да бъде...
Добре че се записа, че да ми омекотиш малко усещането като за убиец на теми. Grin
В смисъл? Наистина не те разбрах...

# 628
 Joy Колко си заблудена. Никъде през живота си не съм писала, че съм издала нареждане на партньора ми и майка му да не коментират, че няма да имам деца. Личи си, че дълги постове трудно четеш. Особено ако са с по-сложни думички.

# 629
  • Бургас
Все по-забавно става Joy
Наблюдаваме завидно самочувствие у някои съфорумки, изразяващо се в самозаблуждението, че те притежават правото и компетенцията на властелини на истината, за да преценят еднолично и категорично кои са сериозните и уважителни аргументи, залегнали в избора на някого относно собственото му възпроизводство. Евала!

Общи условия

Активация на акаунт