С какво ви дразнят свекървите- 85

• 65 576
  • 845
  •   1
Отговори
# 705
Моето разбрахме е, че било пубертет. За двойките или хората, които са на 30+ и пак не желаят да имат деца не разбрах какво е.

От кога от една жена се очаква да ражда? Твоите синове с желание ли ги създаде или защото друг очакваше да се размножиш? Да очаква може само някой полу маймун, на който животът му се е развил само до облекчаването на примитивните нужди.

Откакто свят светува, от нормалната жена без дефицити, се очаква да роди.
Очаква се, когато обича мъжа до себе си, желанието ѝ да се избистри и конкретизира- да има дете точно от него.
Да създадеш живот, да отгледаш човешко същество и да го оформиш като стойностен индивид, няма нищо общо с облекчаването на примитивните нужди.

Примитивни нужди са, като прокараш през дебелото черво всичко, да си освободиш място за още, и пак, и още- и пак.
И така- цял живот- торба за фекалии.

Т.е, ако жената няма желание за собствено потомство, то трябва да се съобрази с общественото очакване  и да създаде поколение въпреки всичко? Къде остават вътрешните подбуди на тази жена и правото й да разполага с тялото си както реши в такъв случай?

# 706
Примитивни нужди са, като прокараш през дебелото черво всичко, да си освободиш място за още, и пак, и още- и пак.

Също и да се почесваш, когато те засърби, без оглед на последствията. Ако абортите не бяха позволени и наша Антигона щеше да се е размножила най-примитивно, ама като е разрешен - няма страшно, може да се челастрим като маймуни, а като стане белята - има и решение.

# 707
Ти си се челастри като маймуна или с такава, щом ти е мерак, не виждам мен къде ме слагаш в тази графа със себе си. Аз се забременях след 2 години връзка и използвайки два вида контрацептиви.

# 708
А не, обяснявам какво означава "като маймун", защото сравнението ти не беше точно. Като маймун е това, което ти си направила - начесала си се, когато те е сърбяло и си забременяла, а че после не си родила е късмет, че медицината дава решение, позволено и от закона. Така че нямаш право да наричаш "муймуни" хората, които са си родили децата, защото не ако не си по-различна, то си по-лоша, защото не поемаш отговорност, така че не бързай с обидите, ами погледни по-добре себе си.

# 709
  • Варна
Забременяване и впоследствие аборт, въпреки прилагани два вида контрацептиви, не е бягане от отговорност, Янечек. Осъзнато решение е.

# 710
Поела съм като съм  използвала предпазни средства. Хората, които са родили деца никой не ги е нарекъл маймуни, ако ти е сложно да ме разбереш, то поне не си интерпретирай свободно.

# 711
Аз мисля, че повечето от нас сме дърти магарици и не ни отива да се джафкаме с едно дете. Нека да порасне Антигона и ако и тогава да няма деца е нейният избор и може да го понесе барабар с цената му, защото абсолютно всяко нещо на този свят си има цена, така да бъде.

# 712
От друга страна няма как да се дистанцираш от примитивните маймуни, когато самата ти си една от тях - маймунското и примитивно е точно задоволяването на нагона, а отглеждането и грижата за поколението вече е работа на хората, а не на маймуните.

# 713
И така би трябвало да бъде. Аз секс правя за удоволствие, не само за разплод. Пробвай някой път

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 13:54 от Антигона

# 714
Не можеш да ме захапеш, колкото и да се опитваш, както писах вече- на подобни демонстрации съм публика всеки ден и нервите ми са калени, време е да си ходиш в пясъчника, твърде много се заседя на пейката при майките.

# 715
  • София

Т.е, ако жената няма желание за собствено потомство, то трябва да се съобрази с общественото очакване  и да създаде поколение въпреки всичко? Къде остават вътрешните подбуди на тази жена и правото й да разполага с тялото си както реши в такъв случай?

В никакъв случай. Stop
Когато една жена не иска да има деца, не бива да ражда, защото ще ги осакати душевно.
Когато нямаш способността да обичаш някого другиго безкористно и от сърце, и в даден момент да сложиш неговите нужди пред своите, си негоден да отгледаш стойностна личност без да наследи твоите дефицити.

# 716
Леле, 80 страници съм изпуснала за една вечер и тук е станало егати сериала...Момичето е младо и тепърва й предстои да види много неща. Да, трябва да порасне още малко, но всеки когато му дойде. Няма смисъл жени на почтителна възраст да спорят момиче, което може да им бъде дъщеря, па макар и с добрата мисъл да я предпазят от грешка. По себе си знам, когато майка ми се опитваше същото, че не работи. Човек сам трябва да си чукне главата, особено като е млад. Grin

# 717
Абсурд, аз не мисля, че говорим за дефицити, Антигона ми звучи съвсем като нормален човек, само още непораснал. Дори не вярвам, че не иска да има деца, ако не искаше, просто нямаше да се вълнува от подобни дискусии, вместо да застава в центъра им с "пък аз реших да нямам деца".

# 718
  • Бургас
Направо не мога да повярвам на арогантността и наглата самоувереност, които демонстрират някои тук, че и на всичко отгоре по повод чужда връзка. Абе, хора, оставете момичето на мира. Решението си е нейно, тя ще си носи последствията от него! Никакви не сте й на нея, че да й обяснявате високомерно как греши, ще бъде изоставена ако приятелят й е истински мъж или какъв сблъсък с реалността я очаква! Не сте пророци, не сте на нейно място.

А защо тя не ни остави на мира. А трябва да слушаме глупостите й. Не иска деца - хубаво. Ама да ни убеждава колко е хубаво. И как има разумно обяснение.

Тя нищо не ви убеждава. Бих казала твърде търпеливо продължава да отговаря на въпросите ви. Вие сте тези, които настоявате да ви се обяснява по темата. Не е за вярване как хем не четете, хем сочите с пръст и обвинявате друг за това, което вие самите правите. То направо е абсурдно. Вие изисквате обяснения, после ама тя какво ни занимава. Като не отговори пък - ау, ама защо не отговаря и тропане с крак. Шизофренично е някак, а разберете се последно какво искате, де!

# 719
Не можеш да ме захапеш, колкото и да се опитваш, както писах вече- на подобни демонстрации съм публика всеки ден и нервите ми са калени, време е да си ходиш в пясъчника, твърде много се заседя на пейката при майките.

Не представляваш апетитна хапка, че да ми идва такова желание. Ще се заседявам където си поискам, ти пък коя беше, че да ми казваш в обществен форум къде и дали ще стоя?

Общи условия

Активация на акаунт