Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 706
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Много ми е безмислена тая мисия зад вала. Просто трябваше да убият някой клетник там в някоя каруца клетка и готово. Simple Smile Ма нали са добрите Simple Smile

# 391
И аз не я харесвам.
Скрит текст:
Ако и когато разбере, най-вероятно ще се оженят. Може да не е романтичен съюз, но  е логичен

# 392
  • Варна
Скрит текст:
Много ми е безмислена тая мисия зад вала. Просто трябваше да убият някой клетник там в някоя каруца клетка и готово. Simple Smile Ма нали са добрите Simple Smile
Скрит текст:
Не е толкова просто. всеки жив човек им е съюзник, а и трябва така или иначе да го заведат зад Вала и да чакат  Другите да го вдигнат. Горе-долу същия риск.

# 393
Скрит текст:
:Много искам да видя момента, в който Дани ще разбере, че Джон е с по-силна претенция от нея за Железния трон.  Grinning Laughing Толкова да не я харесвам Дани!
Аз пък харесвам силните женски образи - Денерис, Аря, донякъде Санса, откак слезе на земята  Laughing По-добре ми стоят от Марджери или ранната Церсей, които с типични женски похвати си проправят пътя нагоре. Олена и Елария също бяха по женски коварни. Точно това е разликата, първите две имат сила и действат и говорят открито, хич не им пука. Както и Бриен. Докато останалите са с по-слаби позиции и за да постигнат целите си не могат да не прибегнат до интриги и манипулации. Това по не ми харесва. Доводите на Аря и Дани ги приемам - минах през това, това и това и сега заслужавам  онова. Останалите са едни мацки с болни амбиции.

# 394
Аз пък харесвам силните женски образи - Денерис, Аря, донякъде Санса, откак слезе на земята  Laughing По-добре ми стоят от Марджери или ранната Церсей, които с типични женски похвати си проправят пътя нагоре. Олена и Елария също бяха по женски коварни. Точно това е разликата, първите две имат сила и действат и говорят открито, хич не им пука. Както и Бриен. Докато останалите са с по-слаби позиции и за да постигнат целите си не могат да не прибегнат до интриги и манипулации. Това по не ми харесва. Доводите на Аря и Дани ги приемам - минах през това, това и това и сега заслужавам  онова. Останалите са едни мацки с болни амбиции.
Мхм. Ще ми се Ария да яхне дракон. Ще се разбират идеално.

# 395
Без драконите Дани е само обикновен претендент и нищо повече. ЗА мен е истерична, непоследователна и без съветниците си не би се справила. Но това е само мое си мнение, а и аз харесвам повече интригантките.  : Laughing

# 396
И двамата са идеалисти и наивни, мислят си че като имат добри намерения и хоп, готово, всички ще са на тяхна страна и ще ги следват ис вета става прекрасен- цветя, рози и еднорози
Ми не става така Simple Smile
На Дани й го казаха вече, че хората искат добра реколта, здрави деца и т.н., не им пука кой е на трона. Мисандей и т.н. че тръгнаха с нея...и тя си мисли, че всички ще са така. Ми няма. То и те тръгнаха с нея, щото къде ли да идат, но това е друг въпрос...На Джони му го показваха също много пъти, дали го е разбрал- не знам.

# 397

1 темата за книгите в случая не съм я задал аз. Мисля, че беше Joony, която първа поставя въпроса, защо били такива имената?  погледни назад и ще се убедиш.  

Или ти погледни назад и не "мисли", а провери кой я е "задал".
Сякаш това има значение.

Мен ми беше скучен епизода,
Скрит текст:
много ме издразниха погледите Джора-Денерис-Джон. Какво ми задържат на това, схванахме намека. Денерис нямаше смисъл да ги палва Тарли - не й трябва подчинението на тези воини, пуска ги и айде. Какво ги убеждаваше, не й разбрах целта. Непоследователна ми е нейната история...

И всемогъщата/всезнаеща Ц ми дойде в повече.

Беше яко това със Сам, че не обърна внимание на това, което Джили прочете. Някак си реалистично беше и как готино си обра крушите, хахах.

# 398
  • Вестерос
Скрит текст:
Сега като няма Тарли сигурно в бъдеще Сам ще го направят глава на рода, няма начин просто.

За да стане човек зомби на Другите трябва да умре зад Вала.

Хареса ми Джендри (Гeндри Grinning ) как развъртя чука , напрао флашбек на Робърт на младини.

Денерис има дортраки и неопетнени освен драконите.

# 399
джендри се е променил от любимата ми роля. макар че като гледах на срещите с манчестър юнайтед си изглеждаше като млад как беше.

# 400
 Най-после добър епизод след сума ти слаби. Е - имаше един-два слаби момента
Скрит текст:
не ми стана ясно Джайм и Брон, как са преплували половината езеро с брони и как не ги заловиха - но нейсе. к

Като цяло - готско. 
Скрит текст:
Суперяко е, че най-посел имаме 58 мвинути, предния епизод бе само 47 минути.най-як8ата сцена за мен бе Бран с гарваните, но И  джон с Дрогон, не падна по -долу,  Сцената  джора - денерис - Джон я чакам цял живот, можеха още малко да удължат, а също  също срещата тормунд - Джора ми допадна.

Скрит текст:
Петир най-после, започна да кове интриги, влиза в образ, изненадан съм обаче че Аря се "върза" толкова лесно, но пък няма и време, за да се покаже как постепенно нараства недоверието между сестрите. тя прекрасно знае, че Санса бе в плен, логично е че е писала писмото под натиск. И после писмото издаваше само наивността на Санса (тя го бе писала в друго време, когато  бе много по-прозрачна), но в него нямаше нищо, което да я показва истински лоша.
Очаквам Бран тук да каже "шах" на Кутрето,  и да помири сестрите.
Джайм ми допадна най-послре в тази серия, не се държеше като абсолютен дървеняк, а сцената Тирион- Джайм ми допдна страшно много. Ех, Този Давос сцените с него са невероятни. Церсей вече не ме дразни толкова много, но пък в този епизод Дани ме издразни жестоко - то беше с ръце на кръста, в поза "вижте ме коя съм", ту се лигавеше на Джон с едни влажни очи, а като цъфна и Джора във всеки момент си мислех, че ще направят шведска тройка.
Слабост за мен - не разбрах от какъв зор трябав чак зад Вала да ходят, като можеха просто да  изчакат някой да умре, да го заключат в килията и да го чакат да възкръсне. Ама Епика да има, пък и да се съберат героите на едно място, че в следващата серия, да ги поразчистят.

# 401

1 темата за книгите в случая не съм я задал аз. Мисля, че беше Joony, която първа поставя въпроса, защо били такива имената?  погледни назад и ще се убедиш.  

Или ти погледни назад и не "мисли", а провери кой я е "задал".
Сякаш това има значение.

Скрит текст:
много ме издразниха погледите Джора-Денерис-Джон. Какво ми задържат на това, схванахме намека. Денерис нямаше смисъл да ги палва Тарли - не й трябва подчинението на тези воини, пуска ги и айде. Какво ги убеждаваше, не й разбрах целта. Непоследователна ми е нейната история...

И всемогъщата/всезнаеща Ц ми дойде в повече.

Беше яко това със Сам, че не обърна внимание на това, което Джили прочете. Някак си реалистично беше и как готино си обра крушите, хахах.

цитирам "не съм чела книгите, но...."  като не си чела книгите, защо питаш за неща от книгите, като например имената, които са наложени именно чрез книгите?
Не че има значение, но нека да сме коректни.
разбира се, че на някой може да му е скучен епизод, докато на друг да му е забавен - затова сем хора.
на мен лично последните три епизода ми бяха гротескни, а този и втори - превъзходни. но има хора, които са на обратното мнение.

# 402
Братството к'во правеха на Eastwatch?

# 403
  • Варна

Скрит текст:
Денерис нямаше смисъл да ги палва Тарли - не й трябва подчинението на тези воини, пуска ги и айде. Какво ги убеждаваше, не й разбрах целта. Непоследователна ми е нейната история...

Скрит текст:
Точно в това имаше много смисъл. "Който е против мен ще бъде изгорен". - това е посланието и наистина подейства.
Твоята логика ми е непонятна, как така ще пуска военопленници, защото не са пожелали да се присъединят? Това е най-бързия начин да стане за смях.

# 404
  • Варна
Скрит текст:
Братството к'во правеха на Eastwatch?
Скрит текст:
Нали Хрътката видя в огъня, как армията от мъртви пресича през замръзналата вода  на Източен страж

Общи условия

Активация на акаунт