Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Ако Джейми се бе удавил в тази локва, представяте ли си как щяхме да се смеем тогава, щеше да победи баща си по нелепа смърт.

# 526
 да бе и Дани може да дофърчи до Дракон камък с ранения дракон, но не може да се огледа отгоре над реката, къде плуват Брон и Джайм и да ги причака от другия бряг с десетина варвари. нали?

Брон- случайно да забеляза че между нея и теб има жив дракон?
Джайм - Е, и?
Брон- Няма да ти позволя да умреш....ахъ...хъ....преди да си платиш дълга. hahaha

Значи вече може да сме спокойни за Джайм сценаристите са го измислили. ще живее, докато си плъти дълговеет към Брон или докато Брон умре.

# 527
Ако Джейми се бе удавил в тази локва, представяте ли си как щяхме да се смеем тогава, щеше да победи баща си по нелепа смърт.
Е, каква локва? Те го дадоха да потъва поне 5 метра в края на серията Joy

# 528
 е то това е смешното. Коня му е до колене във вода (няма и толкова), Брон го бутва една крачка встрани и той потъва пет-метра надолу. Joy
Все едно е стоял на ръба. hahaha

# 529
Как са минали реката с броните ли - много лесно - вървяли са по дъното Smiling Imp
По-скоро Брон е сритвал Джейми, придавайки му импулс и посока, а останалото е вършила инерцията. Е, заорали са тинята няколко пъти, ама карай, все някой ще изчука и изчисти бронята впоследствие.

п.п. Леле, във водата желязото се уплътнявало и ставало по-тежко...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
бронята е от желязо, а от водата то се уплътнява и стаав още по-тежко .

# 531
Хексе, не твърдя, че Аря е готина. Има противоречие в екранния й образ. Освен ако в следващия епизод не ни покажат как тя е изиграла Кутрето, но едва ли. Но аз пък й влизам в обувките и смятам, че доста добре разгада Санса, която явно сама за себе си не си беше дала сметка какво иска. Абсолютно незаинтересовано "защити" позицията на Джон пред васалите му. Да направим сравнение между нея и Лиана Мормон. Май няма място за такова.

# 532
 в тази огромна река как са дишали толкова време под водата? реката не е малка, не могат за 2-3 минути да я преминат, пък на всичкото отгоре, дават, че битката отдавна е свършила, когато те препллават. шампион -водолаз да си - повееч от 4 минути под вода не може да издържиш. ще ти се пукнат кръвоносните съдове.

А Брон, за да мъкне Джайм с бронята, направо трябва да е не културист, ами бащата на културистите. във водата имаш невероятно съпротивление, джайм те жи поне 80 кила, бронята още горедолу толкова пък и е от желязо

# 533
  • Варна
в тази огромна река как са дишали толкова време под водата?
С тръстики. Джони, разбрахме ти идеята, стига повтаря едно и също, не само това е противно на логиката и физичните закони, но... това е положението.

# 534
Хексе, не твърдя, че Аря е готина. Има противоречие в екранния й образ. Освен ако в следващия епизод не ни покажат как тя е изиграла Кутрето, но едва ли. Но аз пък й влизам в обувките и смятам, че доста добре разгада Санса, която явно сама за себе си не си беше дала сметка какво иска. Абсолютно незаинтересовано "защити" позицията на Джон пред васалите му. Да направим сравнение между нея и Лиана Мормон. Май няма място за такова.

g-style не ти е добро сравнието. Лияна е васал и глава на цял един знатен род - Мормон. Аря не отговаря за никого освен за себе си. Санса е владетелка много често тя е принудена да прави това което не иска. дотук тя има определени виждания, които са в противоречие с политиката на Джон, и затова не го защити пред лордовете, защото  вътрешно е съгласна с тях, че той не трябавше да напуска. Това не значи че го мрази или че иска да му седне на мястото.
Аря  няма основания да иска сметка на Санса  - най-малко дете е( към този момент), по-малка дъщеря, пропусна униженията на които бе подложена Санса, не участваше в драмиет по завладяването и отвоюването на Зимен Хребет, а се намираше далече от Севера съвсем доскоро . Не личи с нещо да е била много заинтересована от съдбата на близките си, инак нямаше да прекара толкова време в Браавос без да се поинтересува за тях.
Санса иска нещо много просто - да обедини лордовете. За това понякога се иска да  "правиш фасон" . Джон например отиде да търси помощ от Дани, въпреки че чичо му и дядо му са изгорени от Ерис Таргариен, а а сега ще търси помощ и от Церсей, която има пръст в смъртта на Баща му (вуйчо му), да не говорим че пусна диваци отвъд Вала - и всичко в името на общата борба срещу Другите. когато има общ враг няма Старки, няма Ланистъри, няма диваци, няма Тарги  - има Хора и Други.
това Аря, още не може да го проумее. Санса вече го проумя. И тя не харесва Петир, но ако му се фръцне, той ще си замине в Долината, а с него - основната им сила. Аря се държи детински.  В отсъствието на Джон, Санса трябав да "котка" васалите - независимо дали й е приятно или не.

# 535
Това, което ме притеснява е, че остават само 2 епизода, а има да се случват 100 важни неща. Само дано не претупат баш значимите моменти, за сметка на глупави и напълно излишни дълготрайни сцени в разговори между второстепенни герои, каквито гледахме доста за първите 5 епизода....

# 536
в тази огромна река как са дишали толкова време под водата? реката не е малка, не могат за 2-3 минути да я преминат, пък на всичкото отгоре, дават, че битката отдавна е свършила, когато те препллават. шампион -водолаз да си - повееч от 4 минути под вода не може да издържиш. ще ти се пукнат кръвоносните съдове.

А Брон, за да мъкне Джайм с бронята, направо трябва да е не културист, ами бащата на културистите. във водата имаш невероятно съпротивление, джайм те жи поне 80 кила, бронята още горедолу толкова пък и е от желязо
Дето се уплътнява от водата ли?

Така и така е почнало ровенето за сакътлъци от реала, но напълно приети в киното, да питам - само на мен ли ми направи впечатление, че полите на Денерис никога не се развяха по-сериозно от вятъра, докато фърка на дракончето...

# 537
  • Варна
Ами как Аря парира ударите на Бриен с малката си сабя от позиция в която няма как да удържи на силата на оръжието? За липсата на шапки насред лютата зима вече казах

# 538
  • Варна
През 1190г. по невнимание император Фридрих I Барбароса се удавил в една лидийска река и така пропаднал Кръстоносният му поход, а рицарите се върнали обратно в Германия.
С броня не се плува и не се ходи по дъното ... освен ако не е дървена.Simple Smile А Джайм носи и голяма буца злато вместо дясна ръка.... От друга страна и Давос не се удави при Черна вода... Приемаме художествения елемент.

Така и така е почнало ровенето за сакътлъци от реала, но напълно приети в киното, да питам - само на мен ли ми направи впечатление, че полите на Денерис никога не се развяха по-сериозно от вятъра, докато фърка на дракончето...

Ми той дракона горещ, бедрата потни, роклята лепи! Хахаха
Да не говорим как се подсича!:))))

Ами как Аря парира ударите на Бриен с малката си сабя от позиция в която няма как да удържи на силата на оръжието? За липсата на шапки насред лютата зима вече казах

Ударите на Валерианския меч на Бриен!

# 539
Оле какви локуми разтягаш не е истина. Не казвам, че Санса мрази Джон, а че иска ЗХ за себе си. Това стана ясно още предния сезон. Само аз ли съм го видяла?! Аря може да си държи сметка колкото си иска. Това е и нейният дом и нейният живот. Никога не е била от примиримите и това, че е по- малка сестра няма никакви значение. Нямала основание и право- като почнеш такива да ги ръсиш.... Ако всеки правеше нещата според правата си, нямаше да има история.
Като говорим за излишни сцени на второстепенни герои, сигурно вече сте обсъдили сцената между Сив червей и Мисандей. Любимата ми тъпотия. И продължи около 5 мин , което време можеше къде къде по- смислено да го оползотворят.
Ааа друго се сетих. Миналата серия Теон акостира и щеше да моли Денерис за помощ. Да не катери още стълбите към замъка?

Общи условия

Активация на акаунт