Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София
От къде може да се купи коприна за коса? И като кристалите ли е на консистенция?

# 301
  • Стара Загора
Да, течна е като кристалите. Аз си бях взела на Farouk CHI Systems мини от parfimo, но я продават и в други сайтове.
http://www.parfimo.bg/kozmetika-farouk-systems
За мен не е нещо кой знае какво и не бих подновила. Нанася се в краищата след измиване и се изсушава косата. Но и тези мини опаковки са много икономични, затова са напълно достатъчни за поне едномесечна употреба. Иначе ето този продукт е много добър, ако не си с тънка и бързоомазняваща се коса.
http://www.parfimo.bg/kozmetika-farouk-systems-biosilk-silk-therapy-silk

Нанася се на измита коса от корените към дължините и не се отмива. Прави я наистина като коприна -  мека, лъскава и гладка, но отнема от обема при мен и трябва на втория ден да я измия. Аз не съм със суха и третирана коса, а нормална и с обем без да ползвам продукти за това или преса. Преди имаше сашета в сайта по 0,60 и си вземах да имам по няколко. Сега виждам че е налична мини тубичка от 15 мл.

# 302
  • София
Ползвам боя за мигли и вежди на Делия. От крема имам доста, но привършвам активатора.
Мога ли да купя самостоятелно активатор или да го заместя с нещо подходящо?

# 303
# 304
имам 2-3 All Nature душ-гела - не са чудо на чудесата, но са с удобни опаковки, малко изкуствени миризми, не се пенят много, но и не са лигави - за цената си на промоция са нелош избор

# 305
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 306
Ползвам боя за мигли и вежди на Делия. От крема имам доста, но привършвам активатора.
Понеже ми стана интересно това боядисване на мигли в домашни условия, да питам тази боя Делия боядисва ли кожата и отмива ли се лесно след това (видях, че съдържа къна).  Мисля да се пробвам вкъщи догодина преди морето, че тогава хич не ми се занимава да си слагам спирала, а миглите ми са доста светли.

# 307
  • София
А това не вреди ли по някакъв начин на миглите?

# 308
  • София
Понеже ми стана интересно това боядисване на мигли в домашни условия, да питам тази боя Делия боядисва ли кожата и отмива ли се лесно след това (видях, че съдържа къна).  Мисля да се пробвам вкъщи догодина преди морето, че тогава хич не ми се занимава да си слагам спирала, а миглите ми са доста светли.
Отмива се лесно боята,при мен издържа 1 месец.Не съм усетила да уврежда миглите или пък кожата около тях. Аз ползвам тъмнокафявия цвят.

# 309
Скрит текст:
Отмива се лесно боята,при мен издържа 1 месец.Не съм усетила да уврежда миглите или пък кожата около тях. Аз ползвам тъмнокафявия цвят.
1 месец  Shocked  Браво! С нея си боядисвам веждите, лятото направо се родих с нея, изцяло замених молива за вежди, няма никакво размазване и мърдане. За морето беше идеалното решение, обаче ми пада бързо, за около 3 дни. Всъщност като се замисля май не ми боядисва самите косъмчета, които са плътни и тъмни. Ефекта, който търся е да боядиса празните места по веждите, което пък стои много по-добре от попълнено с молив  Peace

# 310
Ще си взема и аз такава боя за вежди, но дали ще се справя.. Grinning
Иначе обмислям да ходя в салон да ми боядисат и извият миглите.

# 311
  • в града на вечния купон
от къде я купувате тази боя за вежди?

аз ползвам ан Дева и не съм доволна.

# 312
В Лили я има.

Аз мисля скоро да пробвам нещо друго - brow tattoo на Мейбълин. Стои до 3= дни на веждите. Само чакам да дойде на нашия пазар.

# 313
  • Deutschland
Кои сапуни са с наситен аромат, от тия дето цялата баня ухае? От морето си купих някакви ръчно правени, но мъжа ми толкова ги хареса на външен вид, че не дава да ги отворя 😂. Тука не намирам друг Дав, освен обикновения, а тези с шеа и кокос ухаят супер. Други предложения?

# 314
  • София
Кои сапуни са с наситен аромат, от тия дето цялата баня ухае? От морето си купих някакви ръчно правени, но мъжа ми толкова ги хареса на външен вид, че не дава да ги отворя 😂. Тука не намирам друг Дав, освен обикновения, а тези с шеа и кокос ухаят супер. Други предложения?
Касиопея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт