Нашите кухни - 70

• 103 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас, София
Merianna, честито. Кухнята е страхотна. Аз ще помоля за мненията ви относно броя на котлоните. Снощи си поръчах кухнята. Надявам се до 1 месец да се похваля с нова. Тъй като ще сме газифицирани, аз исках да са 2 газови и 2 електрически. Майсторът снощи като идва, ме разубеждава за 4 бр. котлони. Доводът му е, че идеята е да ползвам само газ и ще избягвам всякакво готвене на електричество. И мъжът ми е на същото мнение, защото старият плот ще инсталираме на тавана, който е над нас. Аз се опасявам, че може да не са ми достатъчни два котлона. Вярно, че до сега не ми се е налагало често да готвя на три едновременно, но се е случвало. Вие какво мислите.
Аз съм с двойка, защото прецених, че няма да имам нужда от повече. Единствената ми забележка е, че при ползване на двата котлона едновременно, ако съдовете са големи си пречат.

# 421
Супер сте бе хора. Благодаря. Така ми се понравиха вашите отговори. Вече се навих и ще търся по-големи.

# 422
Дет, на старата къща имах плот с два газови и два ел. котлона. Ползвах само газовите!

# 423
  • Под Сините камъни
Дет, на старата къща имах плот с два газови и два ел. котлона. Ползвах само газовите!
Аз съм с 2 газови и с два на ток.Аз ползвам газовите,а щерката на ток защото я е страх от газта.Също и като ми свърши газта ползвам тия на ток.

# 424
Аз сега имам 3 на газ и 1 на ток. Така и не влязоха в употреба газовите. Свикнах си с 1 котлон.
Сега ще си сложа 2-ка на ток и сигурно ще ми се виждат много. Simple Smile

# 425
Ще си сложа 4 котлона, на газ ще съм. В момента съм с 2ка, керамични, и, както е отбелязала stasy-bs, ако съдовете са по-големи - си пречат, и се дразня много. Верно, 4 котлона отнемат доста повече място, но не искам да се дразня всеки път, като ми се налага да готвя няколко неща наведнъж.

# 426
  • София
И аз се чудя за котлоните какви да са - двойка или тройка индукционни. Притеснява ме, че на двойката, единият е доста малък и не могат да се сложат два по-големи съда, примерно ако на единия вариш спагетите, да правиш соса на другия в тиган..

# 427
Аз си мисля, че няма да е проблем, тъй като щом е индукционен котлона се предполага, че ще се ползват съдове с удебелено метално дъно и топлината ще се предава по цялото дъно. Това обаче е само теория, моите още не са монтирани.

# 428
Много благодаря на Краси 2603 и Kriakla.Точно в сайта на Анди дизайн бях си харесала едни дръжки, но не запомних сайта.Не че съм стигнала до дръжките...Страхотни сте.
Благодаря.
  Моята кухня се наложи да отложа малко във времето, но след това като съм наясно със нещата мисля,че ще се справим бързо.През това време ще се радвам на вашите кухни.

# 429
Леле хора, дали няма да търча с тенджерите в магазина, когато купувам котлоните. Аз почти винаги готвя в големи, дали няма да бера ядове.

# 430
Момичета, помагайте!

Спешно трябва да намеря в София, която прави кухни по проект на народни цени

Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 11:11 от PetyaH

# 431
PetyaH, това народни цени ли са? 5 шкафа за 3000 лв. Може би в София цените са такива! Simple Smile

# 432
PetyaH, това народни цени ли са? 5 шкафа за 3000 лв. Може би в София цените са такива! Simple Smile

Нямам представа Simple Smile Затова питам... Такива ли трябва да са или не?

# 433
Цените зависят от много фактори - какви плоскости, плот, механизми, мивка, батерия, гръб и пр. Кухня от масив не може да бъде на цената на ПДЧ такава и обратното. 5 шкафа от евтино ПДЧ с китайски механизми и прост (имам предвид от най-евтините и крехки варианти, иначе аз също съм термоплот и съм доволна) термоплот, дори по поръчка, не би трябвало да струват над 1000 лв, освен ако няма нещо много връткаво в изработката. Обратното, 5 шкафа от масив/МДФ с плот от гранит или технически камък и механизъм Блум, с включена луксозна мивка, батерия и пр., ще са над 3000 лв.

# 434
  • In the shadows of my mind
За 5 шкафа, без уреди (?), може да влезете в подобен бюджет и в Икеа например. Зависи какво точно търсите, има ли много специфични форми и изисквания и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт