Обичам те, но.... Или как ни дразнят мъжките навици :)

• 23 480
  • 158
  •   1
Отговори
# 135
Дразни ме, че се мисли за голям чистник. Дразни ме, когато си вдига чинията от масата и мисли, че неговото си го е прибрал. Че лятото обича да излиза/да пие всяка вечер.

# 136
  • София /Абсурдистан
Дразни ме, че не затваря вратите и върви като че ли ги няма - всичко отворено, става течение, тряскат се врати и прозорци, ако в кухнята нещо се готви, мирише навсякъде; ако някой спи - телевизора гърми и се чува навсякъде, абе ... . Обмислям да сложа автомат за врата поне на вратата на дневната  Twisted Evil

# 137
^^Колко познато!😂 Не се бях замисляла, че моя прави подобни изпълнения.

# 138
  • постоянно
ММ отваря чекмеджето за нещо си ,но след това го оставя съвсем малко отворено . Ех, полудявам  Sick #Crazy Sick

Още какво ?!?  newsm78 Интелигентен , образован мъж ми звъни на работа примерно  с въпрос  " Как се варят тези макарони ? "
Аз : "Ако обърнеш пакета  там е написано , на твоят роден език как се варят Тези макарони "  #2gunfire

# 139
  • Mediterraneo
Не знам писах ли вече напоследък как ме дразни с нежеланието си да зареди миялната! Допреди няколко месеца миеше почти само той чинии, всяка вечер, чинно измити, мивката лъсната, всичко подсушено и подредено по конец. Откакто имаме миялна, мята чиниите в мивката и приключва. Не иска и не иска дори да пробва да я зареди! Само го бъзикам, че машината не хапе, да вземе да пробва, няма страшно.

# 140
  • Варна
Не знам писах ли вече напоследък как ме дразни с нежеланието си да зареди миялната! Допреди няколко месеца миеше почти само той чинии, всяка вечер, чинно измити, мивката лъсната, всичко подсушено и подредено по конец. Откакто имаме миялна, мята чиниите в мивката и приключва. Не иска и не иска дори да пробва да я зареди! Само го бъзикам, че машината не хапе, да вземе да пробва, няма страшно.

Това най-вероятно е бойкот, защото си му отнела любимото занимание  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
  • София
Оооо моя я зарежда, но го е страх от копчетата - досега пералня и миялна сам не е пускал . Иначе ще простре дрехите, ще ги събере и подреди после, ама тия страховити копчета не ги докосва и това е... Grinning Grinning

# 142
А моят и миялна, и пералния пуска сам, успешно борави с всяка техника. Е първите няколко пъти имаше проблеми с градусите, ама се научи - или пита, или гледа упътването Grinning Grinning Grinning

# 143
  • Варна
А моят и миялна, и пералния пуска сам, успешно борави с всяка техника. Е първите няколко пъти имаше проблеми с градусите, ама се научи - или пита, или гледа упътването Grinning Grinning Grinning

А хвали го ти, хвали го. Да не те четем после в СО "Откраднаха ми мъжа"  Joy

# 144
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

А хвали го ти, хвали го. Да не те четем после в СО "Откраднаха ми мъжа"  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
Да го взима, върви в комплект обаче с деца, ипотека, куче и котка Grinning Grinning Grinning

Като казах споменах куче и котка -- какво му става напоследък, постоянно забравя сутрин когато излезе да ги изкара от кухнята двете гадинки, преди никога не се е случвало  - сутринта като станахме с малкия инфаркт щях да получа - две съборени саксии, целия диван в кучешки косми и котката спяща на масата. Ако ми беше пред очите да съм го удушила.

# 145
  • София
Много успокоителна тема. Вече си мислех, че само ние имаме подобни проблеми и дразги вкъщи. Припознах мъжа ми в много ваши коментари. Ето с какво ме дразни:
- неинициативен е. Всичко организирам аз. От почивките до ремонтите. Аз се обаждам да резервирам, да уговарям.
- отлага разни дребни неща вкъщи, докато не ми кипне да го чакам и не вдигна скандал.
- прекарва много време на компютъра
- слага си мръсните дрехи в/у коша за пране, а не в него
- чака за всяко нещо да му се каже. Ако мине номер. Да оправи леглото, да вдигне масата...
И това при всичко, че е успешен мениджър, който ръководи 600 човека. Изцяло поемам вината за неговото поведение вкъщи. Преди да забременея всички домашни задължения се вършеха по равно и повече се усещаше какво трябва да прави. Докато бременеех пое голяма част от задълженията вкъщи. След като се възстанових от раждането и си останах трайно вкъщи да отглеждам детето, съответно вършех почти всичко аз и на него му оставаше вечер да ми помага за детето. И познайте- нашият реши, че аз мога всичко и реши да се скатава. Дайте идеи. Има потенциал човека, ама моя подход е грешен явно.

Все едно аз съм го писала, ама без прането и без бройката хора под мениджъра.
Хахаха
Все съм се чудила, как може цял ден да си на компа, вечерта пак.
Дразня се, че през последната година излизаме много малко. Винаги сме излизали много, след като родих още повече, но след 1-2 скандала на тема "домакинството е от двама" започна да се заседява вкъщи. И като каже "не излизам, за да съм при теб вкъщи". Ама при мен вкъщи, а не на компютъра, моля.... Simple Smile Иначе не ми вършиш много работа, ако трябва по 10101010 пъти да подканям и подсещам. Иначе предпочитам да сме в парка. Май го удари просто на домошарстване пак и му харесва, а не си признава.

Иначе другото, за което се дразня, е че е научен (и аз подпомогнах затвърждаването на този навик) да обядва на обяд и после не яде нищо, прибира се мъртво гладен у нас и трябва в 18:30 да има ядене. И, съответно, аз мисля винаги за яденето, с уговорката, че ако не измисля нищо трябва да му кажа той да измисли. Ама, нали, инициативата е в мен:) Както обичах да готвя, като си седях вкъщи, сега ми е направо омразно понякога.
Съответно, акоизлизам след работа, освен инструктаж за детето, трябва да има и инструкции "какво има за ядене и къде е"..... И после как да не ми се отще да изляза. Той не ме е спрял никога, даже поощрява в повечето случаи, ама тези инструктажи ме карат да се откажа.... Simple Smile

Само тея две неща са, ама понякога ме изкарват извън равновесие.
Тази тема обаче е готина, успокояваща, хаха.
И мъжете сигурно си имат подобна. Като се сетя понякога каква съм, не ми се мисли...

# 146
Моят не е претенциозен на тема храна, не мрънка. Обаче за всичко е така, неглиже. Ай да не кажа - мърлявост направо. Това да си подреди чорапите, дрехите - никога не се е случвало. Да хвърли мръсните на правилното място - много рядко. Да се сети сам да направи ремонт на нещо - хахах, само е собствения му телефон. У дома - тц. Аз поемам инициативата - и тапети свалям, и тапети лепя, и боядисвам, и паркетини махам, и майстори за ламинат викам.
Доволна съм, че поне финансира дейностите.
Но бих искала и малко инициативност.
Инак в работата си е деен много. Може би затова за домашни неща не му остават сили.
Аз вече свикнах, че ще е така.
Оценявам положителните му страни.
Хах, аз слаби страни нямам, или поне не си признавам на глас, че имам Wink Може пък никой да не забележи, защо да си казвам  сама Wink))

# 147
  • Mediterraneo

Иначе другото, за което се дразня, е че е научен (и аз подпомогнах затвърждаването на този навик) да обядва на обяд и после не яде нищо, прибира се мъртво гладен у нас и трябва в 18:30 да има ядене.

Това не го разбрах. Всички обядваме на обяд и повечето не ядат нищо до вечеря...

# 148
И аз не виждам нищо странно, обяд и после вечеря. Не сме деца, за да ядем следобедни закуски.

# 149
Ми да му слага, банан или ябълка в чантата, като на децата, за следобеден снак.

Общи условия

Активация на акаунт