Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 671
  • 957
  •   1
Отговори
# 495
  • Euskal Herria
Къде и кога е испанската среща? Simple Smile
Селесте, на думи - от няколко години се организира. Обаче пък "испанките", пишещи в темата, сме точно на противоположните краища, та не знам как ще стане. Smiley
Иначе - ако някой някога реши да идва насам, бих се радвала да се срещнем. Признавам си, пристрастна съм в мнението си за града и околностите.

# 496
Яна, ти не кани така, че на мен малко ми трябва. Simple Smile Пусто нямам отпуска почти...Simple Smile

# 497
Яна, ти не кани така, че на мен малко ми трябва. Simple Smile Пусто нямам отпуска почти...Simple Smile

Аз пък и отпуска имам, и торти обичам, всичко ми е наред  Stuck Out Tongue

# 498
  • Euskal Herria
Думи, само думи... ще повярвам, като ви видя тук Smile .
Тъкмо след 9 дни почва и голямата фиеста - 9 денонощия народът ще се весели. Пък който не иска - има планина, има плажове... програмата е разнообразна.

# 499
  • София
Янче, а как пътувате?

# 500
Джена, аз съм задръстена и не проектирам Laughing Вярна съм си на главния проектант. Пък и аз с един проект не мога да се справя, кусур ми и втори Joy
Явно и аз съм задръстена  Rolling Eyes, хич пък не ми хрумна, че онова е проект  Mr. Green

Само проект не бях чувала да го наричат Whistling

# 501
Белиндо, какво се правиш на ощипана. Още имам стрес от бременната ти снимка Simple Smile.

Какъв проект бе хора, това си е уръдие на труда Simple Smile. Не ме смущават снимки по принцип, но и да ми се случи (което няма) ще ми е некомфортно с някой, чиито прелести се размятат в нета.

# 502
Ако знаете какво си спретнах....
Педикюра вече е готов и издържан два цвята, ама какво правих, струвах сега съм намацана с противоположен ефект на двата крака. Дали е много инфантилно? А така не ми се занимава да го правя на ново....

# 503
  • София
Аз нищо не разбрах.

# 504
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит рожден ден на Тонка и Осмичка, бъдете здрави и щастливи Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 505
Проектът е закачка пренесена от компроматната тема (мисля) Smiley
Ако не е, значи съм се включила разбрала-недоразбрала

# 506
Белинде, на единия крак първия и последния нокът са пурпурни, средните три- сини. На другия крак- обратно. Първия и последния са сини, а средните три пурпурни.

# 507
  • постоянно
Белинде, на единия крак първия и последния нокът са пурпурни, средните три- сини. На другия крак- обратно. Първия и последния са сини, а средните три пурпурни.

Ако на теб ти харесва - остави си ги. В момента  виждам на много хора подобни комбинации и не ми е направило лошо впечатление  Hug
Що не ни пуснеш снимка  да видим ?  Mr. Green

# 508
Проектът е закачка пренесена от компроматната тема (мисля) Smiley
Ако не е, значи съм се включила разбрала-недоразбрала

Това е да Laughing
Ей този хубостник го хванаха да бърка в гащите на любовницата си насред улицата. И той сега твърди пред жена си, че това било проект Joy
https://woman.-spam082-/zhulta-shpionka/seks-skandal-66-godishni … dishna.52272.html

# 509
  • Телиш/Плевен
Лаленце, благодаря ти. Днес малко се изненадах, защото не очаквах толкова рано да върнат потвърждение. Срокът беше чак за след седмица. Simple Smile
Ехааа, явно много си ги впечатлила и затова бързо са отговорили. Браво, това е наистина голям успех, а и щом е в държава, която искаш да посетиш, какво по-хубаво от това. Hug

Хахахахаха, не мога да не ви споделя на каква новина попаднах - клик. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт