Намаления есен/зима 2017

• 128 037
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Вивре
Откакто купих комплект стоманени тенджери Блауман с криви дъна от там, съм с едно на ум....
Сега погледнах, че едни и същи столове при тях са 86лв, а в Юск са 55лв Grinning

# 256
  • München, Deutschland
Дам, и аз преди няколко страници се възмущавах от цените на Вивре. Не бих си купила оттам. Но някои стоки са им добри, познавам тукашните марки и съм виждала продуктите им във Вивре.

# 257
  • Beyond the stars
Вивре
Откакто купих комплект стоманени тенджери Блауман с криви дъна от там, съм с едно на ум....
Сега погледнах, че едни и същи столове при тях са 86лв, а в Юск са 55лв Grinning

На една и съща марка ?

Иначе и аз съм засичала и по-скъпи и по-евтини неща, бих поръчала неща, които не мога да си ги намеря из родните ширини - примерно килими са пускали много различни и симпатични.
А от нещата, които до сега съм поръчвала, съм доволна и са били на по-ниски цени от на други места.

Малко като Емаг и Fashiondays - в смисъл трябва си проучване на пазара без вяра в "мега намалението" им  Mr. Green Mr. Green

# 258
  • София
Намаленията в Хиполенд са си съвсем реални. Аз съм си набелязвала играчки предварително и после са си били реално намалени. Друг е въпроса, ако след това ги пуснат на 33 или 55 %, правят такива намаления.

# 259
  • Бургас
Намаленията в Хиполенд са си съвсем реални. Аз съм си набелязвала играчки предварително и после са си били реално намалени. Друг е въпроса, ако след това ги пуснат на 33 или 55 %, правят такива намаления.
и аз съм на същото мнение  Peace Винаги купувам коледните подаръци на това намаление.  Важи и за книгите и за дрешките и за бебешките колички, кошари, аксесоари налични в магазина Mr. Green

Миналата година купих за дъщеря ми 3D химикалка /голяма глупост се оказа/ и една игра  АТЛАНТИДА - ВЕЛИКА! много се харесва от нея и приятелите и. За малкото взех писта, пиано и кола с дистанционно. Предишната година малкият получи ето този Джин - Игра на отгатване Супер Вълшебният ДЖИН - обаче по-старата му версия с отгатване само на животни, а каката огромна луксозна енциклопедия с животни. Избират животно, каката прочита инфото и джина ги разпитва - почти винаги познава, ако малкото не вземе да го лъже, къде нарочно, къде от незнание  Mr. Green И двамата обаче обожават филми и книжки за животни.

# 260
и аз съм на същото мнение  Peace Винаги купувам коледните подаръци на това намаление.  Важи и за книгите и за дрешките и за бебешките колички, кошари, аксесоари налични в магазина Mr. Green

А има ли достатъчно наличност на стоките в магазина или става бой за тях  Mr. Green Специално за бебешките неща питам-колички и т.н

# 261
  • Враца
Някой знае ли кога ще има намаления на Orsay, Waikiki и HandM?

# 262
  • на Мелмак
И аз от Хиполенд пазарувам за Коледа на Черния петък.

# 263
  • софия
Миналата година офертата на Комсед -30% или -33% беше

# 264
  • София
Миналата година мислех да пазарувам онлайн от хиполенд на черния петък. Доста неща от кошницата ми изчезнаха буквално за минути. Този проблем беше при доста хора и интересното беше, че отговориха, че не са се изчерпали, а просто били ограничени количества и за това решили да не ги продават онлайн. В крайна сметка отидох на място, накупих разни неща, но беше голяма блъсканица. Не знам тази година да ходя ли, да не ходя ли. Много съфорумки имаха проблем с онлайн поръчките и не бяха сигурни дали ще ги получат до Коледа.

# 265
  • Бургас

Ами нямаше обозначение за намаление след това. Съвсем редовна цена си беше.

Между другото и еМаг го правят този номер. От септември-октомври започват да надуват цените и после уж намаление. В момент там айфоните се продават на доста високи цени, ако сте забелязали. И на черния петък ще им сложат -50%, а реално ще са си толкова, колкото си струват.

# 266
Съвсем реални са намаленията в Хиполенд, но най - добре предварително да сте избрали точно какво искате, защото на самия ден е страшна лудница и, ако искаш да се обърнеш към някой консултант много се чака. Онлайн по - добре избягвайте да пазарувате в този ден.

# 267
  • Тра-ла-ла
Между другото и еМаг го правят този номер. От септември-октомври започват да надуват цените и после уж намаление. В момент там айфоните се продават на доста високи цени, ако сте забелязали. И на черния петък ще им сложат -50%, а реално ще са си толкова, колкото си струват.
Не само септември-октомври надуват цени. Нали постоянно правят промоции по 2-3 дни и лятото си купих външна батерия на някаква неизвестна марка за 26лв. После брат ми поиска да му купя същата.... 62лв Crazy В момента е 49лв Laughing

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 20:30 от Джулая

# 268
  • София
За Емаг съм съгласна, като се случи да пазарувам от там винаги проверявам цената и по други сайтове. Но Хиполенд и Комсед са си Ок. Блъсканица има, но и непрекъснато изкарват стока. Само може би Легото се изчерпва, аз понеже всеки път пазарувам и Лего.

# 269
  • Варна
Съвсем реални са намаленията в Хиполенд, но най - добре предварително да сте избрали точно какво искате, защото на самия ден е страшна лудница и, ако искаш да се обърнеш към някой консултант много се чака. Онлайн по - добре избягвайте да пазарувате в този ден.
И аз така мисля. Възможно е да е имало случка като описаната по-горе, но е била инцидентна, в никакъв случай нямам наблюдение да е правило, иначе всички щяха да се светнат досега, все пак Хиполенд всяка година я правят тази промоция Laughing

Общи условия

Активация на акаунт