Намаления есен/зима 2017

• 127 464
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Да ви питам миналата година Пандора участваха ли в Черния петък и как? Те наскоро имаха някаква промоция и не знам дали сега да очаквам нещо.
Назад в темата някой беше писал за намаление на Thomas Sabo и аз като разгледах в http://silvercourt.bg/, където се продават онлайн, намерих няколко талисмана и на Pandora. но основно са на Essence.
Но това например не е Essence и е хубаво, освен това доста намалено:  http://silvercourt.bg/index.php?route=product/product&path=1 … mp;product_id=865

# 376
В аптеки Ремедиум са намалени спирали на Лореал и Буржоа  Flutter

# 377
Някой има ли спомен дали озон правят черен петък и дали е на всичко и с колко процента е намалението. В момента тече тяхна проможия на всичко -20% и съм чудене дали сега да купувам набелязаните подаръци.

# 378
  • Beyond the stars
Миналата година направиха Cyber Monday с до -70%, сега погледнах мейл-а, който са ми пратили.
Пак не е на всичко, ама на над 40000 продукта. Книжки помня, че поръчвах  Wink

# 379
  • Пловдив
Здравейте, дали Samsonite участват в Черния петък? Харесала съм раница и куфар и ако може да спестя някой лев, няма да е зле

# 380
  • München, Deutschland
На нашите им трябва нов принтер. Къде да им кажа да се оглеждат за промоции покрай петъка? На всички стоки ли са промоциите в тези магазини или само на определени?

# 381
  • Бургас
Някой има ли спомен дали озон правят черен петък и дали е на всичко и с колко процента е намалението. В момента тече тяхна проможия на всичко -20% и съм чудене дали сега да купувам набелязаните подаръци.

В момента там тече ето това намаление:
https://www.ozone.bg/landing/detski_tematiki/

# 382
На НМ намаленията знаете ли кога започват ?

# 383
Гледам почнали уж коледните намаления на играчки... Хиполенд, Патиланци...

# 384
  • Резерват "Северозапад"
Има намаление на техника в Техмарт.

# 385
Има намаление на техника в Техмарт.

Мерси, Сузане! За съжаление моя лаптоп въобще го нямат...

# 386
  • Резерват "Северозапад"
Проверих - и в Техно микс имат. От Техмарт вчера мъжът ми се върна с телевизор с 20 процента намаление. Не му се карах:blush:

# 387
Получих това
СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ ♦️
Пазарувайте сега с до 50% отстъпка от нашата дамска, мъжка и детска колекция във всички магазини в страната!
Офертата не е валидна онлайн.

# 388
Получих това
СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ ♦️
Пазарувайте сега с до 50% отстъпка от нашата дамска, мъжка и детска колекция във всички магазини в страната!
Офертата не е валидна онлайн.
Бях днес в Сердика център, постно беши намалението. Два три вида пуловери и стандартните блузки с къс ръкав. От мъжките обаче купих много готин суитшърт, плетен като пуловер за 30лв.

# 389
  • Beyond the stars
Проверих - и в Техно микс имат. От Техмарт вчера мъжът ми се върна с телевизор с 20 процента намаление. Не му се карах:blush:

Хвърлих око, ама постничко ми се вижда. На Техномикс шок цените са си нормалната месечна промоция +/- 20лв. Може би зависи какво конкретно търсиш, 20% си е добро намаление.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт