Намаления есен/зима 2017

• 127 355
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the stars
В Mango outlet има до -70% https://www.mangooutlet.com/bg/women.

# 616
# 617
  • София
И по този случай сайтът им се бъгна Joy

# 618
Ей това се казва истинско намаление.

# 619
Не излиза нещо снимката / -50% на всичко пише.

# 620
Ей това се казва истинско намаление.

# 621
Извинявам се, не ми излизаше.

# 622
Здравейте, дами, от къде купувате официални обувки на висок ток за рокля НО удобни или какви трябва да са за да са удобни. Мен вече ме е страх да нося токчета заради болката, но ще ми се наложи. Моля споделете ако сте стигнали до някакъв извод за да следя дали ще имат намаления за черния петък.

# 623
Здравейте, дами, от къде купувате официални обувки на висок ток за рокля НО удобни или какви трябва да са за да са удобни. Мен вече ме е страх да нося токчета заради болката, но ще ми се наложи. Моля споделете ако сте стигнали до някакъв извод за да следя дали ще имат намаления за черния петък.

Защо не пробваш с платформи, стоят много сладко на къси рокли и такива до коляното и болка няма, поне при мен, дето съм с изкривяване на гърба и дископатия. За дълга вече можеш да си вземеш и по-ниски, те така или иначе няма много да се виждат. Успех в търсенето! ✌

# 624
От Дейхман можеш да си купиш. Има леко заострени с ниско тънко токче, сега са много модерни. Удобни и официални в същото време.

# 625
В Мол Сердика Юнона на черен петък ще има 10% намаление на някои колекции, което си е нищо. И сега има намалени неща.
В RESERVED и WAIKIKI също има намалени стоки.

# 626
# 627
shop.mango.com -30% на всичко, код BLACK17

# 628
Момичета не мога да намеря в темата , моля кажете къде и кога ще има намаление на книги.

# 629
  • София
Хермес и Ера знам, че ще имат, ако искаш погледни в сайта на издателствата.

Общи условия

Активация на акаунт