Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 461
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Africana, помниш ли какъв цвят бяха хапчетата, защото съм забелязала, че ментетата са бели, а всички оригинални са с цвета на опаковката си - зелени, жълти, черни, розови....

newsm78 Аз никога не съм попадала на бели хапчета Simple Smile)) Зелени са, но на оригинала съдържанието на хапчето (прахообразното) кафенее и горчи като билка идеално чисти таблетки, а това което получих е доста по светло, бяло почти и беше полепнало като прах дори и върху зелената обвивка на хапчетата, миришеха на лекарство  Sick

# 196
Нанни, какъв цвят са твоите хапчета?

По повод цвета, аз лично с бели хапчета от оригинална лида свалих 10кг, но имах доста излишни. Те също потвърдиха, че са имали три партиди с бели хапчета. Тези в момента са зелени. А по повод чистотата на хапчетата, най-първата лида, може би 2007година беше именно с бял прах и заради не толкова голямата си чистота действаше толкова много. Лида грийн, която закупих от същия сайт Декември миналата година, отново беше с бяло съдържание и зелени капсули. Май месец за последно купих, но ги допих чак сега, само те бяха с по-тъмно съдържание, но заради адското сърцебиене съм много далеч от мисълта, че са пречистени, тъй като съм човек с висок толеранс към всякакви стимуланти. Аз наистина се надявам това да е последното ми ползване на такива продукти, защото не искам да го причинявам на организма си, но е в момент на отчаяние. Имам огромен апетит, а се насилих буквално, чак ми беше неприятно даже да изям една салата сега на вечеря. Имах чувстото, че съм преяла вече.

# 197
Може ли да ми кажете, Вие от къде си ги поръчвате? И ако може да ми кажете за какъв период от време колко сте свалила? Благодаря предварително
Купувала съм ги от тук https://www.originalnalida.com/.
Започнах през 11.2016 и за около месец и половина свалих 7 кг. (като уточнявам че само първите 15 дена ги пих всеки ден, после разреждах през ден/два/през седмица). Втората опаковка (взета 03.2017) я купих единствено за поддържане на килограмите и за контролиране на глада (като пак уточнявам не ги пия всеки  ден, а през 10-15 дена взимам по една за контрол на апетита Smile). С втората опаковка съм свалила само 1 кг. и то в началото на приема.  До този момент имам още 6 табл. от 2 опаковка (това са 5 месеца разреждане).
За някой може да е нереално, но е така. Свалила съм общо 8 кг. и ги поддържам и до сега.
И последно да вметна, че с тези таблетки и начина по който действат на апетита си изградих коренно различен режим на хранене - наяждам се с много малко количество храна, а през останалото време  пия много вода.

Абсолютно същото предо време, когато опитах:
1вата опаковка - 5 килограма, страшно много вода,, като ги пиех всеки ден преди хранене, дори преди да стана от леглото.Трябва да мине половин час до хранене, заради нивата на инсулин, които отделя сутрин тялото ни.
Втората свалих само 1 и повече - не.Имах страшно много енергия, спортувах по същото време (принципно спортувам), покачва се издръжливостта. Ако стоиш на едно ямсто, се чувстваш сякаш толкова много много въздух се насъбира в теб, че имаш нужда да го издишаш и излизаш да бягаш:-)Взимала съм дори и като седя на стол непрестанно и пак се отслабва, но тогава като че ли задухът беше по-голям.
Мозъкът: пренатоварвар се, защото този продукт действа първо на мозъка, но всичко ти се вижда много свежо, ясно, в детайли. Има една странична черта: кратковременната памет се забавя. Много се увеличава чувството за тревожност. Ако не се пие вода се получава задух. Чак ме е било страх да не си забравя водата, защото се е случвало.
Друго неприятно нещо: не трябв ада се забравя да се яде, защото 2 пъти ми е прилошавало. Изразходва се страшно много енергия, а акос е забравя да се яде (което е постоянно при мен , тъй като постояно работех с хора), ми пада кръвната захар по-бързо от обикновено и причернява.
Пробвала съм ги няколко пъти след това и наистина има различни неща, които всеки път забелязвам, че се случват, но ги пише в чуждестранните сайтове и ги забелязваш, ако се гледаш в себе си.
Общо взето след голяма почивка действат безотказно. Имам приятелки, които обаче имаха много лоши странични ефекти само от 3 дни прием. Така че, просто ако забележите, спирате и отминават. 3 от тях са над 42, не знам дали това има значение, просто го забелязах. Мисля, че е просто нещо със сърцето и кръвното (а това го пише на опковките и въобще си важи за субитрамина).

Поздрави

# 198
  • Пловдив
Моят апетит започна отново да ме атакува, ако скоро не дойде Лидата не знам ...ще се депресирам. Наистина имам зависимост #Crazy

# 199
Добър ден☕ Не искам да повлиявам на никого, но обещах да изкажа мнение. От четвъртък до днес доста трудно спя. Нула апетит, никакво желание за сладко или тестено. Огромна жажда, която дори е леко неприятна ако шишето с вода не е до мен. За 5 дни имам свалени 2,8кг като в събота имахме гости и трябваше да опитам донесеният чийз-кейк, но наистина нямах желание да го ям, а аз съм човек който винаги си изяжда всичко, а от десерта - и допълнително☺ Не разчитам на това, което показва кантара и попринцип не се меря, но исках мнението ми да е обективно. След няколко дни пак ще пиша, тъй като е излишно всеки ден да се повтарям.

# 200
И значи ще се поръчват Simple Smile . За последно, Нани, от оригиналналида ли ти е последната поръчка?

# 201
И значи ще се поръчват Simple Smile . За последно, Нани, от оригиналналида ли ти е последната поръчка?

Не, от otslabvai.com. Но имай предвид, че произхода на хапчетата е доооста съмнителен, тъй като опаковката е различна от тази, която до сега съм виждала. Наистина, не изглеждат оригинални и нямах намерение да ги пия, просто пробвах. Blush

# 202
  • София, Лагера
И аз да се отчета. Започнах да разреждам приема на Липовона, но дори и в дните, в които не го пия, пак се чувствам така - жадна и превъзбудена. Днес включих и кардио (канго джъмпс) и направо щях да литна   Laughing
Тъй като си постигнах резултатите, вероятно ще спра хапчетата, като приключа опаковката. Ще ми липсва, обаче, възбуждащия им ефект  Rolling Eyes
Не искам да агитирам никого, само да споделя  Peace. Аз също чаках Лидата от лятото и накрая, понеже се изнервих, питах в сайта (същия, от който се поръчва Лида) какво може да ми препоръчат. Не бях чела нищо, просто питах за тяхна препоръка и си взех каквото ми казаха. Като временно решение. И така, "докато чакам Лидата", то пък взе, че Липовона подейства. И съм доволна, че не чаках още. Peace
Успех, мили дами! 

# 203
Но Липовона действа ли върху апетита??

# 204
  • София, Лагера
Да. Много. Насилвам се да ям. Огладнявам чак вечер, ако съм забравила да ям. Но по принцип ям, защото трябва. Сутрин 1 варено яйце, на обед някакво смути или чаша кисело мляко, или понякога чисто печено месо без нищо. Нямам апетит за друго.
Но!! Аз по принцип не съм лакома и не примирам за сладко. Ям от време на време, но не е да ми е страст. Вече с хапчетата дори и стевия на кафето не слагам.
Обичам тестени неща, но само при мисълта за тях в момента ми става тежко. Вероятно като спра хапчетата и пак ще започна да сънувам варени гевреци  Laughing
Така че не знам как би подействал на хора, на които това им е проблем.
Вероятно Липовона не е добър като Лидата, нямам идея, защото не съм я пробвала, но със сигурност действа.

# 205
  • Пловдив
Да взема и аз Липовон , този Липозен от оригиналналида е пълен боклук. Само си дадох парите...Оххх, мъка , мъка...От къде поръчвате Липовон ?

# 206
  • София, Лагера
От същия сайт, откъдето и Лидата.  Peace Нали това написах, обадих се за Лида, пък ми препоръчаха Липовон и го взех.  Peace

# 207
  • Пловдив
Извинявай ! Не съм прочела .

# 208
Вие направо се друсате, поне не го шмъркате.

# 209
Здравейте! И на мен от оригинална лида ми предложиха Sliming lady   или липозен! Моля за отзиви ако има ползвали продуктите! Благодаря Ви предварително 😊😊😊

Общи условия

Активация на акаунт