Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 557
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Лагера
При мен не са влияли на цикъла. Но съм изпила само 22 хапчета. Peace

# 256
За тези 22 хапчета резултата какъв е от към килограми? Благодаря

# 257
Ние понеже ги пием с мъжа ми и всеки има по 15 хапчета. Точно две седмици ще си дам да видя резултата и ще решавам дали да поръчам още. Сега дойдоха за ден, така че предполагам и следващия път така ще стане. Мисля че две седмици са нормално време да се види дали действа или не.

# 258
Всичко е ок при мен .Днес си тръгна както трябва  Peace
Аз преди три тодини бях на Мейзитанг за два месеца и половина и бях много доволна!И нямах и проблеми  с менструацията.Сега малко се претисних ,но всичко е ок.
Този месец бях на Лейди слиминг ,по слабички са но действат добре.За един месец свалих 5кг.Тотално спрях сладко и тестяното го намалих и се храня със същите  неща като  преди ,но  в по малко  количество.Имах и енергия в повечко  Simple Smile,а съня ми в началото беше на пресекулки ,но после сякаш свикнах Simple Smile.
Сега се  чудя с тях ли да си продължа или  да пробвам тези новите,нищо не разбирам от отзивите действат ли или не,още няма достатъчно инфо .....

# 259
  • ...на безопасно
Аз съм трети ден на Лидата 15 броя - да видим.

# 260
Изпитваш ли сухота ,как е апетита?
При мен от първия прием се усети.

# 261
  • ...на безопасно
Да, но не като при другата Лида.

# 262
И значи ще се поръчват Simple Smile . За последно, Нани, от оригиналналида ли ти е последната поръчка?

Не, от otslabvai.com. Но имай предвид, че произхода на хапчетата е доооста съмнителен, тъй като опаковката е различна от тази, която до сега съм виждала. Наистина, не изглеждат оригинални и нямах намерение да ги пия, просто пробвах. Blush

Да не избързвам, че ми е 6-7 ми ден някъде, но определено се усеща ефекта. Не мога да спя, хиперактивна съм, не изпитвам глад. Единствено като ям трябва да внимавам че тогава почва апетита, не е като да се наяждам от малко просто не изпитвам глад и апетит. Вода ми се пие по много. Килограми не меря, а е рано за някакви очевидни резултати.
Помогнаха ми да спра сладкото. Да видим дали ефекта ще трае...

# 263
Аз идвам за отчет от "Липовон" Имам си всички странични ефекти, но някак по-поносими. Да се кача на кантара - не съм се осмелила още, но определено за мен действат, намален апетит и без желание за вредни храни. Но това е през деня, вечер ми отпускат и хапвам шоколад, но поне се контролирам да не го изям целия  Embarassed Имам едно питане момичета, някоя от вас забелязала ли е след прием на хапче, да получава зачервяване на бузките? Забелязвам, че без външен фактор няколко часа след  хапчето бузите и носа ми се зачервяват  newsm78 ...кръвно може би ... Споделете някоя от вас, ако е имала подобна реакция  bouquet

# 264
А защо има Липовон и Липозен? В един спортен магазин видях Липозен,  но не е китайски и е по-скоро добавка. Някой има ли информация?

# 265
Здравейте,включвам се за да споделя моя опит с LIda.Преди години имах проблем с рязко качване на килограми в следствие на стрес(Нисичка съм и като бивш спортист винаги съм поддържала едно нива на килограми от порядъка на 46-51 кг. )За около два месеца бях качила до 62 кг.За мен това беше ужасно бреме.В търсене на решени за справяне с проблема и неспособността да се ограничавам с диети открих такова във наличния тогава Редуктил.За период от 3 месечен прием успях да си изградя режим на хранене и свалих 15 кг.Подтискането на апетита допренесе за това да се науча да не се храня след 19 часа.Бях на 30 и за мое щастие не си върнах килограмите за доста дълъг период от време.Преди 2-3 години отново имах покачване на килограми и тъй като Редуктила беше спрян за продажба след дълго четене реших да пробвам с Лида,за мое съжаление с неуспешен опит.Явно попаднах на фалшива такава и се отказах да я пия след втората седмица.Преди около месец и половина с приятелка решихме да опитаме отново с Лида стронг.Поразрових се за мнения за читав доставчик,пробвах поръчки от обявените тук сайтове,но навсякъде беше изчерпана.Рискувах и направих поръчка на трети сайт който също е упоменат по горе в коментарите и с противоречиви мнения за него.От сайта се свързаха с мен за да ме попитат от коя точно Лида искам защото имали и такава с добавен колаген.Не знаех,че съществува и такава.След като ме увериха,че е същия продукт и просто има добавен колаген поръчах от нея.Пристигнаха две еднакви опаковки с етикет като на Лида стронг ,но в розово.В първия момент ми се видя видимо странна и се притесних,че съм попаднала отново на нещо фалшиво.В интернет открих много малко информация в един мексикански сайт видях същата лида ,но с видима разлика в опаковките.Въпреки притесненията ни започнахме приема.Още след първото хапче се появиха симптомите които имах при Редуктила,сухота,световъртеж и липсата на всякакво желание за консумиране на храна.При мен тези странични ефекти са за около 2-3 дена,приятелката ми ги имаше около 10 дни.Аз имам проблем с пиенето на вода и се насилвам да пия,но не повече от литър на ден,а е наистина добре да са поне 2 литра.Та понеже стана доста дълъг пост да спомена и резултата ни от едномесечния прием на таблетките.При мен имаше доста бърз и определено видим резултат още на 10 тия ден,при приятелката ми нещата се случваха малко по бавно,но като се вземе в предвид че всеки организъм е различен това е съвсем нормално.За един месец аз свалих 6 кг,а приятелката ми 4,5.Вчера получих новата поръчка.Този път поръчахме Лида грийн и ще я пием през ден.И двете сме доволни при нас подейства тази с колагена.Сега ще видим тази как е.Вчера пих първото хапче и не намирам разлика,отново съм си без апетит.След седмица ще пиша отново за да споделя как е.

lealya кажи от кой сайт си ги поръчала 😊😊😊

# 266
Аз искам да попитам някой съчетавал ли ги е с някоя диета, дали моно или 90 дневната или ниско въглехидратно високо мазнинно хранене? Нещо? Не ми се иска да гладувам , а по скоро да използвам намаления апетит за да се справя с изпълнението на някое диета?

# 267
  • Варна
Africana и при мен се получава същото зачервяване на лицето, но понеже никой не го е споменал си помислих, че не е от хапчето.
Вчера получих и моята Лида Стронг. Същата е като преди и действа силно. Ще я съчетая с нисковъглехидратен режим.

# 268
Africana и при мен се получава същото зачервяване на лицето, но понеже никой не го е споменал си помислих, че не е от хапчето.
Вчера получих и моята Лида Стронг. Същата е като преди и действа силно. Ще я съчетая с нисковъглехидратен режим.

От къде я купи?
Аз мисля за 90дневната?  Не знам подходящо ли е да съчетая нещата.

# 269
  • Варна
От kingshop.bg ги купих. Скоро са ги получили и ми се обадиха, защото преди време бях поръчала, а нямаше в момента.
Срока им е до 2019г. Сравних със старото шишенце - абсолютно същото е, дори холограмния стикер.

Общи условия

Активация на акаунт