Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 295
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Дали има същите съранични ефекти като лида или още не може да споделите. Имате ли някакво мнение за този продукт https://vitalconcept.com/all-products/slim търсила съм и за него, но само в тяхната страница има 1-2 коментара
За страничните ефекти казаха, че са същите като при Лида, но по слабо изразени. Сутринта ме болят главата - не знам дали е от тях. Гонеше ме страшен апетит,но изведнъж спря да ми се яде. Все пак ми е първи ден и не мога още да кажа дали действа напълно. А тези в линка за първи път ги виждам.

# 406
Благодаря за отговорите Simple Smile

# 407
Вечерта на първият ден впечатленията ми са:
Нося фитнес гривна и отчете след 6ч следобяд усилен пулс - 110 постоянно до сега ми е така
Устата ми се е свила за вода
Гърдите ме присвиват и съм малко првъзбудена

Хаха
Момичета - какво беше мнението за лида и противозачатъчни? Една дама по назад каза че няма никакъв проблем да се приемат но аз пак да си питам Simple Smile

Целувки

# 408
Андонова вие имате ли сърцебиене от липозена ?

# 409
Вечерта на първият ден впечатленията ми са:
Нося фитнес гривна и отчете след 6ч следобяд усилен пулс - 110 постоянно до сега ми е така
Устата ми се е свила за вода
Гърдите ме присвиват и съм малко првъзбудена

Хаха
Момичета - какво беше мнението за лида и противозачатъчни? Една дама по назад каза че няма никакъв проблем да се приемат но аз пак да си питам Simple Smile

Целувки

Противозачатъчните могат да притъпят действието на лидата, тъй като разбутват хормоните, но от комбинацията на двете рядко може да се наблюдават странични ефекти. Желая ти успех!

# 410
Андонова вие имате ли сърцебиене от липозена ?
Не, нямам. Цял ден не съм яла нищо, а имаше доста изкушения. Днес ми е 15ти ден откакто почнах лидата и сега от днес липозена. Резултата е -11см ханш. Влизам в блуза, която я бях опънала ужасно много и ме стягаше.

# 411
Много ми е странно това съецебиене и тревожност в гърдите

# 412
  • Sofiq

Постепенно ще отмине, пий повечко вода и ще се чувстваш по-добре като цяло.

# 413
Хайде, и моята лида дойде, от утре обаче започвам, защото сега я взех и понеже вече е обед, ме е страх да я пия, да не ми попречи на съня.
Ще пиша и за моите резултати, дано да имам същия успех като предния път -10кг

# 414
Всички ли поръчвате от отслабвай?

# 415

Постепенно ще отмине, пий повечко вода и ще се чувстваш по-добре като цяло.

Втори ден - да! С вода всичко се оправя. Апетитът ми намалява драстично Simple Smile

# 416
Май повечето са поръчвали от оригиналналида..
С такова впечатление останах😀

# 417
Момичета, във фб страницата на оригиналналида преди малко написаха ,че Лида Слим Стронг вече им е налична.

# 418
Момичета, във фб страницата на оригиналналида преди малко написаха ,че Лида Слим Стронг вече им е налична.
как се казва фб страницата им

# 419
Отслабване с оригинална лида е страницата. Аз поне там следя.

Общи условия

Активация на акаунт