Грижи за косата - Тема 99

• 52 322
  • 357
  •   1
Отговори
# 285
Tangle teezer имат wet brush
https://www.google.bg/search?q=tangle+teezer+wet+brush&sourc … rc=mUiToR4AALMVWM:
имам я повече от 5 години, за мен това е най-добрата чета, става и за сухо ресане и е лесна са почистване

# 286
Когато сресвам суха коса (като беше по- дълга, де) пръсках от спрейовете на Глис, много лесно се разресваше. Сега е къса и просто няма нужда. Има най- различни, предназначени за тази цел.

# 287
Момичета,нормално ли е косата ми от единия край да стои по-добре отколкото от другия?Като се погледна в единия профил стои добре,а в другия някак по опърпана.Или аз си въобразявам нещо :Д

# 288
Момичета,нормално ли е косата ми от единия край да стои по-добре отколкото от другия?Като се погледна в единия профил стои добре,а в другия някак по опърпана.Или аз си въобразявам нещо :Д

Нормално е. Така ми е казвала фриз.  едната страна винаги е различна от другата.

# 289
При мен също от едната страна е по-добре, от другата по-зле и аз се чудех защо така.

# 290
  • sofiq

Вече са ти отговорили,при мен е същото  Peace

# 291
Prinzesata, като каза olioseta, аз имам подхранващата серия, за сега ги опитах само веднъж, добри са, но дали не са протеинови, че усещам леекичко втвърдяване? А стилизиращия крем който е към комплекта дори не знам как да го използвам, пише че е с лека фиксация и не по смях да сложа от него.

# 292
  • Варна
Дълбоко подхранващата маска Olioseta Oro Del Marocco е обогатена със сертифицирано органично арганово масло и масло от ленено семе за подхранване и цялостно възстановяване на косата.

Няма възстановяваща маска без протеини. И Епруваж и Олиесета са балансирани т.е. съдържат протеини,но са изключително добре балансирани. По-скоро съм склонна да предположа,че ще ти утежнят на поредни миенета отколкото да ти втвърдят. Олиото от подхранващата серия имаш ли/не се вижда на снимката? Нанеси от него две три помпички на суха коса след маската и после кажи как е косата. Дори и сега можеш да го направиш. Стилизиращия крем го нямам/никак не си падам по стилизанти/,но съм любопитна ако го пробваш сподели.

# 293
Имам олиото да, сложих от него, не се получи желания ефект и сложих и от коприната на Чи, взех да я пробвам, нищо особено не е. И след като се оля и сложих и малко мароканойл, реших да сложа и от крема. Направих някаква манджа, гората ми коса. За щастие нищо не ми утежни косата, а крема всъщност е приятен, фиксацията почти не се усеща, предполагам, че нанесен на влажна коса съвсем няма да се усети. Ще пробвам когато стигна по-сериозно до серията. Сега имам да пробвам и още неща и не знам кое по-напред, а гледам да си мия косата не по-често от три дни. Между другото поръчах си дълбоко почистващия шампоан на Лакме, против косо пада пак на Лакме и крема им 10 в 1,като крема смятам да го използвам като защита преди сешоар.

# 294
  • Варна
 Коприната на Чи си е доста протеинова поне на моята коса. Олиото на Олиесета ми е хидратиращо като се има предвид обаче,че съм изрусена и дума не може да става за сравнение между твоята здрава коса и моята метла  Laughing. Не товари косата с 2 кила финиши. Това в повечето случаи води до обратен ефект.

# 295
О, не мисля да я товаря повече така, но се поувлякох нещо този път, надявам се от един- два пъти да не съм й навредила. Попринцип ми се иска да открия такива продукти от които само ш+б/м и нещо леко за накрая да е достатъчно за добрия й вид. А да попитам, ако ползвам маска вместо балсам, дали ще е грешно или да ползвам маска през няколко измивания ?

# 296
Предполагам е коментирано, но трудно ще го намеря. Въпросът ми е дълбокопочистващите шампоани само за мазни коси ли са? Какво точно почистват в дълбочина - косата, скалпа, как действат точно?

# 297
Предполагам е коментирано, но трудно ще го намеря. Въпросът ми е дълбокопочистващите шампоани само за мазни коси ли са? Какво точно почистват в дълбочина - косата, скалпа, как действат точно?
Не мисля че е само за мазни коси, по-скоро спомага за почистването на косата не само от натрупаното замърсявана, но и от наслагването на различни продукти по косъма. Взех си на Label M, смятам да го ползвам 2,3 пъти в месеца Simple Smile

# 298
Здравейте, днес опитах дълбоко почистващия шампоан на Лакме, заедно с балсама deep cear (имах тестерче). Балсама почти не го усетих и косата ми беше толкова заплетена след измиването, че се съмнява да мога да я среша някога. Подсуших с кърпа и нанесах малко от крема 10 в 1,между другото много силно мирише на цветя. Та крема пооправи проблема със заплитането, изсуших но не напълно и сложих 4-5 капки от олиото на Олиосета, сега чувствам косата добре, не е УаУ, но е добре. Мисля да използвам дълбокоизмиващия ш. през 5-6 измивания, все пак аз не слагам други стилизанти освен финиши.

# 299
до колкото знам дпш се ползва веднъж в месеца, винаги ми пресушава косата и след него слагам най-богатата маска, която имам + добри количесва олио-финиш

Общи условия

Активация на акаунт