Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да стерилизирам буркани за компот?
Колко захар трябва да добавя към малки буркани за сладко?
Кога да добавям ядките към конфитюра - по време на варенето или в края?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да стерилизирам буркани за компот?
-
Колко захар трябва да добавя към малки буркани за сладко?
-
Кога да добавям ядките към конфитюра - по време на варенето или в края?
-
Как да направя сладко от праскови с ром?
-
Как да направя домашен оцет от грозде?

а аз обичам с олио, оцет, сол и захар...
Много странно ми се вижда това,още повече,че го слагат не само в туршии,т.е консерви,които не се стерилизират , а и в такива,които в последствие се обработват термично-например доматена апетитка. Някой наясно ли е с цялата тази работа-защо се слага нахута,какъв ефект има в консервата,и как трябва да се обработи,че да не експлодират?
)