Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 799
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, има някаква разпродажба до -50% в mothercare, като кликнете на sales излиза. Не съм разглеждала, защото бюджета не може да го понесе с или без намаление :Д . Но някой може да си хареса нещо.

# 466
Преди малко така ме заболя ниско долу, с една тъпа болка, отиваща към кръста и непреминаваща дори от но-шпа, че направо реших, че се започва. Отпусна ме след известно време де, но явно до края ще е така.
Леле, точно същото идвам да напиша, направо помислих, че раждам Sad
И така изведнъж ме връхлетя, изобщо не очаквах, направо ми спря въздуха тая болка. Пих си магнезия и едно ношпа, но още ме боли и след малко ще глътна още едно хапче.
Стефи, всичко е наред с бебчо, просто като се притесняваме ние, отразява се и на тях. Аз лично колкото и да се опитвам да съм спокойна преди преглед, все не ми се получава и съм на тръни.

# 467
Стига бе, момичета, рано ни е още. Няма да се ражда сега, поне още 2 седмици трябва да устискаме.

# 468
Благодаря момичета,моля се всичко да е наред с бебчо.Толкова се притеснявам за него от самото начало,цялата ми бременност е съпътствана от постоянни притеснения.И аз много често имам болки и контракциите ми са болезнени.И понеже се следя на частно при доктора ми от инвитрото,а на жк съм записана при лекар с който не контактувам и ходя само при акушерките,днес го викнаха  да говорим и той„Ама как така контракции и болки,то това не е шега работа,давай да те гледаме за разкритие,да те вкарваме в болница..” Flushed Аз му викам твърдо не.Леле направо ме изкара,че ще раждам,а аз съм си така от началото на 4 месец.Моят лекар от инвитрото все ми казва,че нищо ми няма,а този другия ме шашка.Такива приемания в болница и бърникания не са ми по вкуса.Така или иначе ако започне раждане,няма как да не го усетя и тогава ще му мисля,но дано не започва скоро де. Wink Да си стои малчо в къщичката до края на другия месец.

# 469
изписаха малтофер,желязото обаче ми било в норма.Много зле ми беше днес и едва дишах,дори преди да вляза на ЖК щях да припадна.

Имай предивид, че между Малтофери и другите лекарства ( ако пиеш такива) трябва да има 2 часа отстояние.
Това тотално ми промени схемата на прием на хапчетата

# 470
Оф да,то с тези лекарства сложни стават схемите.Взех малтофер на обяд и сега ще пия магнерот.После трябва пак малтофер,и довечера магнерот.

# 471
Да,  и аз така ги редувам. Не ми стига времето да чакам по 2 часа ама няма как..
Поне Еутирокса го пия когато ходя до тиалетната сутринта, че и там трябва да чакаш поне час преди да ядеш и пиеш

# 472
Намерих един доцент за второ мнение за пъпнта връв. Дано успокои душата ми.
Довечера и имам час, въпреки че по телефона ми каза че 1 от 3-4 деца се раждало с увита пъпна връв.

# 473
Деси,колко пъти е увита пъпната връв?Сестра ми роди нормално с един път увита връв,просто като излезе главичката премятат връвта,ако са повече тогава може да е проблем.Дано всичко е наред.

# 474
Стефи аз в 21:00 съм на преглед именно заради болки които мислех за нормални и 2 седмици търпя. Няма проблем да ме ровят и т.н ,стига да не родя по-рано ,че ще е голяма драма да гледам бебчето през кутия . Лично аз имам някакъв страх от разкрития и преждевременно раждане,така че всичко ще им разреша да правят Simple Smile

# 475
Момичета, има някаква разпродажба до -50% в mothercare, като кликнете на sales излиза. Не съм разглеждала, защото бюджета не може да го понесе с или без намаление :Д . Но някой може да си хареса нещо.

Joony, успя да ме зарибиш! Поръчах си нещо, сега ако мине поръчката и съм си направила всичко както трябва, че и накрая я получа, ще бъда много щастлива. Grinning В интерес на истината до сега не съм поръчвала от Mothercare, основно от Asda и eBay.

# 476
И аз бих разрешила по принцип,но само на моя лекар,а не на кой да е.Затова си и търпя болките.Толкова случаи чета за преждевременни раждания именно заради бърникане без причина.Дори сега една позната на сестра ми и паднала тапата след преглед за разктитие и три дни по късно родила.Поне като си е моят лекар,той да си носи отговорност.Мен от лекари вече ме е страх и вяра нямам на никого.

# 477
Steffie, хипохондриците сме много, аз пък всеки път треперя да нямам някаква бактерия в урината или влагалището да не взема да родя преждевременно. Минаха трите Фетални и съм вече по-спокойна за Бебчо че се развива ок, въпреки че то колко неща немогат да се видят на ехограф...аз сега искренно се надявам и да не тръгне по-рано за да не ми се налага да припарвам до МД.

# 478
А на мен пък, например, не са ми вземали секрет и казаха, че няма да взимат при липса на оплаквания. Нито за разкритие ме гледат, нито нищо. Не било прието да бърникат, което от една страна е ОК.
Аз в понеделник съм на доки и много се вълнувам да видя бебко.

# 479
На мен ми вземаха МБ и  ще ми вземат пак в 34г.с Но взеха секрет директно с клечката,без да слагат спекулум или да бъркат навътре.Цитонамазка казаха,че не вземат,не било желателно при бременни.

Общи условия

Активация на акаунт