RYANAIR - 9

• 62 440
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Да, за двупосочен може.

# 571
# 572
  • София (Възраждане)
Това е ваучер свръх възстановената сума за полет, отменен повече от 14 дни преди датата на изпълнение?

# 573
За / от Мадрид няма отменени, нали?

# 574
Е, не е истина просто #Crazy Нали нямаше да отменят повече полети?

# 575
  • София
Имаше отказани Мадрид-София, но единични. Не е спряна цялата линия. София-Мадрид не видях да го имаше в списъка. На мен сайтът обаче не ми зарежда от три дни, работи ми само мобилното приложение,  но списъкът с полетите до 2 октомври май е свален. Пише ми, че не може да се зареди страницата.

# 576
Още един с отменен - София - Тревизо, средата на ноември - отиване и връщане.
2 опции - букване на следващия подходящ полет или връщане на парите.
При спряна линия до Март 2018, ще искам връщане на парите.

Някой пита за ваучера, това е текста. Трябва да се използва през М. Октомври за полет между Ноември  2017 и Март 2018

Travel Voucher from Ryanair
Dear .......,
Today, we announced we are slowing our rate of growth this winter from 9% to approx. 4% by flying 25 fewer aircraft during the 5 month period from November to March 2018 inclusive. This means that we can;
Immediately fix the rostering failure we suffered
Allocate all the annual leave that is due to our pilots
Create lots of spare aircraft and crews to back up our schedules
From today there will be no more roster related flight cancellations in Ryanair.

We apologise sincerely that your flight booking has been affected by these changes, and you have been emailed today with the offer of changing your flight or receiving a full refund if we are unable to re-accommodate your needs.

We want to do more than just apologise for your disruption so please accept this €80 Travel Voucher for you and others in your booking. This can be used during October, to book a flight on any Ryanair service for travel between October 1st to March 20th 2018. Just insert the voucher code when making your booking on the Ryanair website.

We hope you will use this voucher offer, which we send to you with our deepest apologies for the disruption we caused you.

We look forward to welcoming you on-board another Ryanair flight soon.

Yours sincerely,
Signature: Michael O'Leary

Michael O'Leary - CEO

# 577
  • София (Възраждане)
За / от Мадрид няма отменени, нали?

Изглежда, че няма промени, лети през ден и след ноември. Според календара в сайта им!

# 578
  • Варна
Ние имаме двупосочни София - Кьолн на 25.10 и Кьолн - София на 3.11.Притеснено ми е с тези отменени полети, нашите уж не са засегнати....за сега.

# 579
  • Бургас
Здравейте!!!След днешния ден и отменения ни полет до Тревизо и аз получих имейл за анулирания полет и компенсация на стойнос 80 евро на човек!Въпроса ми е,ако желая да ми върнат парите ще мога ли да използвам ваучерите?Да си взема нови билети за друга дестинация и да използвам ваучерите!

# 580
И ние сме отменени за януари от Шарлероа до София. Ваучер за 40 евро на човек, може да се използва до 31.10. за полети до 20.март. За периода 20.12.-07.01. не важат ваучерите. Сумата се харчи еднократно, т.е. ако билетът е под 40 евро (в моя случай), остатъкът се губи, ако е над 40 евро, се доплаща разликата.
Премахнали са дублиращи на уиз полети, т.е. летят, когато конкуренцията не лети до дестинацията.
Чудно ми е къде да си оползотворя ваучерите в зимния период, като трябва да го свържа и с ваканциите на децата, които тази година са доста орязани....

# 581
  • Germany
И нашите полети са отменени, всъщност е затворена линията София-Меминген. Ако някой ще пътува, да си знае. Чудничко!

# 582
  • Варна
Здравейте!!!След днешния ден и отменения ни полет до Тревизо и аз получих имейл за анулирания полет и компенсация на стойнос 80 евро на човек!Въпроса ми е,ако желая да ми върнат парите ще мога ли да използвам ваучерите?Да си взема нови билети за друга дестинация и да използвам ваучерите!

Да връщат ти парите както си е реда, ваучера е допълнителна компенсация за неудобството.

# 583
Вчера са отменили Кьолн-София на 27.11.17г.

# 584
  • На остров
Синът ми си купи онзи ден Стокхолм София двупосочен за другата седмица дано не го отменят.
Иначе от авипкомпания като Раян еър нищо хубаво не може да се очаква. Не им е за пръв път да се омазват от всякъде. Но като имат лоши условия на работа е така.

Общи условия

Активация на акаунт