RYANAIR - 9

• 62 418
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
На фона на проблемите с полетите въпросът ми може да остане незабелязан, но все пак.

Въпросът ми касае цялостно проверката по летищата, но тъй като първият ми полет е  с РE...
Как стои въпроса с флакони под налягане в ръчния багаж? Опаковките са по 100 мл, всичко си е обозначено на тях, но са непрозрачни и са спрейове под налягане, не просто течност. Заради тях се бях засилила да купувам чекиран багаж, но тъй като цената му надвишава цената на билета, би било лудост.

# 601
Еми, и аз "изгорех"  лекинко.... Зимните полети до Атина в ден сряда са резнати. Презаверих безпроблемно и безплатно за предния ден. Възнаградиха ме с 2 ваучера по 80€, ама миналата зима можахме да ходим до Венеция,  а сега полет няма.....

# 602
На фона на проблемите с полетите въпросът ми може да остане незабелязан, но все пак.

Въпросът ми касае цялостно проверката по летищата, но тъй като първият ми полет е  с РE...
Как стои въпроса с флакони под налягане в ръчния багаж? Опаковките са по 100 мл, всичко си е обозначено на тях, но са непрозрачни и са спрейове под налягане, не просто течност. Заради тях се бях засилила да купувам чекиран багаж, но тъй като цената му надвишава цената на билета, би било лудост.
Носила съм дезодорат и лак за коса в такива опаковки, не е било проблем.

# 603
Възнаградиха ме с 2 ваучера по 80€, ама миналата зима можахме да ходим до Венеция,  а сега полет няма.....

От Букурещ има. Райън не ги бърка откъде ще летите. Стига да е с тях.

# 604
Тия са абсолютни идиоти, както и съответните органи на евросъюза за защита на потребителите. Къде спят се чудя, защото  британците вече са се надигнали за санкции:

http://www.investor.bg/evropa/334/a/britanskite-vlasti-zaplashva … s-sankcii-247439/

# 605
В момента не се отваря сайта, където е написано, че до 7 работни дни ще възстановят сумата за цената на отменения полет.

# 606
  • Бургас
Потвърждаваме, че заявката Ви за възстановяване на средства е обработена обратно на начина на плащане, използван за плащане на резервацията Ви. Емитиращата Ви банка ще отнеме от 5 до 7 работни дни, за да обработи тази сума за възстановяване обратно в профила Ви. Това ми изпратиха като попълних заявката за възтановяване на сумата!

# 607
  • Бургас
Малко ми тъмна Индия,как ще стане с тези ваучери при условие,че полето за ваучери е само едно,а трябва да добавиш два ваучери?Пример:Обща стойност на билетите е 160 евро,а ти имаш два ваучера по 80 евро и поле да добавиш един.Ама,че сложно го обясних!

# 608
  • София
Малко ми тъмна Индия,как ще стане с тези ваучери при условие,че полето за ваучери е само едно,а трябва да добавиш два ваучери?Пример:Обща стойност на билетите е 160 евро,а ти имаш два ваучера по 80 евро и поле да добавиш един.Ама,че сложно го обясних!
Мисля си за вариант с купуване на два еднопосочни полета...цената не се променя, надявам се!
Райън ги избягвах, доколкото мога и очевидно е имало защо - първи опит и то негативен.

# 609
  • Бургас
Мисля си за вариант с купуване на два еднопосочни полета...цената не се променя, надявам се!
Райън ги избягвах, доколкото мога и очевидно е имало защо - първи опит и то негативен.
Сега поне се радвам,че цената изобщо няма да ме притеснява имам 3x80 евро да изразходя хи хи!

# 610
Здравейте!
Днес се опитах за резервирам полет и да платя с ваучера, но ми излезе съобщение, че ваучера е валиден от 01,10 до 31,10,2017г., което го пише и в мейла.
Някой пише, че ги е ползвал вече, да не би нещо да не успявам аз?

# 611
Общи условия за пътнически ваучери
•   Ваучерите за пътуване са изпратени на имейл адреса, използван по време на резервацията;
•   Всеки пътник от резервацията получава ваучер за пътуване от 40.00 EUR/GBP за всяка резервирана отсечка; клиентите с резервации за еднопосочен полет, които са били анулирани, получават 40.00 EUR/GBP, клиентите с двупосочни резервации, които са били анулирани, получават 80.00 EUR/GBP;
•   Ваучерите за пътуване са валидни за резервации, направени между 1 октомври и 31 октомври 2017 г. за пътувания между 1 октомври 2017 г. и 20 март 2018 г. Вашето завръщане трябва да завърши на или преди 20 март 2018 г.;
•   Прилага се следният период на изключване: 20 декември 2017 г. до 7 януари 2018 г. Ваучерите не могат да бъдат осребрени за пътуване по това време;
•   Ваучерите за пътуване са валидни за ползване само от получателя на ваучера;
•   Ваучерите за пътуване могат да бъдат използвани само на Ryanair.com за закупуване на полети и/или продукти, свързани с полет на Ryanair (като резервирани места, регистрирани багаж и качване с приоритет);
•   Максимум 4 ваучера могат да бъдат използвани за всяка резервация. Ако стойността на транзакцията надвиши тази на Ваучерите, разликата може да бъде платена чрез дебитна/кредитна карта, PayPal или другите налични методи за плащане;
•   Ваучерите за пътуване не могат да бъдат използвани чрез мобилното приложение на Ryanair;
•   Валидността на ваучерите за пътуване не може да бъде удължена или променена;
•   Ваучерите са непрехвърляеми, могат да бъдат осребрени само от клиентите, на които са издадени, и не е налице касова алтернатива;
•   Неизползваните остатъци от ваучерите за пътувания не могат да бъдат използвани;
•   Освен ако не е предвидено друго в приложимото право, настоящите Общи условия се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Ирландия и всеки спор, произтичащ от или във връзка с настоящите Общи условия, подлежи на юрисдикцията на ирландските съдилища.

Четете човека го е казал вече

# 612
  • HH
Лош късмет, мога да кажа същото за Уизз, един опит, полет нямаше 😂Върнаха ми парите и това беше.
Райън няма да фалират, ще намерят начин да си стъпят на краката.

# 613

Аз винаги купувам само еднопосочни билети, всеки с отделна резервация.
Малко по-бавно става работата, но пък е по-сигурно.
А и цената понякога излиза по-евтина.

# 614
  • София
И да си стъпят и да не си стъпят, мен лично ме изгубиха като клиент.

Общи условия

Активация на акаунт