СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 61 011
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
интелигентните го разбраха

Поздрав за всички интеУекти, прозряли истината:

Уиуипут, с интеуект, с убуекуо в куектив
Скакауец! Скакауец!? Скакауеец? Скакауец Скакауеееец
Нема да се пуашиш к-оопеуе

Хиподил

Ха ха, Фран, моля не го трийте! Все пак Светльо е завършил СМГ и може да се брои като мнение по темата..  Grinning

# 646
Според непроверена информация в петък Ушагелов е възстановил П.Тодорова на работа.
Това  значи ли ,че вече няма основания за оставката на Стоянов ?

# 647
Е нали точно министърът каза, че причината за исканата оставка не е уволнението на Тодорова.

По КТ има процедура за дисциплинарно уволнение. В петък и четвъртък бяха призивите за доброволна оставка. И мисля зам. министърката каза, че в понеделник ще се инициират последващи действия.

# 648
Е нали точно министърът каза, че причината за исканата оставка не е уволнението на Тодорова.

По КТ има процедура за дисциплинарно уволнение. В петък и четвъртък бяха призивите за доброволна оставка. И мисля зам. министърката каза, че в понеделник ще се инициират последващи действия.
Е тая наглост вече ще обърне каруцата !

# 649

Дали? Не мисля. Чак пък толкова драма.

# 650

Дали? Не мисля. Чак пък толкова драма.
Поживьом,увидим.

# 651
Според непроверена информация в петък Ушагелов е възстановил П.Тодорова на работа.
А учителите по бел с неподновените договори?
Конкурсите за свободните места минаха, но има ли решения кои ще са назначени?

# 652
Ако все още има непрочели жалбата на зам.директора на СМГ ...
Скрит текст:

Има ли отговори от институциите по тази жалба?
Омбуцман??  Сериозно Joy

# 653
  • София
А учителите по бел с неподновените договори?
Конкурсите за свободните места минаха, но има ли решения кои ще са назначени?

Във фейсбук групата се коментира, че на учителите са подновени договорите.

# 654

Интересно, как ли е успял Ушагелов да изтръгне печата от ръцете на Стоянов. Или от МОН са му дали дубликат.

# 655

Ако информацията  е вярна и възстановяването не е по идея на г-н Стоянов, навежда на мисълта, че му скроиха шапката и то много добре.
Ако идеята обаче е негова и съгласувана с когото трябва, думичката " вероятно", в изречението: " Санкция най-вероятно ще има", ще намери своето обяснение.

# 656

Ако информацията  е вярна и възстановяването не е по идея на г-н Стоянов, навежда на мисълта, че му скроиха шапката и то много добре.
Ако идеята обаче е негова и съгласувана с когото трябва, думичката " вероятно", в изречението: " Санкция най-вероятно ще има", ще намери своето обяснение.

Може и той сам да е клекнал, след като е бил посъветван от експертите....никой няма интерес от скандали, защото не знае какво може да изскочи. И са накарали Ушагелов да свърши мръсната работа. Ще видим утре.

# 657

Интересно, как ли е успял Ушагелов да изтръгне печата от ръцете на Стоянов. Или от МОН са му дали дубликат.
Три варианта:
1. Ушагелов го прави със съгласието на Стоянов, за да му запази част от достойнството
2. Направено е против волята на Стоянов и може да бъде обезсилено по всяко време
3. Фалшива новина

Тази сапунка трябва да се филмира

# 658
Не, тази "сапунка" трябва да свърши. Идва 15.09 и е крайно време да се намери общ език и решение на всички драми. Големи хора са - ще седнат, всеки ще си каже болката и ще се разберат. Няма нужда от повече циркове и вадене на кирливи ризи. Няма нужда децата да започват учебната година при изнервени учители и неспокойна обстановка.
Скрит текст:
И да вземат да определят вече петите класове, че голямо любопитство ме тресе. В ОМГ Пловдив дори и програмата качиха (освен разпределението по класове).

# 659
Не, тази "сапунка" трябва да свърши. Идва 15.09 и е крайно време да се намери общ език и решение на всички драми. Големи хора са - ще седнат, всеки ще си каже болката и ще се разберат. Няма нужда от повече циркове и вадене на кирливи ризи. Няма нужда децата да започват учебната година при изнервени учители и неспокойна обстановка.
Скрит текст:
И да вземат да определят вече петите класове, че голямо любопитство ме тресе. В ОМГ Пловдив дори и програмата качиха (освен разпределението по класове).
Не биваше да се случва и предходната математическа състезателна година. Не видях някой да отстъпи от позицията си.

Общи условия

Активация на акаунт