Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 410
  • 936
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мама пържи кюфтета. Чувствам се като Карлсон😁

# 631
Това ме устройва. Децата са различни смени на училище.
Докато правих профил, се оказа, че има вече активен профил с моя е-мейл. Ама не ме пуска с моята си парола.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 16:11 от mariat

# 632
  • дядовата ръкавичка
Какви сте ученолюбиви, бре! Изобщо не ми липсва ученето в училище и в университета (Биологическия факутлет, Даун  Wink). Сега си чета неща, които са ми интересни и сама си избирам.
Скрит текст:
Много ме влече да чета за модерните днес болести - аутизъм, синдроми разни.
А задачи пък хич не ми се решават, добре че избутахме 7 клас. Но аз не съм и силна в точните науки.

Ванини, дано са безпочвени притесненията ти!

# 633
  • някъде ... тук ...
Не ми се учи в училище на мен. Не ми липсва точно то. Иначе уча постоянно, така или иначе професията ми го налага.

# 634
Айала, объркала съм се, но и ти, защото всъщност названието е Биологичен факултет.

# 635
  • София
А, то и аз не съм силна в точните науки, на фона на математическите гении от випуска ми, бях направо посредствена, но...както се оказва, трудното се забравя, хубавите спомени остават завинаги❤

# 636
  • София
Това ме устройва. Децата са различни смени на училище.
Докато правих профил, се оказа, че има вече активен профил с моя е-мейл. Ама не ме пуска с моята си парола.

Вероятно вече си се регистрирала.Аз така не смея да изляза от профила си,понеже не помня паролата.Дали нямаше опция "забравена парола"? newsm78

# 637
  • дядовата ръкавичка
Мне, Даунче, Биологически си е. ..... Ех, какви времена бяха, що бири сме изпили на Синьото кафе  Wink

Скрит текст:
биологичен е по-скоро нещо с органичен произход, докато биологически се отнася за науката биология, а може и от руски да идва  newsm78

# 638
Разпитах щерката. Тя си е направила профил за ползване на демо версията, с моя е-мейл и нейна си парола.

# 639
Мне, Даунче, Биологически си е. ..... Ех, какви времена бяха, що бири сме изпили на Синьото кафе  Wink

Скрит текст:
биологичен е по-скоро нещо с органичен произход, докато биологически се отнася за науката биология
Да, права си, не знам защо ми го извади като Биологичен.

# 640
Скрит текст:
Светалчо, за 2 години се изредиха 4-5 госпожи в занималнята. Но дори и една да се задържи в съответната година, с преминаването в горен клас се сменя и госпожата. Поне в нашето училище е така. Опция да влезеш в училището и да разговаряш с преподавателя по занималня е невъзможна. Има турникетна система с контрол на достъп и птичка не може да префръкне, което е похвално. Единствено ме притеснява как ще съчетаем ходенето на английски (курсът е в училището, на Адванс е) с бусчето, което ще я вози до занималнята. Абе тъмна Индия ми е логистиката с едно дете, пък ако имах две сигурно щях да откача.  Rolling Eyes

Just, такива зрънца ги има почти навсякъде, за цвят.  Grinning Плюя в пазва поне да не е отчайващо положението.
[/spoiler]Тонка, как добре те разбирам. Хубавото при вас е че поне всичките ви занимания и спорт са в у-щата, а при нас всичко е след у-ше и на различни места из града.

Тук са на у-ще по цял ден и в 4.15 си е у дома. Тогава пише, смята и прави каквеото има нужда даправи. Нямаме занимални, а е пълно с клубове по математика 2 пъти седмично или по език/арт.

Но всичко е много скъпо и времеемко, защото хем не можеш да си на работа докато развозваш детето по курсове, състезания и спорт, хем пък е и доста скъпо.

Ако улучиш да си запишеш детето някъде след 5.30 до към 8 ще може да ходи. Това смалява възможностите на интересите.

През лятото почти всички клубове и спорт са затворени и се ходи само на лагери с непознати деца и в нови клубове отворени само за лятото.

Затова и си натискам парцалките и работя от вкъщи, а мм  я караше навсякъде досега (сега и той е по-зает) и е доста трудно. А не ходи на много занимания и не е всеки ден и пак си е трудно.

Даун, моят фитнес беше в същата сграда и беше безплатен за всички учители в центъра.
Правех си сметките как ще ходя всеки ден на обедната си почивка за по час , ще се изкъпя и ще се връщам на работа. За 12 месеца само веднъж отидох на фитнес Simple Smile hahaha hahaha

Общо взето все сме в джаза..

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 21:55 от Анонимен

# 641
В болница, защото ми се досвидяха да дам 60лв. за скенер и ми го правят по клинична пътека. Сега, като го написах, ми звучи глупаво.
Скенера мина, всичко е наред, според него. Чакам да ми кажат да си ходя. В понеделник, ще се видя с лекарката и ще разбера, от къде е това налягане и какво правим от тук нататък.

Благодаря ви за палците!
Казах ли ви, че започвам работа? Свърши се рахатът.

# 642
Ванини, има вирус, който се проявява с гадно очно налягане, до степен да не можеш да си местиш очите.

Не, че е по-приятно, но поне минава. Дано всичко да е наред. Може да се появи и от постоянно вдигане на тежко, а подозирам, че ти го правиш непрекъснато с порасналите деца.

# 643
  • София
JACKLIN,  последната книга от поредицата Хрониките на Клифтън си я купих от Мол София на Стамболийски. Следващите четири книги от същия автор  - Четвъртата власт, Аферата Ван Гог, Колчан, пълен със стрели и Тревата там е по-зелена, ги купих от книжарницата до Мин.на културата, на Стамболийски. Харесва ми хартиения вариант. Приятно ми е да усещам книгата и да ми мирише на книга.😊.
Ново или старо строителство? Всяко си има своите + и -. Ако трябва да избера, залагам на старото. Чувала съм, че се влагат некачествени материали, че се пестят материали. Много от площта се унищожава за ненужни коридори. Черешката на тортата са тия измислени петоъгълни шестоху.ници. А кажете как се обзавеждат със стандартни мебели такива нестандартни помещения? С мебели по поръчка. Ама дали ще станат, как ще станат и кога ще станат?  Е, не'ам  нерви.😊
ВАНИНИ, дано всичко да е наред. 

# 644
Даун, аз съм с налягане от пет години. Поне от тогава го меря.

Общи условия

Активация на акаунт