И Птиците и Отнесени съм ги чела по два пъти, но сега като ме подсетихте, мисля още веднъж да ги мина.
Чака ме първо роман, който ми подариха за РД едни от съседите, много ми го похвалиха - Мъжете, които мразеха жените на Стиг Ларшон. Мисля, че е трилогия и ако ми хареса, ще си купя и другите две части.
Белинде, ти направо ме шокира с тая занималня. Аз записах Кати именно заради контрола там, а и защото мисля, че е още малка да се движи самостоятелно до училище и обратно. Тя не учи в нашия квартал, макар че трамваят спира до блока и след това до училището. Поне идната учебна година ще си е на занималня, пък после ще решим. А и сега няма кой да стои с нея вкъщи и ще блее часове наред.

Мари, ако имаше кой да се занимава с детето ми вкъщи, нямаше и да си помисля за вариант занималня.
Но поне в тази, където съм я записала, са по 8-9 деца в група, което е далеч по-добре от 32 броя в държавната и тотална липса на контрол.
Плюя в пазва поне да не е отчайващо положението.
Най-полезен ми е по математика, физика и химия, но като цяло моите рядко го ползват. Може да се ползва от различни компютри. Даже съм дала достъп до нашия профил на една приятелка.