Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 036
  • 936
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
МарИ,много си прекрасна 🤗.Наистина си като момиченце 😍.Все така хубаво да те гледат твоите ⚘.

# 76
Чул те Господ, ДжеНа!
Отивам да посъбера малко тен на терасата.

# 77
Ох, Марето е прекрасница тя, фина и нежна Heart Eyes Голям стимул за мен са тия снимки, че се поокръглих нещо Crazy и Алечка ми е стимул Grinning

Райче, стиис Wink
Руми, браво бее Hug

# 78
  • Пловдив
Аз днес се разкарвам из Пловдив като линейка. Обаче свърших всичко и след английския на децата си заминавам на село.
Застраховател, сервиз за коли, сервиз за миялни, униформи за училище за 3 деца, до работата за половин час, лидъл на леко пазарче, заредих до горе колата и сега гледам в точка.

# 79
  • София
Ох, и аз много имам нужда от фризьор😢 Изобщо не знам кога ще ме огрее. Точно от 4 месеца не съм боядисвана, подстригвана, маникюр...нищо😣 Все е било, ама досега чак такова чудо не е било...Надявах се тук при нашите на отмяна, та да намеря малко време, ноо...няма начин.

# 80
белинда, ти пък какъв фризьор, косата ти е разкошна. Simple Smile

Аз се ядосвам тук с пътуването, оказа се че от там ще ми купуват билети, което не ми харесва.
Бог знае какви полети ще изберат, а всички са с прехвърляне, при което аз имам определени изисквания за времето м-у два полета. Ама каквото е...

# 81
Стискам и аз.
Прочетох на бързо, че Руми е спечелила две от наградите за Париж и ахааа да й завидя!

От твоите уста в Божиите уши, чадо ...Mr. Green

Белнида, ни фризьор, ни маникюр ти трябва. Перфектна си Wink

Мира, според мен не нужно на този етап да затваряш пари в хибрид.
За града бих заложила на малка кола със среден двигател. Има някои горят по 3-4 на 100.
Маневрени са и лесни за паркиране.
За хибридите, поне при нас, още не са осигурени пълни условия.
Това е моето мнение, за сега Hands V

# 82
Aз утре съм на козметик, най-накрая Rolling Eyes
Предстои фризьор и драстично скъсяване на косата, но септември ще е.

# 83
Мари, много си хубава и си направо момиченце, не те знам кой набор си, но ти давам най-много 23 Crossing Arms

# 84
Руми, омръзна ми да поддържаме 2коли с моя мъж, едната задължително ще махнем. Искам вече да останем с една кола и ако е така, пак няма как да взема малка, градка, икономична.
Затова вариант ми е хибрид, но ще го мисля още. Не съм се хвърлила на такава, обмислям го просто.

# 85
  • Euskal Herria
Стиснати палци за Рая и всички, които имат нужда!
Руми, честито!
Косата ми в момента е в любимото червено, този път малиново Simple Smile. Имам и руси кичури. Харесвам се, приятелките ми казват, че ми отива. Единственият противник е моят мъж, но май вече вдига белия флаг Simple Smile

# 86
  • дядовата ръкавичка
Мари, като отворих първата снимка, помислих, че показваш децата  Grinning. Чудни сте, браво  Grinning

На фризьор ще ходя след морето, и без бебе, фризьорският ми график е на 4 месеца.

# 87
  • София
Момичета, много съм прошарена бе😕 Айде, подстригването не е фатално, обаче тия сиви корени вече не мога да ги гледам. Не мога и вкъщи да се оправя, защото боята е някакъв микс, който фризьорката ми забърква, и въобще...

Успокоявам се с мачкане на козунак и туй то😊

# 88
  • София
Успях и Джена и Мари да видя и съм много впечатлена, браво, девойки, невероятни сте!!!
Ние бяхме на чуден уикенд в с. Баня, отидохме на последната вечер на джаз феста в събота и се сетих за теб, Мари Simple Smile
И за Белинда се сещах, че като четох отзиви за хотелите в Баня, прочетох едни нейни от 2008ма като че ли, за бебешка среща Grinning Не бяхме във въпросния хотел, но ми стана мило Simple Smile

# 89
  • Sofia
Белинда, що не пробваш пръскалките за корени на Л'Ореал? Не са трайни,до следващото измиване на косата 🤗.Доволно се пръскам аз 😉

Общи условия

Активация на акаунт