Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 032
  • 936
  •   1
Отговори
# 60
  • Euskal Herria
Хубава си, Мари! Успях да те видя Simple Smile. Сега ще чакаме и снимка с червената рокля.

# 61
  • Варна
То дотам да я докараме, да се видим. Черпенето лесно ще се уреди Simple Smile

# 62
мариат, като момиченце си. Simple Smile Супер свежа. Simple Smile

# 63
ААА, роклята днес я закарах за поредния четвърти ремонт, без да е облечена до сега. След обяд ще е готова. Искрено се надявам утре времето да позволява и да си я сложа. Та ....както е тръгнало ще се изпльоскам и тук, за да се знае, че като се видим ще черпя на поразия.  Kissing Heart

# 64
Мен,мен,мен
Много ви харесах!

Редактирам:Хубави крачка!

# 65
  • София
Край, спирам да ям! Гената и Мари ме мотивираха! Да видим дали ентусиазмът ми ще се задържи до след 3 часа, когато смеля двете пълнени чушки, дето мушнах току що😂
И едно сладко момченце видях по-рано😍
Само хубави хора в таз тема бре😙

# 66
  • Euskal Herria
ААА, роклята днес я закарах за поредния четвърти ремонт, без да е облечена до сега. След обяд ще е готова. Искрено се надявам утре времето да позволява и да си я сложа. Та ....както е тръгнало ще се изпльоскам и тук, за да се знае, че като се видим ще черпя на поразия.  Kissing Heart
Ех, опасна си Simple Smile!
Аз никога не съм носила дрехи за поправка. В България си знам моделите на кои фирми ми стоят добре и от тях взимам. И за обувките -  същата работа.За сватбата пак на обичайната фирма разчитах за тоалета. Само  обувките са испански, съвсем случайно ги видях и страшно ми харесаха.
И тук си имам предпочитани марки.

# 67
О, Яна, няма да съм аз, ако не закарам нещо за ремонт. Миналата година роклята ми беше голяма. Закарах я да я стеснят. Тази година след отслабването- пак да се стесни. После да й се повдигне малко и талията и сега- защото се оказа, че след повдигането на талията ми е широка в кръста. Да видим след обяд дали ще я биде.

Белинде, само Козуначко ако страда заради твоята суета!!!

# 68
  • София
Мари, това момиченце ти ли си или се майтапиш?  Shocked Ама честно, реших, че си пуснала И твоя снимка, която бързо си изтрила. Добре, че от коментарите се светнах, че това девойче действително си ти. К`во да ти кажа - браво!!!  Hug

# 69
Мари....страхотна си, детенце направо. Ужас, комплесирах се яко, да знаеш, и аз като Белинда почвам диета. На ММ мъж мнжго ще му хареса тая мазната ама на мен не ми се нрави. Ох, стиснете едни палци спешноооо Blush

# 70
Мари, ми ти се като момиченце Hug
Я не се занасяй, пусна само снимки на децата, нали Mr. Green
Страхотни сте bouquet

Много, много хубавици сте се събрали тука. Повече на сбирки няма да ходя - да ви развалям имиджа Mr. Green

И една хубава новина. Ходих на фризьор - нагласена, боядисана, живота изглежда песен Simple Smile
Докато седях намазана ми се обадиха по телефона - хранителния магазин, от който пазаруваме. Спечелили сме две от наградите на Престиж - надуваем пуф и чадър за плажа hahaha
Малката е късметлийката, тя пусна бележките.

Райче, стискам и на ръцете, и на краката

# 71
Благодаря за темата.
Карти и вече не играя,като студентка играех,но не са ми слабост.

Райче,Стиссс!

# 72
  • София
Оф, ти па Руми щото нали не си спортна младолика 'ич. Не се прави, някои сме те виждали сепак 😉

# 73
Мари, моме убаво и аз се нареждам  за черпня!
Рая сиснат палец 🤗

Руми, честита прическа и браво на малката късметликка!
 И аз хвърча днес, че се боядисах и си изправих косата. Колегите ме скъсаха от комплименти. Даже един нищо незабелязващ, което ме накара да се замисля как съм ходила като сврака цяло лято 😁

# 74
Стискам и аз.
Прочетох на бързо, че Руми е спечелила две от наградите за Париж и ахааа да й завидя!

Общи условия

Активация на акаунт