Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 377
  • 936
  •   1
Отговори
# 690
Какъв ти е проблема с шрифта?

# 691
  • на Мелмак
Добро утро!
Лиляна, с десен бутон на празен екран избираш или настройки на дисплея -там мисля, че имаше размер, ако не в персонализиране трябва да успееш.
Децата са наказани, снощи ни се качиха на главите, ама ММ много им угажда.
Карах се на всички, де 😎.

# 692
  • Бургас
Добро утро!
И аз им бъркам имената. Бяхме се уплашили малкото да не си мисли, че се казва Цве...ъъъМарианка Simple Smile На мъжа ми редовно му говоря в женски род.
Отиваме на плаж.
 Утре майка и татко си отиват. И моята отпуска свърши.

# 693
  • Ямбол
Какъв ти е проблема с шрифта?

Виж го:
Скрит текст:
Искам някакъв нормален. Такива букви половината болд ме дразнят.

# 694
Такова до сега не съм виждала. Гадно е, но когато публикуваш не излиза така.

# 695
Такова до сега не съм виждала. Гадно е, но когато публикуваш не излиза така.

# 696
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз бъркам имената на моите - с името на сина ми викам неговия син и обратно.
Белинда, навремето като дадох същото име като на Козуначко на моя син, го направих И с идеята да няма галено име, защото тогава мислех (нали знаете какви идеи има една млада и зелена глава), че не е много мъжко да се обръщаш към мъж  разни с Цуци, Муци и т.н., струваше ми се лигаво, а исках да е мъжествено. И на двете си момчета дадох такива имена, че да няма гален вариант. И после цял живот търсих да им измисля как да им викам на галено. Joy Joy
Спомням си обаче колко бях шокирана, че в София мъжете имат същите галени имена като жените - Вики, Дени, Тони, Пепи и даже Мими викаха на един приятел на мъжа ми (Милен).

По примера на Алечка в момента съм цяла кокосовомаслена  (косата и лицето) и мисля после и да се вапцам по нейната схема. Обаче нещо почва да ме обзема лека паника, че няма да успея да си измия косата от толкова мазно.

Сигурно знаете как щом изхвърлиш нещо, още на другия ден се оказва, че ти трябва.
Аз преди няколко дни разчиствах дрехи. Имам слабост към бели ризи и съм се затрупала с доста, та реших да разкарам по-старите (да отворя място за нови, нали вселената дупки не търпяла:35: Joy). Някъде около 15 бели ризи натиках в една торба - кои вече тесни, кои с яки демоде и т.н. И днес, като тръгнах да се боядисвам си казах еее, що не си оставих една за такива цели, удобно е с копчета отпред, да не се съблича през главата. И добре че тогава само струпах торбите в килерната стая (с идеята, че мога да дам на някого дрехи от мъжа ми, той обичаше скъпите неща, а и много пазеше и просто ми е свидно да хвърлям почти нови дрехи), та измъкнах една риза и сега съм с бяла риза, като младоженец. Joy

Тонка, почти задължително е да се чува шум на сърцето при температура.

# 697
Аз на моя син, никога не съм му казвала с традиционните галени имена, но той сам си избра галеното, което сега все още използвам, макар че звучи нелепо Simple Smile.

# 698
  • Sofia
Светълчо,сладкодумнице  Hug
Сега се излюпваме ние,даже 1/4 от семейството още спи.КОтката се е строила пред вратата и врещи,че й се плажува  hahaha.Ще я ошамаря,ей сегинка  Crossing Arms.Провождам я да събуди батко си,че уж се канят да тичат  Joy в гората(с татко си,не с котката  hahaha)...къде обед ще стане тая работа,ако въобще стане.Аз съм-пас.Ще се укривам,не желая да тичам по неравен терен  Naughty....и по равен-също  Mr. Green.
Синковецът има няколко галени прозвища,които не са производни от името му.Не беше много умно да го кръстя на баща му,ама пък беше фИешън.
Белинда,все да те питам-батковците възразяват ли на режима на Козуначко? Мрънкат ли,че ги събужда? Проучване правя,един вид  Mr. Green....за една прЕАтелка  Whistling.
Имам уговорка за обедно кафепитие.Вечерта моите ще ме водят на кино и вино.

# 699
Тази нощ за първи път от 6 денонощия спах добре. Да му се не види и отита. Поне се подобрявам.

Тонка, минете си през специалисти, но почакай с емоциите. Добре е детето, както са ти казали момичетата. И ние минахме през това с големия синковец, че и се проточиха тестовете във времето доста. В Немция за час за специалист доста се чака понякога. 5 месеца му треперихме на всеки мач, натоварването на сърцето е сериозно, но накрая отхвърлиха всички съмнения.

Джена, много ти е хубава котката. Обожавам сивушковци. Нашата много ми липсва, нямам търпение да си я нагушкам.

При избора на имена за децата ни хубавите умалителни бяха един от критериите.

# 700
  • Sofia
Джена, много ти е хубава котката. Обожавам сивушковци. Нашата много ми липсва, нямам търпение да си я нагушкам.
Flutter нали?  Hug и бая охранена  Blush.Да ни покажеш твоята като се върнете, и да оздравяваш  Praynig!
Скрит текст:
И нашата много ни липсва като пътуваме някъде.Не съм вярвала,че толкова ще си заобичаме животинката  Rolling Eyes и се подигравах на сестра ми преди,че се съобразяваше с Имането на котка. Обаче, сега като гледам и ММ как се обажда на майка си да пита:"Как е бай Котан (коЙто,всъщност е момИченце  Crossing Arms)?". На жената едва ли й е много драго,че първо за котката питаме,ама...а,'ич  Mr. Green.

# 701
Добро утро и от мен. Simple Smile

Стягаме се да заминаваме за село, първо ще пазаруваме.

Някой сеща ли се за една рецепта за сладкиш, няколко пъти я гледам, но все не ми се занимава да я пробвам.
Помня само, че сместта е такава, че при печене се разделя на 3. Долната част става като блат, горната стои като крем...а третата...не помня какво се случва с нея. Simple Smile

# 702
Вие с котките сте по-лесни. Аз съм за ужалване с куче и то не особено кротко. Хубавото на развода е, че пътуваме по отделно и има кой да гледа добитъка Simple Smile.
Джена, поне като те ядоса мъжът ти имаш удоволствието да извикаш на синът си "Х, ела да ти зашия един шамар" Simple Smile. - по повод имената.

# 703
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро и от мен. Simple Smile

Стягаме се да заминаваме за село, първо ще пазаруваме.

Някой сеща ли се за една рецепта за сладкиш, няколко пъти я гледам, но все не ми се занимава да я пробвам.
Помня само, че сместта е такава, че при печене се разделя на 3. Долната част става като блат, горната стои като крем...а третата...не помня какво се случва с нея. Simple Smile

Аз така правя домашен гараш - но на половина - едната част блат, другата - крем.

Даун, това с шамара се опитах да си го представя, но само ме разсмя добре. Joy

# 704
  • Варна
Момичета, подарявам обувки. Ще кача снимка по-долу. Купих ги миналата година, но не улучих номера. По написаното са 39, но кой знае защо на мен ми идват малко големи, дори с дебел чорап, а по принцип си нося този номер със зимна обувка. Обувани са веднъж колкото да видя, че няма да я бъде моята и после ги прибрах. Ако някой ги хареса и иска, да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт