Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 355
  • 936
  •   1
Отговори
# 765
Нищо и няма на снахата, Мари. Този "шум" е толкова често явление, че тук дори и не го отбелязват особено.

Хай, фишу използваше баба ми, ама сега не мога да го опиша. Дали не беше за брошка или за малко  шалче?

# 766
Малко шалче, вързано на фльонга на врата. Това е фишу.

# 767
Здравейте, не знам защо но ми излиза нотификейшън на тази тема, та "подслушвам" от време на време.
Един познат на баща ми (дълга история) предлага гарсониера в Младост 4. Преди наемът е бил 300лв, сега му е направил ремонт и не знам колко ще е. Не съм ходила, не знам условията. Ако някой се интересува да пише за да разпитам.

# 768
Значиии искам да кажа, че направо си спряхме тока от бачкане, но си свършихме всичките задачки, че даже и си измихме колата. Която ни се отблагодари, като и свърши газта насряд един баир, на главен път, в трафика Mr. Green Докато зацепим що хълцоти и да обърнем на бензин се препОтихме още по 3 пъти, добре, че караше мъжът ми. Ма тъй, нашият дядко не показва ни колко газ има ни колко бензин, на усет се кара. Е усетихме се Grinning

След малко ще излизаме с приятели, а аз искам да си лежа и да си почивам... Ама няма.

# 769
  • Варна
Както мотивът нали е игра на карти,та да кажа за диксит.
Подарихме за рождения ден на девойката диксит odissey, journey and quest. Голяма игра пада с колегите до посред нощите.

# 770
  • Телиш/Плевен
Лаленце, пиши по-често.
Hug
Лаленцето, милото, е като от корпуса за бързо реагиране - а е попитал някой за рецепта, а веднага е пристигнал услужлив отговор "ето". Ще рече човек , че си е настроило антенка за подобни запитвания и веднага ги улавя. Много ме радва. Даже си мисля, че ако искаш "да видиш" Лаленцето, питай за рецепта. Иначе може и да не се мерне, мълчаливо Лале е.
Оо, далеч не е така, даже много рядко успявам навреме да пиша. Hug Обикновено момичетата дават рецепти, но те вече са вписани в книгата под друго име (или по нечия друга препоръка) и когато след няколко дни някой се сети за рецептата, препоръчана наскоро, казва, че я няма в книгата. А тя всъщност си е там, просто под друго име. И когато съм на линия, гледам да казвам какво има в книгата, за да се избегнат такива недоразумения. Hug

Имам причина да не пиша, момичета, но не мога да споделя, защото е твърде лично, а дори аз съм си поставила някакви граници на споделяне (все пак не съм никак анонимна във форума). Ако изпълзя от дупката, преди да ме погълне, ще пиша.
Иначе аз и в живота съм си по-мълчалива, та не се учудвайте, че не съм от най-активните в темата. Hug

# 771
Hug Както го чувстваш Simple Smile. Просто да си знаеш, че те харесваме.

# 772
  • София
ЖАКИ,  твоето момиче, което търси квартира на колко години е? Имам роднинско момиче, студентка,  на което преди две години намерих квартира-тих квартал, на 4 мин.от метро, гарсониера.  Наемът е 250 лв. С парно. Консумативите-отделно. Съквартирант ката й я напусна. За родителите й не е лесно да поемат всичките разноски, но се пънат хората,  какво да правят. Могат да се срещнат, да видят дали ще се харесат. Нищо не пречи момичето да продължи да си търси самостоятелна квартира. От мен толкова. 😊
Зарибихте ме с този умен сладкиш. Дали да не се пробвам? И после ще ми казвате  пухкавата Фло. Е да, ама от хубав човек трябва да има по много 😁
ДАУН,  благодаря ти,  че  и за мен намери добри думи да кажеш. Прегръдка☺
Добрата новина е, че страховете на ВАНИНИ са напразни.

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 19:45 от Flo 51

# 773
Лаленце, бързо да минава!

# 774
  • Варна
Ахааа, значи това било, онова шалче дето е вързано на фльонга на дръжката на новата ми чанта. Светнах Grinning

# 775
  • Варна
Изиграх няколко такта на деспасито.
Поздравяват ме с тази песен. Simple Smile
Ох, и за друга песен да кажа и съвпадение. Всеки ден катеря и слизам по стълби. На качване винаги се задъхвам, още на половината. Пушачите да си вземат бележка до къде може да стигнат. Днес милото ме улучи на половината стълби и ме изчака да ги кача(по тф) u да кажа,че съм добре. Обикновено ме дърпа по стълбите.

# 776
  • София
Браво Стейси!
аз системно си пускам с всичка сила "деспасито", като ходя на пътечката.
Проблема ми е, че ме избива на танци  Laughing и по инерция един път тръгнах да си въртя дупето и си помлях коляното (търкалящо се човече).

# 777
  • Варна
Луси, на джелъси съм сега. Егати поздравите! Simple Smile
Аз какво да кажа-хелоу по Стиви Уондър!
Май съм овца! ')Simple SmileSimple Smile

# 778
Преди малко докато превъртах каналите на тв-то поздравих децата с "деспасито". Едното избега в банята, а другото си затвори вратата на стаята.
Казах ли, че имаме билети за ФСБ за октомври месец. Чакам го с нетърпение. То, като няма ТOTO, White Snake....

# 779
  • Варна
Тези дни имало метал парти в квартала. Свирили са групи тип Фанданго. Последните ги харесвам много.
Джелъсито е поздрав от сваляч. Joy
Ей, не му е минало, значи. На почивка на море е при мен, хем е от моя град, морски. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт