Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 344
  • 936
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Искам нов хладилник. Голям пък!

# 811
  • на Мелмак
Имам голям хладилник -подкрепям искането.

Белинда, казвай 2-3 дози ли да за бъркам, че и вие сте бая народ 😂.
Един крем дали ще стигне?
Може и аз да взема за всеки случай 😉.

# 812
  • Бургас
Добро утро!
И аз се събудих в 8ч и то в единствения ми почивен ден.
Сега трябва да си правя кафе в микровълновата. Писна ми от това саниране. Чувствам се като "прелъстена и изоставена" 😂
И аз искам нов хладилник. Още ме съм търсила из магазините. Незнам какво ще ми хареса.

# 813
Покрай вас си лягам и ставам гладна Crossing Arms Какво е това безобразно ядене посред нощите, че и сутрин рано? hahaha Вчера вечерта съм си легнала, изкъпала, измила зъби и ви чета преди заспиване, е то не бяха сладка, не беше чудо. Застърга ми стомаха Crossing Arms Добре, че вчера ядох палачинки, че иначе днес цял ден за тях щях да мисля на работа. Mr. Green Трябва да се забие надпис отгоре- "Тази тема влияе зле на вашето тегло!"  hahaha

# 814
Аз имам два хладилника. Единия е уж голям, а другия по-стандартен. Май по-стандартния побира повече.
Ужас, не знам какво пазарувам и ядем, ама все няма място. Така ми се ще да изключа втория, но не мога в другия да побера всичко.

Та мисълта ми е да гледате обема, защото външния размер понякога лъже.

# 815
Карз, не ви ли санират все още?

# 816
  • Бургас
Кате,не още. Все така си стоим,като разграден двор. Първи вход е почти готов,дори са свалили част от скелето. Работят ооще по втори. Но след последния случай на загинал работник,нашите майстори ги няма. Човека е бил към същата фирма. Явно сега ще им правят проверка. Стана 3-4 дена никой няма по скелето.  А на мен ми омръзна да съм така. Котки,мухи,комари,гущерчета,и най-ужасното е,че и плъх влизаше у дома,хванах го с капана.

# 817
Добро утро!

Карз Astonished

Не и се връзвайте на Дженка на провокациите, тя е кльоща и може да си муа каквото си иска!

Миднайт, добре завърнала се! Спогодиха ли се майсторите и змиите Grinning

Имам мускулна треска, телцето ме боли. Добре, че агро фитнеса върви с агро тен, че иначе щях да се чувствам измамена... Grinning

Днес трябва да позачистим и после сякаш ще се отдам на мързел. Една мусака с тиквички и патладжани мисля да направя, защото пак се събра зарзават...

# 818
  • София
Мама ми е напържила цял плик кюфтета, докато не ги изядат, никакво готвене.

Пуснала съм baby tv на козуначето да слуша песнички. Ми те не са мръднали от преди 9 години😊 Много готино, връща ме в бебешките години на номер 2. Ех, спомени! Същите птичета, влакчето, мистър Снейл😙

# 819
  • Бургас
Мъча се на плажа Wink
Децата са във водата, ама на мен все ми е хладно и не влизам с тях.
Вече ми се ходи на работа Simple Smile

# 820
  • Бургас
Лина,завиждам ти благородно,че си на плажа. Аз имам час за фризьор и козметик в 10ч. После имам едно ходене до Била. Мислех после да се пренесем на плажа с децата,но ми заявиха,че искали на скейт парка в Изгрев.
Та ще видим как ще наредим нещата.
Сега гледат Сам в къщи и се кикотят,драго ми е да ги слушам.

# 821
Мен така ме подведоха синоптиците, че не планирах никакви градински действия, а и вчера и днес беше съвсем прилично през деня.

# 822
Днес дъщеря ми е рожденичка, пожелавам и да е здрава, щастлива и обичана, пийте по едно за нейно здраве Laughing
Скрит текст:

# 823
Как сте,банда?Прегръдки.

Направих аз сандвичи с мнооого авокадо,прошуто,моцарела и домати от градинката.Хапнахме и сега всеки по кефа си,аз разбира се във форума.Студено е при нас,14 градуса,а вчера по високото имаше и сняг.При нас цял ден дъжд,студ,вятър и пак дъжд.Ама си намерих интересна книжка и се напочивах на воля.Четене,търкаляне в леглото и пак четене.Хубава неделя от мен!

# 824
  • ту тук, ту там
Да е жива и здрава, Ая!
Още много красиви места да обиколи и да срещне човека, с когото ще поиска да намери пристан! ❤

Моето бебе пребори температурата. Другият симптом е още налице, но е по-добре определено.
А ние нямаме вода в комплекса! 😲
Ще се вкиснем в жегата, няма и кой да ми купи една голяма туба с вода, да поливам с шишетата от 1,5 л! 😡

Общи условия

Активация на акаунт