Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 342
  • 936
  •   1
Отговори
# 825
Ая, чрд на момичето ти! Да е здрава и щастлива bouquet

Дайте някоя рецепта за приготвяне на филе Елена.Отивам в готварската книга.

# 826
Ая, да ти е жива и здрава рожденичката! Разкошна е Heart

И при нас пак няма вода. Втора неделя по ред. Този път поне ги усетих и напълних наличните туби и шишета. Явно, обаче, няма да чистя... Ми, не протестирам особено Grinning

# 827
  • на Мелмак
Честито на дъщерята на Ая, много успех и късмет!
Палачинките са направени , децата се нахраниха и останаха, Белиндаааааа Simple Smile

# 828
Жива и здрава и все така усмихната и прекрасна да ти е щерката Ая.

Изпрах и сложих празът във гурната. Докато перях 4 чифта спално бельо си мислих за Янтра, Сбъдваща, Белинда и още няколко мами с по три. КАК ИЗДЪРЖАТЕ БЕ ХОРА????

Днес направих 15 сандвича и свършиха. Кучката намаза една коричка от моя, който отмъкнах с ръмжане от децата.

Те тук и не пият, а си представям ако се довлекат махмурлии какво ще е.

Втора среща с бащата нямаше. Дойде да си вземе "детето", но не влезе. Какво ли си е казал - "Тази вечерта прилича на вещица, по-добре да не я виждам на сутринта " Simple Smile.

# 829
  • Sofia
Дремнах аз, добр'утро  Laughing!
Цяла нощ се въртях след среднощната дегустация  Crossing Arms.Отговорничките ще бъдат глобявани  Mr. Green. Днес какво да ви измисля да препоръчам  Whistling.
Титина,какво си изнервила хорицата по летищата?  Hug
Да е честита хубавицата на Ая  bouquet!
Нямам план за деня-колебая се между спорт,плаж,кино...все такива сериозни и отговорни,натоварващи дейности  bowuu.

# 830
  • София
Ая да е здрава и щастлива дъщеря ти!Страхотна е! bouquet
Ванини радвам се да прочета,че диагнозата не се е потвърдила.
Нищо не ми се подхваща,а поне обяд трябва да стъкмя.

# 831
  • София
Аз сортирам дрехи. 2/3 от дрехите, които носихме на морето, вече не стават. И на тримата! Голям растеж, голямо нещо...Ще им намалявам яденето май...А вчера в асансьора на огледалото гледам големия-вече е тамън една глава над мен. Юни само челото му се виждаше зад мене, вече съм му до брадичката. Как се расте 7-8 см. за два месеца?! Искам и аз!!!

Ая, здравичка да ти е!

# 832
  • Бургас
Ая,честита ти рожденничка! Много е нежна и красива! Здраве и щастие й пожелавам!

Белинде,и аз като теб искам няколко сантиметра,но никой не ми ги дава. Нека растат децата.
Аз моите съм забелязала,че ей този момент от годината,септември-октомври,най-много израстват.

Моите планове се поразместиха. Не успях да си свърша сега цялата работа,заради хора,които не си вършат задълженията. Към 13ч пак трябва да ходя.

Сега мисля да ги закарам на скейт парка в изгрев да им начеша крастата,така че някоя мама от района ако иска да се видим.

# 833
Минавам да честитя и аз рождения ден на това прелестно момиче, нека да е здрава, дръзка и успешна, да те радва, топли  и разплаква от  радости,  най-искрено ти  желая, Ая, като майка на дъщеря към майка на дъщеря Heart
Поздравявам и всички други рожденици, които съм пропуснала през август.Hug
Моя мъж тази година е решил да тества терморегулацията ни, едвам върнали се от планината утре заминаваме за  гореща Испания. Ще сме на море с приятели, дано всичко да е наред,  много се притеснявам заради тази несигурност вече навсякъде и безумието на атентатите..
Желая весело лято и до септември Heart Eyes

# 834
  • някъде ... тук ...
Ая, да е здрава и много щастлива дъщеря ти bouquet

Вчера направихме една разходка до Разбоишкия манастир, после напазарувахме за училище от метро, някой се снима с трона в ринг мол-а и т.н. Отметнахме доста задачки.

Големият гони баща си и е вече към-то 1.80 м. Дребният ще го видя довечера - вероятно ме е стигнал вече. Тази седмица ще мерим какво става и какво - не Simple Smile

# 835
Ая, честита рожденичка. Simple Smile

Ние от вчера сме запразнили. Simple Smile

Екатерина, какво филе Елена по това време, рано е.
Иначе класически еленски бут си се прави баш там и по специфична технология. 

# 836
  • Бургас
Оллеее,ЕлиТ,разкошна снимка на манастира.
Мечта ми е да обиколя всички манастири и забележителности на родината ни,но кога ли ще е ....не се знае.
Имаме толкова красиви местенца!

# 837
Е кажи технологията де. Аз винаги суша в хладилник, защото никога не е студено. Не е проблем и на топло да се суши, ама предпочитам изпитани методи.

Южноафриканците са известни със сушените си меса и ги правяд на над 30 градуса.

# 838
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да е жива и здрава, Ая!
Още много красиви места да обиколи и да срещне човека, с когото ще поиска да намери пристан! ❤

Ей това пожелание на Елени много ми хареса, присъединявам се към него.
Страхотна дъщеря си имаш, Ая! Аз, като нямаща дъщери, а мечтаеща за такива, се радвам заедно с теб на твоята.
И изобщо на всички дъщери, като се замисля...

Чакам малките аз и къщата мирише на готвене. Вече е позабравила този мирис - от неделя на неделя готвя, ама миналата прескочихме, че бяха на море. А  големите вчера кацнаха в Лондон, бая ги мисля и тях, ще ходят на някакъв музикален фестивал в Рединг.
Наистина стана притеснително шаренето по света.
Дженич, що така бе, мило? Да не е от лимоновия крем?

# 839
Джена, розправията е обичайната, извеждане на дете извън Бг. Проблемът е че е 2 сутринта в събота.....и господата хем не знаят закона , хем заплашват. Предполагам така се държат масово с хората. Пуснах жалбата,  в понеделник ще звъня  в министерството.

Общи условия

Активация на акаунт