Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 338
  • 936
  •   1
Отговори
# 840
Хора, от 6 дни съм с отит, от 4 дни на АБ. Усещам главата си като балон, болката е на талази, заглъхналост почти постоянно, като цяло съм леко замаяна и изобщо не ми е добре. Темп. е лека, но като общо състояние не е ОК. Това нормално ли е? За първи път имам отит, намам опит. Мисля, си, че вече трябваше да има подобрение. Никак не искам да търся лекар тук, но ако и днес не стане по-леко, май ще се наложи.

# 841
Сбъдваща, ако си хванала грип, а не настинка, няма да мине бързо.
Отита е гадно нещо и е нормално да си замаяна. Отиди на лекар все пак.

# 842
  • ту тук, ту там
Антибиотика сама ли си предписа? Отитът не е шега - работа, най-добре потърси лекар!
Скорошно оздравяване!

# 843
НА РОЖДЕНИЦИТЕ,ЧЕСТИТО!

Здраве,шансове,любов и много поводи за радост!

# 844
Даун от телефон съм сега и не ми се кълве.
Основното е че там съхне на проветриво място.
Аз също суша навън, на закрита терсата на която оставям 1отворен прозорец за да циркулира въздух.

# 845
  • София
Сбъдваща, аз като имах отит, и аз като тебе на дърти години за първи път, имах чувство за замаяност със седмици. Беше ми възпалена евстахиевата тръба и това се отразява на вестибуларния апарат, все едно си постоянно на кораб, отделно и че не чувах с това ухо, което допълнително създава усещане, че си в балон и всичко ти идва някак през преграда. Обаче Т свалих още на втория ден от АБ. Не мисля, че е ок 4 дни след първия прием още да поддържаш Т. Може да не са нацелили правилния АБ. Иначе общото състояние няма как да ти е добро, щом си все още с болки и предполагам не спиш...Но главно заради температурата бих се консултирала пак с лекар. То и без това, аз като бях така, ме викаха на контрола през 5-7 дни, тъкмо ти е време да проследят стихва ли възпалението или не.

# 846
  • Ямбол
Явно антибиотикът не може да се справи с възпалението и не е зле да отидеш на лекар и да ти изпише по-силен, че е много опасно ухото да се възпали.

Ая, да е здрава и щастлива прекрасната ти дъщеря.

# 847
  • Mediterraneo
Имам богат опит с отити, за съжаление, и двете ми са с проблемни уши. Голямата има правена парацентеза, когато беше на годинка, под пълна упойка, направо кошмар. Та потвърждавам- до 48 часа трябва да е започнало действието на АБ и поне Т да е паднала. Лечението може да отнеме повече време, докато преодолее възпалението, но силната болка и Т трябва да преминат за това време.

Искам да кажа, че нашите пристигнаха рано тази сутрин и, въпреки че не са ми в къщата и буквално още не съм им видяла очите, вече ми вдигнаха кръвното! Винаги са се държали с мен, сякаш съм им длъжна! Не ми се говори, много ми е тежко, на децата ми- също, а това най- много ми къса сърцето. Пфу!

# 848
  • Варна
Ая, честита ти рожденичка Simple Smile

И аз днес претърсих основно гардероба на детето, тя много дръпна на височина и пак се задава яко пазаруване на дрехи, но ще го оставя за другия месец. Събрах две торби дрехи за една мама наблизо, на която давам. И да ви кажа, половината от това, което съм събрала изглежда почти като да не е носено. Май дъщерята на мен се е метнала в това отношение. Аз износвам дрехи и обувки много бавно и трудно, мога да карам с години, а познавам хора, които за един сезон съсипват дреха и обувка.

Тарталета, сипи си едно и си свиркай. Сигурна съм, че не ти е лесно никак, но опитай да не си го слагаш много на сърце. А като ти дойде музата изплачи си душата.

# 849
  • ту тук, ту там
Тарталета, някак си те разбирам... Tired Hug

# 850
  • София
Дрехите и обувките на големия ми син още откак е навършил 5 стават само за боклука след него, абсолютен мурдар. Малкото можеше една блуза да я носи 2 години - едно, че не растеше бурно, второ, че беше сякаш по-чистичък. Свърши се и тая! Гледам сега и неговите на нищо не приличат. Геврек да му купиш, ще се окапе! И краката криви...

Момиченцата са съвсем друга работа!

# 851
  • София
belinda много ми хареса "геврек да му купиш ще се окапе".Само тъй си мислиш за момиченцата...
Дъщеря ми израсна това лято,та и на нея трябва да обновявам гардероба.Обаче ходи с униформа на училище и ще се огранича при покупките на дрехи.По-лошото са умалелите обувки и отсега ми се завива свят.Тя вече е в дамската номерация и е много трудно да намерим детски обувки големи номера.
Синът ми той трябва да бъде облечен и обут /особено/ докато е тук.
ЕлиТ много хубава  е снимката ти.Разгледах и другите във фейса.Заприлича ми на Метеора,манастир кацнал на скалите.
Сбъдваща желая ти бързо оздравяване!Много неприятен е отитът.

# 852
Белинда, като каза краката криви, моята Миа много криви навътре, има ли някакви специални обувки, дето държат крака и не позволяват да се криви? Или лекар ортопед, който "изписва" такива?
Май и Жаки криви леко, искам и двете да ги водя, на частно предпочитам.
Тарти, много добре те разбирам...  Hug
Ая, да е жива и здрава красавицата ти!

Сбъдваща, щом до 4 прием на АБ няма грам подобрение, иди на лекар, може да се наложи друг, не подценявай проблема, майка ми загуби 30% от слуха на едното ухо, след " правилно" лечение на възпаление.

# 853
  • Euskal Herria
Ая, жива и здрава да ви е рожденичката!
Тарти,  Hug!

Днес не съм дежурна по кухня  Grinning, от мен да мине - ще сервирам и отсервирам. Вече спретнах програмата за днес - къде да обикаляме, от вчера съм предупредила, та после да няма мрънкане, че са уморени.

# 854
Жаки, водиш ги на ортопед, ще им направят отливка на краката и по тях стелки. Най-добре е година да се ходи с тях.

Много г

Общи условия

Активация на акаунт