Любители на Котки - Тема 116

• 34 087
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Имам ваучер за безплатна кастрация на котки  в Пловдив.Раздаваха ги в петък пред ТЦ Хали.
Нашият котараке кастриран  ,ако някой има необходимост да пише на лични ,ще го предоставя.
Става въпрос за     https://www.castration-center.com/sitemap/

# 601
Имам ваучер за безплатна кастрация на котки  в Пловдив.Раздаваха ги в петък пред ТЦ Хали.
Нашият котараке кастриран  ,ако някой има необходимост да пише на лични ,ще го предоставя.
Става въпрос за     https://www.castration-center.com/sitemap/
Талона е проформа. Има немски център за безплатни кастрации, всеки може да занесе котка/куче/зайче само с едно телефонно обаждане за час. Много са готини лекарите. Също не е ограничено да са само пловдивски котки или улични.

# 602
  • Козлодуй
Благодаря, Ивекс, Мърки е добре за сега яде само котешки пръчки - едни такива лакомства за котка не и давам лекарства вече защото и без тях е в същото състояние а с тях спира да яде и се зачервява видимо от страх в часовете които и давахме лекарствата не може да се успокои.
Таня, благодаря за Calo-Pet пастичката ще я потърся и идеята с малки хапки с лекарството е добра ама ние така започнахме да и даваме лекарство с пауча вечер ама тя го заподозря и така спря да яде дори да е без лекарство.
Добре е сега пие и вода ама не идва при нас - вече не ни обича толкова много а като я вземем на ръце плаче да не би да и дадем лекарство и то много жално и тихичко плаче и се зачервява - направо дига температура

# 603
pvacheva, много тъжно звучи всичко. Дано като види, че вече не и давате се успокои и започне да идва при вас отново. Не мисля, че ви обича по-мако, по-скоро е много стресирана и е нормално да страни от повече стрес, ако г ое свързвала с това, че вие и давате лекарство.

# 604
http://zoomedia.baubau.bg/животните/как-влияе-цветът-котката-върху-нейния-характер

Качвам интересна статия, как има връзка между цвета на котките и техния характер.
Да питам. Теицветните са момичета, двуцветните момчета нали. Или при два цвята не се знае ?

# 605
  • София
http://zoomedia.baubau.bg/животните/как-влияе-цветът-котката-върху-нейния-характер

Качвам интересна статия, как има връзка между цвета на котките и техния характер.
Да питам. Теицветните са момичета, двуцветните момчета нали. Или при два цвята не се знае ?

Трицветните винаги са момичета. Ако трицветно има външни белези на момче (много рядко, но се случва), всъщност само на външен вид изглежда така, а в действителност е хермафродит. Двуцветните са всякакви. При чисто оранжевите има някаква особеност, че повечето са момчета, но сред тях има и момичета. Просто вероятността да се роди оранжево момиче е доста по-малка.

pvacheva, дано започне да яде!  Hug

# 606
Летс Адопт имаха трицветко мъж, не хермафродит.

# 607
Бясна съм!!! Звънях на Бест Вет преди малко да ги питам за кастрация и докторът като разбра, че кот е на 10 месеца и половина предложи да изчакаме да стане на поне една годинка. Обадих се на приятеля ми и той се издразни, щели сме да го кастрираме сега, в Америка ги били кастрирали по-малки, ако почнел да маркира преди кастрацията, бил чел, че нямало да спре оттам нататък да маркира... Аз му се разсърдих, той ми се разсъди! Ще трябва да се видим след два часа да го закарам до едно място. Оставям му колата и да се самозакара!!! Triumph

# 608
  • София
карате се за възпитанието на децата, а
ами
на 10 и половина е почти на годинка
ветеринаря трябва да се съобрази с решението ви, ако има причина да го вземете
и прав е приятеля, ако започне да маркира, шанса да спре след кастрация е 50/50
айде 70/30

adelinda, как разбра, че не е хермафродит
доколкото съм чела, и да е бил мъж, не би могъл да стане татко
по правило трицветните са женски, а над половината оранжъви мъжки
всяко правило си има изключения, разбира се

килима оцеля
една ваза не

# 609
Не "се караме", ами направо до развод ще стигна Triumph Искам най-доброто за животинката ми. То милото на нас разчита да вземем най-доброто решение.

Абе, като цяло още от вчера като се прибрахме ме издразни с отношението си. И днес продължава. Сутринта ми заяви, че вниманието ми вече било разделено на двв и ревнува от котето. Май по-скоро се дразни, че му обръщам такова внимание. А, то милото, ошашавено от пътя, изморено, идва на "ново" място. Обиколи всеки сантиметър да го души. На мен ми е гузно, че съм го докарала тук и се чудя къде се чувства по-добре, а той ще ми се държи така... Rage

# 610
Тея мъже като стане дума за животинчето и направо с тигана да го хакнеш по главата.
Ние бяхме малко обратната. Аз реших да кастрираме Рая,моя мъж ми каза :"Добре,но не очаквай от мен да я заведа и взема,оправяй се,аз не искам да гледам животното да страда."
Ейй,направо ми идеше да го убия.
Ама всичко мина нормално,справих се и сама.
Дано намерите друго място и го кастрирате по-скоро,щом това е желанието:)

# 611
Благодаря, Ивекс, Мърки е добре за сега яде само котешки пръчки - едни такива лакомства за котка не и давам лекарства вече защото и без тях е в същото състояние а с тях спира да яде и се зачервява видимо от страх в часовете които и давахме лекарствата не може да се успокои.
Таня, благодаря за Calo-Pet пастичката ще я потърся и идеята с малки хапки с лекарството е добра ама ние така започнахме да и даваме лекарство с пауча вечер ама тя го заподозря и така спря да яде дори да е без лекарство.
Добре е сега пие и вода ама не идва при нас - вече не ни обича толкова много а като я вземем на ръце плаче да не би да и дадем лекарство и то много жално и тихичко плаче и се зачервява - направо дига температура

Милата Sad От тези пръчки и аз съм давала - по принцип се водят нещо като лакомство, в допълнение към основното хранене - за награда и пр., и са нискокалорични, т.е. не са особено хранителни. Дано успееш да ѝ дадеш и някаква друга храна, хубаво е, че поне вода пие. За такива млекца казвах аз, нашите ги харесват: http://www.zooplus.bg/shop/kotki/specialna_hrana_dobavki/mliako_za_kotki/639321

На рижавото коте му правиха някакъв курс с имуностимулант, не знам дали е удачно във вашия случай, но след него взе да хапва повече. Мога да попитам как се казва и каква точно е терапията, има ли противопоказания при тумори и пр., ако искаш.

Мишелин, ние Пури го кастрирахме на 11 месеца, кастрират и преди навършена годинка. Не знам дали не е по-добре няколко дни Пухчо да свикне с мястото и после кастрация, или наведнъж да минат нещата и след това да се възстановява.  newsm78

# 612
  • София
момичета, не ми се коментираше тези дни, затова си мълчах...

Пенсионера си отиде снощи
тихичко и без кризи
беше спрял да се храни от няколко дни, а последните два дена и вода не искаше
оставих го на тихо, топло и спокойно и не мисля, че е страдал много
вече ми липсва, нищо че през последните 6 месеца предимно спеше, не беше като преди

успя да стане на 20 години, макар че не ги прескочи с много
и беше странен заядлив котарак с крив характер и страст да напада голи крака
не беше никак гальовен, но винаги спеше гушнат на ръката ми нощем
винаги е предпочитал кучетата пред котките, мисля че си падаше повече по кучета, от млади години му остана
гледаше ме с погнуса, когато му предлагах саламчета или нещо различно от гранули
имаше най-силното и дразнещо мяукане, което съм чувала в живота си, като се размяукаше, целия вход разбираше, че е разстроен
мъркал е три пъти през живота си, и трите на овчарката ми, когато беше млад
като видеше малко дете започваше да хъска и фучи, а като го докопаха се правеше на умрял
но никога не е одраскал дете
най-високото място, което е покорявал е дивана и то винаги след предварително обмисляне и преценка
беше най неагресивното животно към пернати и мишести - доказателство в снимките
и хич не обичам сиамци
ето го милия ми
Скрит текст:

# 613
Много съжалявам, съболезнования! Прекрасен котарак е бил и винаги ще остане в сърцата ви. На по-добро място е, някъде където не го боли. Живял е прекрасни 20 години, малко котки могат да се похвалят с такъв дълъг живот, искрено ти съчувствам. Flowers Hibiscus

# 614
possessed Hug Hug Миличкият пенсионер, били сте късметлии и двамата да споделите толкова време заедно Hug

Общи условия

Активация на акаунт