DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И аз адмирирам решението на Ферит да скъса договора и да й даде свобода. Колкото и да няма опит с мъжете, то не може ту така, ту онака. Ако за това не може да вземе решение, то какво ще стане, ако се наложи да взима решения за по-сложни казуси в живота.
Аз не оправдавам по никакъв начин лъжата. Ако лъжата касаеше само Аслъ и сестра й, ОК. Да си се лъжат колкото искат Simple Smile
Но лъжата нанесе голяма удар върху съдбите на много хора. Бизнесът на Ферит, за който баща му си е дал целия живот сега ще отиде в ръцете на един престъпник. В тази фирма работят стотици работници и служители, които също ще са потърпевши заедно със семействата си, ако Хакан превземе фирмата. Да не говорим за живота на едно малко дете, което е загубило родителите си и го подмятат насам-натам за да може същия тоя престъпник да си върши грозните игри.
Още повече, че с тази лъжа Аслъ прави услуга на един убиец /нали Хакан е поръчал катастрофата/. Ще каже някой, ама тя не знае за това. Не знае, но поне вижда на какви страдания е подложено детето и че не са се прегрижили за него /справка - бягството му, което при Ферит никога нямаше да се случи/.

# 541
  • София
Аз на този етап не виждам как Ферит ще се пребори за Булут. Този въпрос малко го изоставиха СЦ. Търси ли още този, който е направил снимките? Какво прави в посока за прибирането на Булут при него? Ако сега Назлъ отиде при Дениз, значи отпада и вариант "семейна среда" за Булут.

# 542
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, това с късането на договора и на мен много ми допада, но понеже още не сме го гледали, не го обсъждам.
Много мъжка постъпка, много радикална и това ще накара Назлъ да разбере, че животът е по-голямо и по-сериозно нещо, отколкото изглежда през очите на младо момиче, учещо японски и мечтаещо за малко ресторантче. Че трябва да се вземат важни решения и да се мисли по-надълбоко. Харесва ми, защото тя ще порасне с това решение. И очаквам една нова Аслъ, на по-високо стъпало в развитието си, не толкова наивна и повече жена, отколкото дете, макар че детското в нея със сигурност ще остане, тя просто го носи в себе си и то й придава очарование. (Даже ми се струва, че актрисата го носи в себе си и го "заема" на героинята си.)

# 543
И аз адмирирам решението на Ферит да скъса договора и да й даде свобода. Колкото и да няма опит с мъжете, то не може ту така, ту онака. Ако за това не може да вземе решение, то какво ще стане, ако се наложи да взима решения за по-сложни казуси в живота.
Аз не оправдавам по никакъв начин лъжата. Ако лъжата касаеше само Аслъ и сестра й, ОК. Да си се лъжат колкото искат Simple Smile
Но лъжата нанесе голяма удар върху съдбите на много хора. Бизнесът на Ферит, за който баща му си е дал целия живот сега ще отиде в ръцете на един престъпник. В тази фирма работят стотици работници и служители, които също ще са потърпевши заедно със семействата си, ако Хакан превземе фирмата. Да не говорим за живота на едно малко дете, което е загубило родителите си и го подмятат насам-натам за да може същия тоя престъпник да си върши грозните игри.
Още повече, че с тази лъжа Аслъ прави услуга на един убиец /нали Хакан е поръчал катастрофата/. Ще каже някой, ама тя не знае за това. Не знае, но поне вижда на какви страдания е подложено детето и че не са се прегрижили за него /справка - бягството му, което при Ферит никога нямаше да се случи/.

Извинявай имаш предвид Назлъ или Асуман  newsm78

Ей това видео видях и нищо не разбирам...

svetal4o27 това са си фенски мераци и мои разбира се но аз смятам ,че това е от Сезонът на черешите просто Серкан някой е поработил върху профила му и е копнал Ферт бей  Hug

Момичета правите страхотни анализи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лек и спорен ден  Hug

# 544
Мария, а коя е актрисата от "фенските мераци" до нашия Ферит?

# 545

Извинявай имаш предвид Назлъ или Асуман  newsm78

Техническа грешка и преплитане на герои от други сериали Simple Smile Не са важни толкова имената на героите, а техните постъпки.
Точно Назлъ имам предвид.

# 546
Relaxed
Мария, а коя е актрисата от "фенските мераци" до нашия Ферит?

Йозге-Назлъ:relaxed:

# 547

Техническа грешка и преплитане на герои от други сериали Simple Smile Не са важни толкова имената на героите, а техните постъпки.
Точно Назлъ имам предвид.

Сетих се ,че е техническа грешка но си помислих ,че пишеш за Асуман .Извинявам се още един път  Embarassed а относно объркването то е при всички ни вкарали сме се в доста филми  Embarassed Joy Joy Joy

Абе как ли се работи с толкова много мъже  Thinking особенно сцената с целувката  Thinking на колко ли от тях им се е искало да са на мястото на Джан  Joy Joy Joy Колко ли пъти е имало стоп кадри и отначало  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 12:43 от mariq_72

# 548
Понеже чета, че обсъждате Назлъ, ако може и аз да добавя нещо?
Разбирам положението на Назлъ, защо излъга, но в никакъв случай не го одобрявам. Както писахте, лъжата ѝ засяга много хора в много голям радиус. Освен това, вярно е че няма опит в признаването на лъжа, но нейно задължение беше да хване Ферит бей за ръката, да го заведе да седне и да му обясни че Асуман го е направила, но от алчност и простотия и че не е могла да му каже истината, заради страх за бъдещето на сестра си. После можеше да добави, че не би било честно да съди Назлъ като лъжкиня заради сестра ѝ. Това за лъжата.
Относно целувката, там одобрявам малко повече поведението ѝ. Я си се представете като най-обикновено момиче, по детски наивно, защото животът все още не ви е принудил да пораснете, не познавате страстта за една нощ, нито любовта. Започвате работа при странен, малко плашещ, но много красив млад мъж, който ви се явява шеф(!) и една нощ, внезапно, той ви целува (и то каква целувка...). На сутринта се събуждате, виждате че сте заспали в обятията на шефа си, въпреки че никога по принцип не бихте си позволили нещо такова, виждате, че сте пили малко, въпреки че не пиете и осъзнавате че отгоре на това сте се целували с него. Набързо ремюмирате на две, на три ситуацията - дори лъжата да я нямаше, вие не принадлежите към неговия свят на богатство и лукс, където всичко е сложно и объркано, и 8 чаши вода струват почти 100 лири. Какво правите? Обирате си крушите и се молите това никога да не се беше случвало. А после си блъскате главата вкъщи на спокойствие, дали това е любов или не е...

# 549
Момичета, много сте забавни днес за четене. От всеки мога да извадя редче, което ме разсмя, но за да не пропусна някого, няма да ви цитирам.

Съгласна с постовете ви напълно, дори и да има леки нюанси на различие относно лъжата на Назлъ например. Аз разбирам защо излъга, виждам колко важно е за нея бъдещето на Асуман, а тя излъга точно заради това, а не заради себе си, но ми се щеше да не лъже точно заради щетите, които са описани в поста на Мери.

# 550
  • София
Тя е объркана и това го разбирам, но Ферит ѝ предлага нещо и това е честен разговор. Защо не седне, не поговорят за вечерта, за целувката и т.н. Най-малкото той ще ѝ помогне да погледне ситуацията от друг ъгъл. Тя има какво да научи от него, както той научи от нея, че не всичко е ред. Самият той я попита в прав текст какво я плаши. Каза ѝ, че вероятно се притеснява от миналото му, от него и т.н. Опита се да я улесни в разговора, но тя избяга. За нея ще е отрезвяващо, ако отиде при Дениз. Най-малкото ще направи разликата какво е да работиш при сериозен и отговорен мъж и при непораснал такъв, който цял ден дрънка на китарата и се чуди в кого е влюбен.

# 551
Здравейте!!! Прочетох из коментарите следното :Тя е добра, честна, отговорна, трудолюбива, милостива, незлоблива и сърдечна,що за определения са това,че тя/Назлъ/ ако беше отговорна нямаше да допусне едно дете да страда и да използва неговата обич,за да си чеше егото и сърбежа с бей Фарит..Назлъ е една страхлива ,неука за възраста си мома в която има много злоба от колкото любов и разбираща че мъжкарите и точат лиги все е взела на сериозно..за мен една жена ,която яде с отворена уста и се обяснява като пияница в кръчма,крещи с ококорени очи и се дави в изказванията си,пълтече в лъжите си и обърква все повече живота с нейните нетактични постъпки хората около нея не е добра напротив в 21 век е една златотърсачка по битер и от сестра си добре че сестра и поне разбира какво е направила,а Назлъ дори и това не може да проумее,а е взела страната на виновниците за съдбата на Булут и уж се била жертвала заради тях / само ,че с какво се жертва,че преспа с шефа си ли../ и от махленска срама не си го признава ееееееее не ми се връзва..Чета че много си пасвала с Фарит бей та питам по какво си пасват-образование-стил-култура-бой-професия-разговори или само във флирта...Фарит е строен умен богат ,сериозен и честен,а Назлъто е тапа с криви крака с басмени рокли с шалчета около врата без всякакъв стил на хранене и говорене..дори когато беше с Дениз при децата /тайната на Дениз/ тя не можа да си изиграе ролята както трябва много ми е фалшива и неестествена ..мнооого ама много години,ще и трябват на таз артистка да се докаже в професията,а до тогава ще играе роли на олигуфрен със селски ма недолюбвана и не ме грабва с нищо..приляга и да размахва големия сатър с ококорени очи и да крещи с пълна уста,че чак се дави...Някой се чудят Как аджеба пак ще се върне при Фарит ми нали се изчукаха заедно нищо чудно да забременее и така..какво ви е чудното всички бедни бременни се женят в турско заради честа бе Simple Smile

# 552
Димитра, ти гледаш някакъв друг сериал изглежда...
Няма как да е бременна Назлъ, все пак не е Дева Мария...

# 553
Много ми хареса последния анализ на Ентусиаст и аз съм на същото мнемие.Назлъ е едно момиче,което изобщо не може да осъзнае какви големи беди причинява на Ферит и Болут с премълчаването на истината.Нейната вина е много по голяма от тази на сестра и.Не знам такъв ли е заложен образът и в сценария,или излъчването на самата артистка го прави  леко отблъскващ.То бива простотия,но чак пък толкова.Просто дразни в някои моменти ,когато говори,яде,крещи,а като вземе да бяга и да се крие от разговор,направо е смешна и грозна картинка.Отвратителна беше сцената ,когато приключиха вечерята, след "консервената атака" и взе да се прозява и да гони Ферит от дома си,че е много изморена и и се спи.В общи линии не ме грабва нито артистката,нито образа ,който пресъздава.А иначе самия филм ми харесва и играта на останалите актьори.Интересен е сюжетът,да видим как ще го доразвият сценаристите.Това за приспиването,не съм сигурна дали е станало,едва ли.

# 554
Димитра, ти гледаш някакъв друг сериал изглежда...
Няма как да е бременна Назлъ, все пак не е Дева Мария...
========
==========
Е нали се омотаха пияни в леглото на Ф. иначе не си обяснявам,ако само са се целунали и толкоз много приказки и претиснения от нейна страна ни представиха сценаристите......то па една целувка беше олеееееее нямам коментар....

Общи условия

Активация на акаунт