Звездни компромати - 334 част

• 111 344
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
# 556
За 5 път го пиша, ама ...
Човек пазарувал дори веднъж онлайн, в нормален магазин, никогиш няма да се върже да си купи от парцалите на МегЗ. Нейният хоремаг е подигравка, аз щях да го натаманя да изглежда по-добре, без да имам нужните познания. Сайта е нескопосан и евтин, неудобен, с неясно представяне на стоката (парцала). Какъв световен бранд, какви 5 лева..

# 557
  • Gotham City
Аз съм се заглеждала в описанията в сайта - все едно описание под фейсбук пост, пълне потрес.

Никога не съм купувала нищо от нея, не възнамерявам и да го правя, със същия успех може и от Алито. Въпреки, че твърди, че нейната черна маска е американска, не е китайска  Laughing

# 558
Амал и Джордж
Скрит текст:

# 559
Амал изглежда много добре. Гривната й много ми харесва.

# 560
  • Пловдив
А на мен гривата й Laughing

# 561
  • На ръба..
Клюките гласят, че Орлето Павлов пак е зарязан..малко ми е лигав Орлин, ма явно не само на мене..
Нямах идея,че е обвързан.Коя е била момата?
Цветелина Роскин - модел го играе
Скрит текст:

# 562
Самюел Джаксън и Междик Джонсън ги взели за бежанци.

http://kyky.org/news/italyanka-pozhalovalas-na-bezhentsev-kotory … -medzhik-dzhonson

# 563
На Орлин момичето(е, бившо вече)  играеше с Тита в онлайн сериал. Еха, аз мислех, че не е пълнолетна даже, доста голяма ще им е разликата.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 16:41 от валия

# 564
Красавица е на Орлин изгората.

# 565
Виждам, че коментирате Мегз. Според вас тя дали не се прави на толкова тъпа колкото е. По време на къртицата не беше толкова неадекватна..

# 566
Според мен МЕГЗ сама си шие тоалетите. Не само тези, които носи, а и тези, които продава и за които твърди, че са шити в многобройните й цехове в родния й град Раковски.

# 567
  • Sofia
Е как тя да ги шие?....няма да има време за безбройните ежедневни видеа,премеждия и благотворителност😉

# 568
Е как тя да ги шие?....няма да има време за безбройните ежедневни видеа,премеждия и благотворителност😉
Като гледам колко качествено са ушити, може и да е шила с краката, докато снима клип за новата си китайска козметика. Whistling

# 569
  • Rock & Roll feeling ...
Момичета, може ли да не давате молбилната версия на линковете от фейса. Снимките са малки,а публикациите размазани.
Ако е линкът е нормален,предполагам ще се отваря на всеки,според това на което гледа.

Общи условия

Активация на акаунт