И аз така мисля, НИ е привлякъл вече аудитория, а пък такива Хандета-кюфтета, както и да ги нарекат полза няма да има

Така е като главните герои нямат нормални взаимоотношения и сценаристите се чудят какво да измислят че да ги държат далеч един от друг- то това всъщност важи за всички сериали, и драми и комедии. Навремето турските сериали почваха направо с бременност, извънбрачно дете или любовен триъгълник, пък сега големи хора минали тридесетте се държат като петокласници цял сериал
Ади Номера поне има някаква история, докато Киралика таз ми ти лъжа я влачиха 50 епизода, бактън
и от боза го направиха вкисната боза. Добре че навреме го спрях. Пък навремето що приказки се изприказваха за Фериха дето лъжата лъсна още в 27-ма серия, по сегашните стандарти си е направо без време 

:
Ама без Ча нямаше как, умен ход направи нашия
И още нещо бях забелязала на снимки, погледа на Бурак устремен към биото 

даже озетът на НИ е на пето място, а снощи сериалът на Ханде е бил без озет, т.е. във времето е имал предимство пред останалите.

Серията на кушетката при доктора с навехнатия крак като подпъхна ръка под нея и направо и избута едната....
А под дървото с две ръце върху едната ама се сепна там доста, а Хазал си остана невъзмутима

И на мен са ми еднакви и хич не са ми симпатични 

и Баръш,
трябва задължително да изгледам довечера сцените с тях.
които така и не изгледах, и стопирах видеото.