ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487

• 44 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Пришълец
Много навита му бях на №, но разбрах, че ще е по три епизода дневно Shocked и май ще пропускам.
И аз така мисля, НИ е привлякъл вече аудитория, а пък такива Хандета-кюфтета, както и да ги нарекат полза няма да има Mr. Green

# 661
Много навита му бях на №, но разбрах, че ще е по три епизода дневно Shocked и май ще пропускам.
И аз така мисля, НИ е привлякъл вече аудитория, а пък такива Хандета-кюфтета, както и да ги нарекат полза няма да има Mr. Green
Скрит текст:
Само в Събота и Неделя, и въобще не идва много ако се разделят на дни.
Заради това, че го пускат по бг тв(още се излъчва, но ми се изпокъсаха нервичките откакто започна втория сезон, а и не само моите, зрителите бойкотираха сериала и писаха на всички до девето коляно-на актьори, на режисьора, на двете сценаристки, на продуцента, на канала и на компанията) ни спряха преводите с бг субтитри, язък. Crossing Arms
Отдавна вече не е комедия, а яка драма. Rolling Eyes
И днес продължават да предъвкват вчерашната новина за Чачовото висящо дело.

# 662
  • Пришълец
И Нова плей е възможност Wink, там ще качват епизодите на №.
Започнат ли един сериал да го разтягат прекалено, крайният резултат обикновено не е добър Peace
Ичердето е сред най-добрите примери, въпреки високия рейтинг ни спестиха продължение.

# 663
  • Варненска клюкарка
Наде не знам дали си спомняш но още преди финала на първия сезон бях ти казала че тогава е момента да го приключат с достойнство. За съжаление рано или късно всички турски комедии в един момент стават драми ooooh! Така е като главните герои нямат нормални взаимоотношения и сценаристите се чудят какво да измислят че да ги държат далеч един от друг- то това всъщност важи за всички сериали, и драми и комедии. Навремето турските сериали почваха направо с бременност, извънбрачно дете или любовен триъгълник, пък сега големи хора минали тридесетте се държат като петокласници цял сериал hahaha Ади Номера поне има някаква история, докато Киралика таз ми ти лъжа я влачиха 50 епизода, бактън Sick и от боза го направиха вкисната боза. Добре че навреме го спрях. Пък навремето що приказки се изприказваха за Фериха дето лъжата лъсна още в 27-ма серия, по сегашните стандарти си е направо без време hahaha
Повечето сериали съм забелязала че вторите им сезони още повече се скапват, мчного са рядко тези които втория сезон вдигат по-висок рейтинг от първия. Някои кретат с 2% те тръгнали втори сезон да им раздиплят ooooh!

# 664
Всеки влак си има пътници, вкусове разни, изобилие бол, няма вечни сериали.
Аз не гледах предния епизод на НИ и този не гледам в момента, и май оттук-насетне, ще съм по старата си схема само на озети, трейлъри, снимки.

# 665
  • Варненска клюкарка
Наистина много сериали излизат, прекалено много и все еднотипни, само актьорите са различни. Аз съм изгледала само първа серия и се каня да продължа, но от 2-3 седмици ми излезе повечко работа, отделно че търчах из целия град за учебници, защото взесто да пуснат списъка на сайта на училището, ни подаваха информация на час по лъжичка и така и не ми остана време от спринтове насам-натам. Канех се миналия уикенд да разцъкам втора и трета серия, сега съм ги запланувала за този ако пак не ми изскочи нещо друго ooooh!:
Марги и Фатих Аксой си е взел урок от минали години и сериали- тази година приключи Майка-та с почти 7% и на 5-6 място в седмичната класация, направо не можах да повярвам tooth
Що се отнася до Ичерде питай биг боса дали не му се искаше да го продължи hahaha Ама без Ча нямаше как, умен ход направи нашия Mr. Green

# 666
  • Пришълец
От Анне-то са извлекли максимално възможното, римейк е на сериал състоящ се от 11 епизода, а турската версия е цели 33 Mr. Green Не е малко.
Аз по инерция вече, да върви по тв-то вечер някакво дизи, пък то е ясно, че няма да е много по-различно от онова преди него Mr. Green

# 667
  • Варненска клюкарка
След около час очакваме и рейтинга, дано да не е паднал много.....

Mr. Green Mr. Green
сигурно е зрителна измама ама е забавно hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
  • Пришълец
Колко да е зрителна измама и откъде ще се вземе тоз стоп кадър ако наистина го е нямало в епизода Mr. Green Баш добросъвестно е подпрял, ама може би за кратко и като се е усетил е дръпнал ръцете hahaha И още нещо бях забелязала на снимки, погледа на Бурак устремен към биото Mr. Green Имам нужда от 'апове, нали hahaha
Аз като Надето промяна в рейтинга не очаквам, дано да е така Thinking

ПП Рейтинга. Пак сме първи Wink
TOTAL / 6.88
AB / 6.14
ABC1 / 6.60

И още снимки от епизода Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 10:32 от Маргарита Н.

# 669
  • Варненска клюкарка
Да само минус 2 стотни от миналата седмица сме. Това е в рамките на статистическата грешка, добре е Peace даже озетът на НИ е на пето място, а снощи сериалът на Ханде е бил без озет, т.е. във времето е имал предимство пред останалите.

Ох бе Марги, подпрял я добросъвестно rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ами стават такива неща по сетовете, Чачослав да не би да не беше подпрял на Хазал биото и то няколко пъти Joy Joy Joy Серията на кушетката при доктора с навехнатия крак като подпъхна ръка под нея и направо и избута едната.... Mr. Green Даже там има рязано от кадъра, представям си от каква гледка са ни лишили hahaha А под дървото с две ръце върху едната ама се сепна там доста, а Хазал си остана невъзмутима Joy Joy Joy
СЯ че Бурак я хванал по задните части - според мен просто се е пресегнал, не я е хванал, затова писах че е зрителна измама, ама кадърът е интересен Laughing

Известния индийски актьор Аамир Хан  бил на посещение в Истанбул, това трябва да е от снощи newsm78

На мен всички индийски актьори са ми еднакви, но този бил много популярен. Хазал като беше с делегацията на турските актьори в Индия беше споменала някакво име, че и бил любимият индийски актьор и че била щастлива да се запознае с него, питам се дали не е този Thinking

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 11:13 от Беллора

# 670
  • Пришълец
Бел, точно така, този е любимият индийски актьор на Хазал Peace И на мен са ми еднакви и хич не са ми симпатични Stop
Това заглавие под №4 ли е сериалът с Толгахан и Ханде? Ако е той, рейта му е приблизително колкото озета на НИ hahaha

# 671
Здравейтеееее. Party
Кеф ми е за рейта.
Мнооого са сладки Филиз Heart Eyes и Баръш, Heart Eyes трябва задължително да изгледам довечера сцените с тях.
Харесва ми Хазал на новите фотки.
Въобще в последно време е просто прелестна.
Мисля, че съм Ви споменавала и преди, че след края на АФК никога не погледнах ни серии със субтитри, ни с дублаж, ни клипчета, но снощи както си ровех насам-натам и изведнъж ми попадна това сборно видео с десетте най-хубавите ФЕмирски сцени.
За мен има и още мнооого такива в сериала, но и тази извадка е право в десятката.
Не може да си представите какви смесени чувства ме обвзеха след толкова много години.
Хем ми стана приятно, хем ми стана носталгично, еле пък от последните кадри, Cry които така и не изгледах, и стопирах видеото.
Ето за какво става въпрос.
 Crazy Crazy
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240890

# 672
  • Варненска клюкарка
Същия Марги, отгоре на всичко според написаното вчера е започнал без озет, т.е. с едни гърди пред другите сериали по отношение на времето. Миналата седмица е бил с рейтинг 3,2 тази е мръднал малко но както казваш е по-близо до озета на НИ отколкото до първото място tooth

А индиецът бил голяма звезда не само индийска а световна. Това какво ще рече, че е участвал в международни проекти ли или щото просто има фенове по цял свят newsm78

И Бурак е рожденик през октомври- роден е на 20.10.1989 г.

Ох минах при рускините и видях някаква съпоставка на кой колко са му червени ушите в сцените с първи целувки в НИ и в АФК и на Чачослав направо пламтят, да не говорим че на него  му беше първата сериална въобще, горкия имал е за публика целия антураж наоколо Mr. Green После спряха да аленеят в следващи такива сцени, но както се казва всяко начало е трудно hahaha

Аз при рускините разцъках няколко фемирски видеа и резултата е че сега станах фенка на песните с които са озвучени, даже вече ги свалих, какви текстове, писани са като за нашите хора. Heart Eyes
На мен от горното видео са ми сред любимите 2 от сцените. Като изключа сцената в апартамента след отвличането, другия момент ми е когато Емко хваща кичурче от косата и, сам се чуди защо го прави и тя го пита с очи какво му става.... Сякаш иска да го пита защо едно казва а друго показва Heart Eyes
Така е Наде, много са въздействащи, поглеждаш нещо и пак те стисва за гърлото. да се чудиш как двама двадесет годишни направиха това.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 14:29 от Беллора

# 673
  • Пришълец
Абе дали са му преднина, но дизито е изначално обречено Whistling
Хубаво видео с любими Фемирски моменти Heart Eyes

# 674
Снощната серия на НИ с руски субтитри.
https://vk.com/teammy?z=video422634129_456239048%2F51300a5ba67a2 … t_-49214138_13711

Трейлър на пети епизод на НИ с превод.
Скрит текст:
#Teammy_Bizim_Hikaye

🎬 1-й фрагмент 5-й серии сериала Наша История / Bizim Hikaye

Наш перевод:

- Всем чай за мой счёт
- Откуда деньги?
- За кровь
- Ты сдаёшь кровь и тебе за это платят?
- Да будет доволен тобой Аллах
- Это что? Где деньги?
- У вас низкий уровень гемоглобина
- Я пришёл к концу своего пути
- Что с вами?
- А что со мной?
- Я это и спрашиваю. Вы такой бледный
- Перед тем как туда отправиться, что мне сделать?
- Сделай добро своим детям
- Папа ты что здесь делаешь?
- Зашёл вас забрать
- Дорогой мой папочка, какой ты милый
- Моя прекрасная дочка
- Здоровья твоим рукам, Филиз
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456241908%2F718ac6bf72a0c … pl_wall_-58199741

SET

И още снимки от снощи.
Индийците не са ми еднакви, но дръпнатите очички Laughing дааааа.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 15:03 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт