ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 487

• 44 374
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
 Здравейтеее  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
хич не  съм в настроение .    Лошото да отминава  bishop  

Ще драсна нещо да се разсея

Цитат
Ох минах при рускините и видях някаква съпоставка на кой колко са му червени ушите в сцените с първи целувки в НИ и в АФК и на Чачослав направо пламтят, да не говорим че на него  му беше първата сериална въобще, горкия имал е за публика целия антураж наоколо Mr. Green П

Joy Joy Joy   и аз го мернах това на Чачослав  бая му е зачервено ухото   но като мина време се отпусна . Така е като си начинаещ .

абе тая кака дето Ча ги  лайкнал   кво ша го обучава на инглиш говор ли ?
 тая си е напраУ лелка   пада си по зрели  Mr. Green

подхождат си  Flutter    

кадъра с подпиранато  може да е искал да е я повдигне   Mr. Green Mr. Green

епизодите ги карам информативно . Какъв празник е имало   сигурно рожден ден на  на някой от братята  украсяват с балони

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456241906%2F231754c5264a3 … pl_wall_-58199741

приятни тембъри имат и двамата и не се напрягаш да слушаш

офф индийците са ми еднакви сичките  .  Техни филми съм гледала но сериали ми е зор  Stop

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 19:21 от femmi2

# 676
  • Варненска клюкарка
Аз имах няколко любими видеа в ЮТ, които се канех да сваля някой ден, като че ли много трудно да го направя на момента, но докато се наканя и цялото ФЕмирско народно творчество в ЮТ беше пометено през лятото на 2015 г. Малко след това излезе онова видео което Фема ли метна наскоро- Емир с Рюя в коридора на апартамента, ама заглавието беше Делибал, Лейля -Лидия и бла бла.... и беше оцеляло от метлата hahaha Щом се появяваше заглавие Емир ФЕмир и прочие и го измитаха. Това заради индийците, но вече няма спиране- клипове се появяват на всякакви езици, откак сериала тръгна по света....
Наде, аз отдавна не бях гледала, докато не реших да разцъкам някаква испаноезична версия, мисля че традиционен испански и като го метнах- къде от любопитство да видя тази и онази сцена как са озвучени, къде щото пак ме хвана.... стана че работата не е за разправяне newsm62

А тук Ча  от време 1:43 до към 2:17 е е просто уникално красив smile3544 smile3544 smile3544 И момента в тунела когато вятъра от отвореното стъкло подвява кораловата ризка Crazy Crazy Crazy Нито преди това, нито след, някога отново е бил толкова красив.
https://vk.com/diziturk?z=video355781273_456239320%2F6f71f4ad78b … Fpl_wall_-1657033
и в ЮТ 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=xNONTHXGbg0

Феми, каката се занимавала с индивидуални актьорски курсове. Освен това срещнах инфо че била някакъв сътрудник в Нетфликс, май  се занимавала с техни актьори ли, честно казано минах инфото набързо. Актриса и водеща и освен това сестра на една доста известна холивудска звезда- Блейк Лавли Peace

# 677
Винаги е бил и е красив Ча.
Дори и в онези му кофти периоди по време на ПО когато го оглозгвахте до кокал Mr. Green(той си бе и за глозгане де Laughing) винаги Ви напомнях, че той си е природно красив.
Само аз бях оптимистично настроена, вие го бяхте отписали, Mr. Green че някога, ще го видите отново във форма.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 15:34 от Neidjal

# 678
  аааа  и аз бях оптимиска за Ча   и съм писала чИ са опрай след Прилива . Даже по време на ваканцията между сезоните   нямаше протеза  щото беше  далеч от дългокракая  Mr. Green

това си го пазя от МаргА  Hug

Party

в меда с Лейлята  беше горещо под чАршафитИ    тя как го хапеше по устнитеее  Mr. Green  Whistling

Цитат
И момента в тунела когато вятъра от отвореното стъкло подвява кораловата ризка Crazy Crazy Crazy Нито преди това, нито след, някога отново е бил толкова красив.

с кораловата ризаа   smile3544 отива му този цвят

https://www.youtube.com/watch?v=VpfyY8LbROo
 Heart Eyes

Heart Eyes

Скрит текст:
сега разбирам че Тувана е гадже на  турски футболист  

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 17:25 от femmi2

# 679
  • Пришълец
И момента в тунела когато вятъра от отвореното стъкло подвява кораловата ризка Crazy Crazy Crazy Нито преди това, нито след, някога отново е бил толкова красив.
+1...
И за мен онова е най-хубавия му период, не че и преди не съм го казвала, но да припомня. Mr. Green
Орлето също много го харесвам, но Емко 2 и по-конкретно към края на сезона ми е най Heart Eyes
Феми, къде ходиш, Hug бързо да отминава лошото.

# 680
 Марги докато още е слънчево се разхождам.  Дрешки си търсим но зор си харесам нещо  . Грозни парцаляци  Crossing Arms

Тубата ква каша забърка  #Crazy фотнали са я  в съда за делото на Лабумски  .Измъкна са  .  Парите всичко оправят .  

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 17:24 от femmi2

# 681
  • Варненска клюкарка
Бе то ясно че ще се оправи, случи се, пак е хубав, но онази красота за която споменах точно нея я няма. От излъчване ли го докарваше не знам, но толкова секси беше, направо усещането с нож да го нарежеш във въздуха- да отдам дължимото на Зиза  и лафовете и, ще я цитирам- напраУ ми изтръпваха петите от онези погледи и визията му  Crazy Crazy Crazy Това го няма сега, пък за времето на Прилива да не почвам че там преди да съм догледала нещо с мазно и лигаво излъчване, като си разпереше ноздрите, се опасявах носът му да не остане такъв Sick
Но както Дида беше казала преди да изчезне, това точно от въпросното видео няма връщане- в момента чертите му са променени просто. Да, пак е хубав но вече не ми причинява такива вълнения като описаните от времето около Емко 2 hahaha

ПП Марги, заради теб пуснах линк  и към ЮТ че нали каза че РУ не ти се отварят.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 19:18 от Беллора

# 682

Визията и сесията в Монте Карло  да ти омекнат коленцата  Crazy   хазартен  баровец съблазнителен
 smile3544 smile3544

Нови  - как се е загащила   блузата  ooooh!

рядко  шофира    даже се чудх дали може

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 18:46 от femmi2

# 683
Не си е загащила блузката Феми, късичка е и си я е завързала отпред.
Скрит текст:
Финиширват ми № на 65 серия.
Този сериал-65 заедно с Каралък Ашк-69 и Вишнев Сезон-59 са най-дълго излъчваните досега романтични комедии(има статистика) в Турция. Това е огромен успех за тези сериали и то с такъв жанр в условията на убийствено жестока сериална конкуренция. Това е единствената истина пък който каквото иска нека си приказва до зори, истината няма да я промени.
Видео от снощи.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456241915%2F48b452aa9e3a1 … pl_wall_-58199741

Видео от фотосесията й.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456241914%2F14397ed1fe603 … pl_wall_-58199741

# 684

Номера на трети сезон го финишират  така ли ?

Секи ламти за рейт   и го разтяга но в повечето случай криви са им сметките .  Номера ЗО9  си има аудитория .

# 685

Номера на трети сезон го финишират  така ли ?

Секи ламти за рейт   и го разтяга но в повечето случай криви са им сметките .  Номера ЗО9  си има аудитория .
На втори.
Ох беееееее. Joy Joy
Мистер микроб Mr. Green и миссис антимикроб Mr. Green они нашли друг друга.

# 686

с кораловия цвят

споменах че ми напомня на стара сесия

тук е с бретон

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 19:14 от femmi2

# 687
  • Варненска клюкарка

Екстра си е Хазалка, мъничка, нежничка, ама тая кола не е ли големичка за нея tooth Не мога да преценя от снимките, но ми прилича на някой от джиповете на Киа newsm78
Феми, има кадри с Хазал да шофила още в ЗП, всъщност още дори от Генджо, сериалът и преди ЗП Peace Значи от 17-18 годишна Wink

Наде, аз ще съм много доволна ако се приеме решение от профсъюз или там някоя актьорска организация да няма сериал по-дълъг от 20 серии, но уви, няма да стане..... Затова ще продължават да си бъркат бозите от по 60 серии. За мен това си е издевателство над актьорите, унижение си е....
Аз се канех да загледам номера, че там поне казват че имало история. Утре Peace А Киралика ми дотъпя още на 11-12 серия, после с мишката го прецъках до 20-та, а след още една дъълга пауза до 30-та и нищо, все едно и също, отказах се. В началото поне ми харесваха второстепенните, лелята и Корай, ама после и те се оляха от простотия....

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 22:03 от Беллора

# 688
  • Пришълец
Феми, Хазал шофира още от времето на ЗП, донякъде нещата при нея са се случвали паралелно с тези при героинята ѝ Нихал- примерно навършването на пълнолетие, завършването на гимназия, а сега зацепих, че и шофьорлъка Wink

Ох, как го харесвам потрошаването на НайтА Crazy

Скрит текст:
Бе то ясно че ще се оправи, случи се, пак е хубав, но онази красота за която споменах точно нея я няма. От излъчване ли го докарваше не знам, но толкова секси беше, направо усещането с нож да го нарежеш във въздуха- да отдам дължимото на Зиза  и лафовете и, ще я цитирам- напраУ ми изтръпваха петите от онези погледи и визията му  Crazy Crazy Crazy Това го няма сега, пък за времето на Прилива да не почвам че, там преди да съм догледала нещо с мазно и лигаво излъчване, като си разпереше ноздрите, се опасявах носът му да не остане такъв Sick
Но както Дида беше казала преди да изчезне, това точно от въпросното видео няма връщане- в момента чертите му са променени просто. Да, пак е хубав но вече не ми причинява такива вълнения като описаните от времето около Емко 2 hahaha

ПП Марги, заради теб пуснах линк  и към ЮТ че нали каза че РУ не ти се отварят.
Предположих Laughing Hug По принцип не ми се отварят.
Днес за сефте от не знам колко време насам ми се отвори единствено клипчето с Фемирските моменти от Надето.

Дидето я няма Thinking, ако се появяваше дори като гост досега да се беше разписала, не би устояла на кактусите ми Mr. Green

# 689

Скрит текст:

Екстра си е Хазалка, мъничка, нежничка, ама тая кола не е ли големичка за нея tooth Не мога да преценя от снимките, но ми прилича на някой от джиповете на Киа newsm78
Феми, има кадри с Хазал да шофила още в ЗП, всъщност още дори от Генджо, сериалът и преди ЗП Peace Значи от 17-18 годишна Wink

Наде, аз ще съм много доволна ако се приеме решение от профсъюз или там някоя актьорска организация да няма сериал по-дълъг от 20 серии, но уви, няма да стане..... Затова ще продължават да си бъркат бозите от по 60 серии. За мен това си е издевателство над актьорите, дори унижение....
Аз се канех да загледам номера, че там поне казват че имало история. Утре Peace А Киралика ми дотъпя още на 11-12 серия, после с мишката го прецъках до 20-та, а след още една дъълга пауза до 30-та и нищо, все едно и също, отказах се. В началото поне ми харесваха второстепенните, лелята и Корай, ама после и те се оляха от простотия....
Недей така, не всички от по 60 серии, че и повече/както в случая с Ашка и № са бози. Stop
Не бива да се тегли чертата така категорично и да се слагат всички под общ знаменател, защото за да стигнат до тези епизоди и то в този жанр, Peace и в тази огроооомна конкуренция с драми, екшъни, исторически, и т.н. значи са си имали своята многомилионна публика в продължение на почти две години.
Колкото сериали, толкова и пътници във влаковете. Peace
Разбира се това си е твоето лично мнение, не го оспорвам, просто изказвам своето и приключвам по въпроса.
Подхващам Филизка Heart Eyes и Баръш Heart Eyes(само техните моменти).

Общи условия

Активация на акаунт