Знам че ще ни е трудно но ще се справим. Важното е че се обичаме и ще сме си заедно. И за двамата е нещо много ново и въпреки че беше планувано ни е страх..
Ще трябва Вашите родители (той ако разбрах правилно няма) да се ангажират активно с детето - и финансово, и като гледане. Дано те да са читави хора и да го направят съвестно, защото иначе наистина ще Ви е много, много трудно. Говорете много сериозно с тях сега, веднага, ако още не сте и си изяснете доколко са склонни да помагат с време (гледане на бебето през първата година и след първата година) и финасово - не приемайте помощта им за даденост, за да няма после нови въпроси за реакции.
Последно от мен по темата - въпреки всички предупреждения и критики, искрено се радвам, че не сте решила да махате бебето - това решение крие своите рискове и би могло да Ви преследва цял живот. Близки мои приятели копнеят за бебе, но тя не успява да забременее и никой не може да разбере защо (а не е да не са ходили по лекари и да не са опитвали вкл. и инвитро). Единственото, което се знае, е че някъде на Вашата възраст сега е правила аборт. Успех Ви желая и на тримата!
И пак тя ми е стимул за всичко, което мисля и правя.