Реакцията на таткото

• 16 185
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
Пак не мога да разбера- какво ви бърка в очите факта, че жена на 23 и мъж на 30, той завършил, а тя последен курс, са решили да си родят дете преди да са изградили така боготворената тук " кариера"?

Да не би за 5 години да станат милионери, та толкова ги овикахте и ожалихте?
Тя ще има високо майчинство, а той няма да започне на минимална заплата.
Вместо да окуражите момичето, ще го скапете и депресирате.
На нея кураж не й трябва, щом при всички тези обстоятелства е решила, че точно сега трябва бебе, очевидно си го има.
Просто ми е любопитно защо точно сега в големия зор, явно си има някаква причина момичето.

# 136
Според мен тук проблемът е не толкова финансов, колкото в отношенията между тях.
На мен ако един мъж ми каже "емм ще се го гледаме" ще ми светне червена лампичка. То тва да не е хляб "емм  ще се го купим"....

# 137
Те нали вече се разбраха?
Аз ако съм на мястото на авторката, ще помоля да се затвори темата, докато не са я убедили да направи аборт, да роди, но без да позволи на бащата да припознае детето, да се омъжи и да го върже, да го разпитва ежемитну за това как се чувства, да не обтъща внимание на поведението му.... и пр.

# 138
Не, не са се разбрали. Бъдещият татко и глава на семейство мънка някакви неща под мустак, а авторката си ги интерпретира като да искал дете и брак.

Вярно комуникацията им куца, и други неща куцат, не са и чак толкова млади, че да са толкова неориентирани, ама дано нещата им се наредят от само себе си някак.

# 139
  • София
Е, не е така.
Написа момичето, че ще сключат брак без сватба и ще си гледат бебето.

# 140
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт