Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 936
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Боли ме гърло и носът ми е запушен имам и хрема, не мога да преглъщам от болка.
Купих си Бисептол и капки. Нужно ли е друго?

# 391
  • Варна

Вит Ц, ако имаш ударна доза.

# 392
Нямам, но ще си купя. Колко таблетки да изпия?

# 393
  • Варна

Аз като се усетя, че се разболявам пия 3Х2 от малките стандартните хапченца.

# 394

това изобщо не го дават за твоето състояние https://apteka.framar.bg/02005235/%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BF … 0-%D0%BC%D0%B3-20

Вземи си нещо и за гърло - фитолор, трахизан ...

# 395
Ох, тоя Бисептол само омазва нещата... ooooh! ooooh!
Не си го самоназначавайте!

Аз като се усетя, че се разболявам пия 3Х2 от малките стандартните хапченца.

По 10 на ден може, от 100 мг.

# 396
   Като почувствам, че се разболявам, пия витамин С 3-4 хапчета по 3 или 4 пъти на ден от малките хапченца, които са по 100 грама. Също така взимам и Голдрекс или Терафлу. Но нещо започна да не ми помагат тези медикаменти, за да пресека вирус или грип и се разболявам толкова много, че стигам винаги до антибиотик! Sad

# 397
Витамин Ц една ампула,1000мг.,може и две през един час Simple Smile

# 398
  • София
Привет Simple Smile На някой да му се е случвало да вижда цветни къдрави линии пред очите, които се уголемяват и изчезват към периферното зрение? (през това време виждам като през калейдоскоп) Не са последвани от главобол, появяват се спонтанно. Като цяло имам като стягане и напрежение в главата.Консултирала съм се с невролог, който ми направи доплер и не откри причина. Адски много ме тормозят обаче и зачестиха - някой с такова оплакване и съответно решение ? Simple Smile

# 399
Имам следният проблем.
От червило ме засърбяха устните и ми поизтръпват.Кажете с какво да ги намажа да се успокоят.Flowers Hibiscus
С глицерин, кокосово масло или крем за лице да ги намажа...това имам под ръка .

# 400
С краве масло ако имаш, глицерин също става.На мен кокосовото ми изсушава устните.

# 401
Привет Simple Smile На някой да му се е случвало да вижда цветни къдрави линии пред очите, които се уголемяват и изчезват към периферното зрение? (през това време виждам като през калейдоскоп) Не са последвани от главобол, появяват се спонтанно. Като цяло имам като стягане и напрежение в главата.Консултирала съм се с невролог, който ми направи доплер и не откри причина. Адски много ме тормозят обаче и зачестиха - някой с такова оплакване и съответно решение ? Simple Smile

А на очен ходила ли си? Имам и аз стягане в главата, при мен е от гръбнака и от нерви май. Кога ги виждаш тези линии?

Някой правил ли си е изследването Д-димер? Показва ли в момента в тялото наличие на тромбоза? Примерно ако имам тромб в крака да кажем, ще бъдат ли завишени резултатите? Може ли да се разчита?

# 402
С краве масло ако имаш, глицерин също става.На мен кокосовото ми изсушава устните.
Благодаря.Heart

# 403
Имам следният проблем.
От червило ме засърбяха устните и ми поизтръпват.Кажете с какво да ги намажа да се успокоят.Flowers Hibiscus
С глицерин, кокосово масло или крем за лице да ги намажа...това имам под ръка .
Нямаш ли алое вера гел?Аз винаги имам в хладилника,моментално охлажда и успокоява всичко по кожата Simple Smile

# 404
Не , за жалост нямам:cry: . А и съм търсила в града и не се предлага гел а само сок за пиене..

Общи условия

Активация на акаунт