Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 913
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Идеи къде в София мога да отида при дерматолог с направление от днес за утре (след 16.30ч)? Става дума за разранено надкожно образование.
Остави това направление за 2-ро мнение и отиди при Дермеджиева в Токуда, или някой наистина добър дерматолог. Четох те в другата тема и мисля, че ти трябва добър специалист.

# 496
Идеи къде в София мога да отида при дерматолог с направление от днес за утре (след 16.30ч)? Става дума за разранено надкожно образование.

Eто това записване на час при лекар, много ме дразни, когато най-много имаш нужда от доктор в момента. Независимо дали си с направление или не, трябва да си запишеш час. Не можеш да отидеш пред кабинета на доктора без записан час, защото докторът няма да те приеме.

# 497
  • Burgas, Bulgaria
Не зная има ли връзка с ваденето на корена  , но рязко се влоших от към УНГ от вчера Sad . Имам и кашлица, не знам от къде дойде . Носа ми е запушен от към проблемните зъби  . Гърлото  , ухото и скулата ме тормозят. Иначе съм на 5 ден Антибиотик. Ще отивам при личната, че освен гъбички , друго не ми донесе лечението  ....май Sad !

# 498

Eто това записване на час при лекар, много ме дразни, когато най-много имаш нужда от доктор в момента. Независимо дали си с направление или не, трябва да си запишеш час. Не можеш да отидеш пред кабинета на доктора без записан час, защото докторът няма да те приеме.
+1  Peace Особено,когато става дума за дете с направление за специалист и да няма часове ,а сме на зор ,направо много ми е изнервящо в такъв момент  smile3511

# 499
В Токуда на кожните може и без час, сядаш и чакаш, но едва ли и с направлението, но зависи. Но предвид че може да се наложи оперативна намеса, иди наистина направо при човек, който би могъл и да я извърши, а не си хаби времето и направлението

# 500
   Тука не говорим само за София. България не се върти само в София!

# 501
Starrydream е от София, и й беше даден съвет за кожен лекар в Токуда, която е в София, затова и за споделих мнение за кожните в Токуда...и аз съм в ПМС в момента, но гледам да се сдържам да не се заяждам с хората

# 502
  • Sofia
Питането беше за София

# 503
  • Варна
...и аз съм в ПМС в момента, но гледам да се сдържам да не се заяждам с хората

Joy
Стана ми много смешно в такава сериозна тема.

# 504
    Хаххаха не съм в ПМС. Но поне ме разсмяхте!  Joy Joy Joy

# 505
Wink То аз имах питане де, ама забравих да го напиша
Утре съм на гинеколог, най-после, а всеки момент ще ми дойде( след 3 дни някъде)
Доста ми е тъпо, дали би повлияло на цитонамазка, секрет, колпоскоп и прочие? Часа си го записах с триста зора, не исках да ходя при случаен лекар отново

# 506
Аз съм записвала час само при много популярни лекари, въпреки че и при тях обикновено има опция да изчакаш записаните и да те приемат без. Това и в София, и в провинцията. С направление никога не ми се е налагало да записвам час, а не е като да не ходя по лекари.

Happy, може да ти дойде преждевременно по време на прегледа.

# 507
Опитай да отложиш часа. Най-добре е да отидеш веднага след като ти свърши.

# 508
Wink То аз имах питане де, ама забравих да го напиша
Утре съм на гинеколог, най-после, а всеки момент ще ми дойде( след 3 дни някъде)
Доста ми е тъпо, дали би повлияло на цитонамазка, секрет, колпоскоп и прочие? Часа си го записах с триста зора, не исках да ходя при случаен лекар отново

Точно това четох в момента кога се прави Цитонамазка. Цитонамазка се прави след 7-10 дни от идването на цикъла до неговия край. Тогава материалът за взимане е бил най-подходящ за изследване. Също така по-добре се вижда на ехограф, ако има някакви промени в матката, тъй като тогава няма течения. Също ще се обаждам днес да променя часа си за прегледа, макар и трудно да го запазих. Много гадно е така човек да бъде принуден да промени час за преглед, макар и да ходи на частен преглед!   Sad

# 509
Благодаря момичета
Ще го сменя тогава, дано да има час в желания от мен период

Общи условия

Активация на акаунт