Тренировки в домашни условия - 89

• 70 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мацки, днес няма да тренирам, почивка, че всичко ме боли  Grinning, ех, любимата ми болка  Laughing Laughing

С яденето какво да казвам не знам-добре е, с този режим толкова ядене не съм изяждала за дни, от сутринта като ме замъчи едни глад, две яйца с масло-бъркани, две лъжици лешников тахан, за млякото с кафе и протеин не знам дали да си признавам  Grinning
Преди се чудех като коментирахте, че изяждахте по 2хил.ккал на ден, май и аз така сега, не знам, не ги меря, но със сигурност доста са.

# 61
  • 1st floor
Виж в Декатлон и Спорт Депо. Не отлагай Рилските! 😁

# 62
Здравейте мацки, днес няма да тренирам, почивка, че всичко ме боли  Grinning, ех, любимата ми болка  Laughing Laughing

С яденето какво да казвам не знам-добре е, с този режим толкова ядене не съм изяждала за дни, от сутринта като ме замъчи едни глад, две яйца с масло-бъркани, две лъжици лешников тахан, за млякото с кафе и протеин не знам дали да си признавам  Grinning
Преди се чудех като коментирахте, че изяждахте по 2хил.ккал на ден, май и аз така сега, не знам, не ги меря, но със сигурност доста са.

Не предполагай, брой. Няма как да знаеш иначе особено ако не си броила месеци наред и не си развила усет. (Не зная дали си Simple Smile )

За много неща ще се изненадаш - включително и за чистото количество :д

Днес мисля една бърза тренировка за корем (https://www.youtube.com/watch?v=OWVrxzsD1I0 тази ми излезе) + крака и дупе във фитнеса довечера - ще се съсредоточа върху hip thrust и задно бедро Simple Smile утре, ако времето реши да се оправи, кардиото ще го заместя с плуване Simple Smile А може и двете, много искам да изпробвам 21 fix.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 11:44 от bambinnah

# 63
Нямам още отчет, почивам си с разходки и колело и ми е добре, но днес може и да се пусна на нещо за плавно навлизане. Мисля, че ще ми се отрази добре на съня.

Да честитя лелинството на Аманда и празника на Балкай!

Много ми харесаха обущата на Агента, запомних си ги.

Бамбина, ако търсиш яки тренировки, ти трябват и яки тежести за 21 фикс. Peace

# 64
Аз тренирам във фитнес с тежести, та от домашния тип тренировки искам само кардио, за да хабя калории без да товаря мускулите особено между силовите Simple Smile
Но някой път може да ги съчетая за разнообразие, да. На почивка или когато съм била болна и не съм тренирала известно време, готини са такива тренировки за цяло тяло.

# 65
  • Бургас

Вметка: Вчера правих Мax Out Sweat и мога да кажа, че по-брутална 30 минутна тренировка не бях правила. Модифицирах и почивах и пак бях на път да умра. Flushed Confounded

...та ми се иска после да правя нещо, тип HIIT, но може и една идея по-силово.

ами ... да е HIIT пък да е силово... не е точно това което търсиш, но горещо ти препоръчвам Боб Харпър, щом са ти се приискали натоварващи тренировки https://www.youtube.com/results?search_query=bob+harper+workout

# 66
Яна, това изглежда наистина предизвикателно. Ще се опитам да отделя време, че е почти по час, но мисля след Insanity Max да го пробвам - благодаря.

Ти явно си го правила, кое е най-голямото предизвикателство - оставаш без дъх или треперят мускулите - склонна съм да вярвам, че е второто Grinning

Скрит текст:
И поръчах да ми докарат до Ловеч едни обувки в Sport Depot да ги пробвам.
Някой има ли отзиви от Lowa на терен?

# 67

...та ми се иска после да правя нещо, тип HIIT, но може и една идея по-силово. Чудя се между ниво 3 на Руми, програмите на Кристин Къри или тази, която бяхте споменали - 21 Fix нещо си... Само че не съм гледала нищо от нея, а четох коментар, че е твърде лесна.

По принцип това е най-лесното за измисляне, според мен.
Сваляш си на телефона табата хронометър, задаваш си параметрите, примерно: 40 секунди работен режим, 20 почивка (в които правиш jumping jacks/jump squats/burpees или нещо такова за кардио), 20 рунда и почваш. Зависи какво искаш да тренираш де, нещо такова за цяло тяло:
1. клекове
2. раменна преса
3. в полуклек сгъване за бицепс
4. в напад вдигане за рамо
5. лицеви опори
6. навеждане и гребане

и т.н.

21 Fix, тъкмо го изтеглих, леко e, да - взимаш по-голяма тежест и започваш с по-висока скорост и ще стане. Ама някак обезсмисля тренирането с видео, само ще се бъркаш от нейното броене.

Какво мислиш за Джилиън Майкълс? Доста й бяха добри тренировките като замисъл, можеш да вземеш по-сериозна гиричка и ще се отрази върху мускулите, а потенето така или иначе е гарантирано Grinning

# 68
.........Какво мислиш за Джилиън Майкълс? Доста й бяха добри тренировките като замисъл, можеш да вземеш по-сериозна гиричка и ще се отрази върху мускулите, а потенето така или иначе е гарантирано Grinning

Честно казано никога не съм тренирала с нея, а като гледам клиповете не мога да преценя. Сега прегледах някои видеа на BodyRevolution и изглеждат доста добре, особено Phase 3...Та записвам и нея за проверка.

Благодаря момичета Hug

# 69
О, да ти обясня набързо тогава за 30 days shred, аз само него съм правила. Беше нещо като 2 мин кардио, 2 минути силова, 1 минута корем. Преди години, когато не тренирах сериозно, ми идваше доста добре. Сега силово ще ми дойде слабо, но след 30 минути си червена като светофар и извънредно потна. Много е задоволяващо.
Не крещи и не се превзема, но в същото време създава спортен дух, не е някоя полуумряла. :д

Току-що си дръпнах БР и аз, да видим.

# 70

Не крещи и не се превзема, но в същото време създава спортен дух, не е някоя полуумряла. :д

Току-що си дръпнах БР и аз, да видим.

Успех и на теб, ще кажеш как е.

А това, че не крещи може само да ме радва. Не обичам излишно превзети треньори. Мъж ако надъхва е по-добре, но викащи във фалцет треньорки - yeah, you can do it, i know...blaaa...Идва ми краааайно прекалено Grinning

А коя трен е по-трудна и натоварваща - BodyRevolution или BodyShred? Предполагам BR?

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 21:45 от Анонимен

# 71
Какво е 30 days shred? Bodyshred или нещо друго?

# 72
Програма на Джилиън. Имало я във вбокс, от ютюб я свалиха. 3 нива, всяко по 10 дни. Съчетава кардио, силова и корем Simple Smile
Липсата на викане нарочно го споменах, че нали горе писах колко ме драсни като се правят на много мотивиращи, а реално усилието не изисква твърде много мотивация Grinning

# 73
  • Бургас
Яна, това изглежда наистина предизвикателно. Ще се опитам да отделя време, че е почти по час, но мисля след Insanity Max да го пробвам - благодаря.

Ти явно си го правила, кое е най-голямото предизвикателство - оставаш без дъх или треперят мускулите - склонна съм да вярвам, че е второто Grinning

Insanity Max 30 започнах да правя в момент в който бях тотално излязла от форма /не бях тренирала - или по-скоро почти не тренирах  доста продължително време/ и имах чувството, че ще ми се пръсне сърцето. Отказах се на първата седмица. Тези тренировки макар и супер ударни, не ме караха да се чувствам скована и размазана. С Боб обаче не седят така нещата  Mr. Green  След някой от тренировките му съм имала нужда от дъъълга почивка. Дни се чувствам все едно валяк ме е газил - ама пък аз обичам така  Blush Това определено не са ежедневни тренировки, а са за 2 до 3 пъти седмично.
bambinnah, много обичам Джилиан, но пък не мога да кажа, че не вика  Rolling Eyes
и за който го интересува в youtube има много Табати /аз от едно известно време съм им фен/  Heart Eyes

# 74
  • Сливен
А коя трен е по-трудна и натоварваща - BodyRevolution или BodyShred? Предполагам BR?
Като направила 2 пъди БР и вече съм на привършване с БШ, втората ми е доста по-трудна, модифицирам доста от упражненията.

Общи условия

Активация на акаунт