Тренировки в домашни условия - 89

• 70 131
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • 1st floor
Обувките, които показвате, са страхотни! Sunglasses Аз не съм се замисляла, че за планина трябва да са по-големи, защото по принцип си купувам да са ми големи! Mr. Green Правило ми е, като застана права и се отпусна с тежестта си (никога не меря седнала Naughty), да има 1см празно пред палеца ми. Обувка, която нещо ми прави на краката не нося. Даже и чорапи съм хвърляла, защото ги усещам на стъпалото гадно! Laughing

ММ ми е взел шарените маратонки на адидас, по които въздишах и на края се отказах, защото имам, а и ми се видяха скъпи, въпреки намалението. Случайно разбрах, пази ги за рождения ми ден. Laughing

За днес отчитам БР10. Взима ми въздуха определено! Crazy  От много храна без контрол какво и колко, съм отпрала шкембе. Но пък останалите мерки не са мръднали, килограмите съм закотвила тая година на 49, пу-пу. Най-слаба съм била 47, нооооо се изтезавах с двуразови тренировки + желязно броене на калории. И май не ми се ще да си го причинявам отново.  Laughing Не съм перфектна, ама кво пък! Mr. Green

С приятелка се опитваме да организираме Руен за петък, ама ще видим дали ще намерим превоз и колко човека ще сме. Ако има свободни места, мога да взема някой, ако има желаещи... Simple Smile Но предупреждавам, че все още не е потвърдено.  Simple Smile

# 46
Какво е БР10?

Тъкмо свалих Insanity 30, любопитно ми е дали някоя е изкарвала поне първия месец и какви резултати е имала? Това е втората тренировка, която виждам да прилича на... натоварваща. Абе, нечовешка ми изглежда направо.

Първата е планираната за днес - Billy Blanks - Bootcamp Cardio, боксови движения с гирички в доста прилично темпо. Подозирам, че сериозно ще се отрази. И понеже нямам абсолютно нищо вкъщи освен постелка, заминавам във фитнеса (с лаптопа), за да им ползвам гиричките Laughing Laughing

Завиждам за планинарските прекарвания. Не че обичам баири, но е наистина супер тренировка, а и така добре изчиства съзнанието. Само веднъж съм ходила, нямам търпение за втория път. Ще трябва да се организира нещо, нямам си понятие как става, ама ще видим.

# 47
bambinnah, аз правих миналата година Insanity. Изкарах и двата месеца и ми се отрази перфектно. И отслабване и стягане. Ако не си правила такъв тип трен е малко зорно, но се свиква (лъжа, не се свиква, но това е идеята!). Не се насилвай до момент, в който да ти призлее ( аз го правя това и до днес), но ако си постоянна - резултат има.

# 48
Правила съм, правила съм, затова и си търсих нещо също толкова жестоко - в буквалния смисъл, хаха!
Ще направя първата след няколко дни и да видим!

# 49
Правила съм, правила съм, затова и си търсих нещо също толкова жестоко - в буквалния смисъл, хаха!
Ще направя първата след няколко дни и да видим!

Е, ако си търсиш много жестоко, давай директно Insanity Max 30... Grinning

# 50
Да взема да се отчета с прилично хранене и Горна част от кръговата на Джаки.

Ной фрейм, само като ги прочетох тези 19 градуса и замръзнах  Grinning

Агентче  Heart Eyes

# 51
Официално разрешавам да се направи едно прегрешение за днес... само за днес Mr. Green Черпя ви тортичка:
Скрит текст:

Повод: остаряване с една година.

# 52
Доклад: Billy Blanks - Bootcamp Cardio - 'лабава е откъм кардио/издръжливост. И тая русата, дето само крещи Yes sir, за да създаде впечатление колко е натоварващо, изнервя на макс. Хореографията е чисто и просто красива, но не задължително функционална, а на места е откровено грешна спрямо боксовите правила, което ме издразни :Д (но тук вече мрънкам). Запазвам си я като опция за почивката, защото хем има някакво раздвижване, хем има малко гирички. Не е лоша, де, просто ако искате да останете без дъх - не е вашата тренировка.
Изкарах до 20-тата минута, не се впечатлих грам и си пуснах Max Out Cardio от Insanity. Eто това е тренировка Heart Тия дни пак!

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 21:00 от bambinnah

# 53
Дърти фикса от 21 фикс екстрийм! Peace

# 54
За вчера тренировка за горна част в трисетове + първата от моите дълги разходки след като родих, докато баткото беше на училище. Днес- почивка.

Дива,  Hug Същата работа съм.

Агент, разби ме . Миналата година след почивката имах нужда от почивка.  Mr. Green

Балкай, бъди здрава и винаги силно мотивирана!

ДиваОрхидея, много яки обувки!

# 55
Привет Hug Не се отчитам, защото имах ангажименти по хубави семеейни събития- станах леля за втори път.
Иначе тази седмица правих БР 8 и БР 7, както и една 35-минутна тренировка на Кристин. Отделно разходки с кучето. Днес още не съм мислила какво да е, може и да потичам.
Заради неудобни и малки обувки /Непо и Агентката знаят Wink/, се наложи да вървя известно време по чорапи при последното ни ходене. Краката ми още са в пришки- Добре, че  момичетата тогава намериха бързо решение Laughing Та купувайте си удобни и широки обувки и задължително първо ги пробвайте на по-кратки дестинации преди да тръгнете някъде за по-дълго. Не ми се мисли, ако бяхме отишли на Мальовица с тях. Сигурно щях да търся някоя палатка да ме приюти, докато ближа раните Laughing.
Ако всичко е наред,   утре ще ходим за няколко дни в една къща Габровския Балкан. Предполагам, че тренировките ще са само ходене, няма да нося лаптопи, гири и пр.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 08:22 от Аmanda

# 56
  • 1st floor
Надявам се, че краката ти вече са добре. Цяло мъчение беше да те гледа от страни човек как ходиш боса по камъните. И наистина, че не се случи на Мальовица, че там няма слизане без обувки. Приятна почивка ти желая! И още веднъж - честито бебенце, живо и здраво да ви е!☺

Руен се потвърди! Много съм хепи! Simple Smile

Днес правих БР1, утре ще е кардиото. 😎ПП: БР е Body Revolution.

Балкай, ЧРД. Жива и здрава да си!!!! Simple Smile

# 57
  • София
Отчитам 30 мин бягане боса по плажната ивица.Голямо удоволствие е Simple Smile) .Утре ще увелича с 5 мин.

# 58
Идвам да се оплача - отпадат ми Рилските - от obuvki.bg са ми пратили две десни обувки за преход...и щели да ми върнат парите, защото нямали друг чифт с две леви..т.е. грешка на производителя ми казаха, че са две десни. А обувката ми заспа и е супер красива...пффф.

Знам, че не е тук темата, но вие от къде пазарувате обувки за преход? Нямам време  да ходя да меря, ще трябва да е от сайт.

# 59
Идвам да се оплача - отпадат ми Рилските - от obuvki.bg са ми пратили две десни обувки за преход...и щели да ми върнат парите, защото нямали друг чифт с две леви..т.е. грешка на производителя ми казаха, че са две десни. А обувката ми заспа и е супер красива...пффф.

Знам, че не е тук темата, но вие от къде пазарувате обувки за преход? Нямам време  да ходя да меря, ще трябва да е от сайт.
От лидъл-планинските ,аз съм много доволна ,скоро бяха пуснали Peace

Общи условия

Активация на акаунт