Тренировки в домашни условия - 89

• 69 769
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Днес правих една по-лека интервална - Step Reebok Circuit Challenge.
Спринклс, Агент, Алина, видяхте ли двете тренировки от Обсешъна? Аз ги прегледах набързо. Първата изглеждаше ок, но много упражнения за косите коремни мускули. Не знам защо го правят, беквокалистките практически бяха без талия. А втората ми се видя малко лека.

# 691
Има и хибриден календар- Фит 30 и Дупемания.

На мен нещо не ми допадат тренировките на Румяна, които публикува напоследък. Старите ми харесват много повече- не се набляга толкова на аеробния елемент и самата тя се държи много по- естествено и непринудено.

# 692
Балкай, да не е синдром на карпалния тунел? Нямам идея дали се вижда обаче на снимки това.

# 693
Има и хибриден календар- Фит 30 и Дупемания.

На мен нещо не ми допадат тренировките на Румяна, които публикува напоследък. Старите ми харесват много повече- не се набляга толкова на аеробния елемент и самата тя се държи много по- естествено и непринудено.

ТиЛи, можеш ли да ми покажеш линк към хибридния календар?

Аз непрекъснато сънувам кикбокс, май е време да направя нещо по въпроса по-сериозно.
Джилиян ми харесва, тя ми идва по-спокойна от Руми с Дупемания. Иначе някакви стари тенировки на Руми са ми по-спокойни и не се чувствам като куца костенурка...

# 694
Вчерашната тренировка на Руми ден 7 за дупе и бедро ми докара такава мускулна треска, че сутринта едва станах от леглото. И на мен не ми се виждат леки, а и направих първите две в два кръга и сега от кръста на долу не знам дали имам мускулче, което да не ме боли   Laughing . Мислех днес да почивам, но видях, че днешната тренировка е само за горна част, така че продължавам, дупето днес ще почива .

# 695
  • 1st floor
За днес отчитам Cardio 1. Лявото коляно, което ме притесняваше, го усещах леко само в началото. После беше ОК. Вчера завърших с около 1700ккал. Надвиших заради едно синьо сирене. Mr. Green Ама трябва сериозно да се заема с храната, защото нещо зациклих в свалянето. Crossing Arms

# 696
  • Бургас
Отчитам The Challenge от 21DFX - пирамидална тренировка със собствена тежест и без секунда почивка. Много добре ми дойде, сега съм заредена с енергия  Simple Smile
Звездичка, откъде ги гледаш Обсешъните? Аз гледах някакво превю във ФБ страницата на Autumn Calabrese, но хич не обърнах внимание дали ги има целите.

# 697
Балкай, да не е синдром на карпалния тунел? Нямам идея дали се вижда обаче на снимки това.
Не, прави се специално изследване. При мен се наложи операция и на двете ръце заради това.

# 698
За днес ето това прекрасно разтягане https://vk.com/wall-80779696_40676
Благодаря на Sprinkles за споделянето му  Hug

Много съм се схванала в областта на лопатките да го наречем и врата. Наблегнах доста на упражнения за това по време на видеото и след него-свещи, навеждания, не работя дълги часове на бюро, но откъде е чак такова схващане ,разтягането предизвика в тази област доста неприятна болка, но само така ще го преодолея. От известно време все се старая да я раздвижвам, разтягам, с кашиката на кучето докато го разхождам  Grinning, с масажи когато мога сама, обаче болката е доста неприятна, чак главата ме заболява като се опитвам да раздвиждам. С малко повече упорство се надявам да оправя нещата.

Спорни тренировки на всички!

# 699
Отчитам The Challenge от 21DFX - пирамидална тренировка със собствена тежест и без секунда почивка. Много добре ми дойде, сега съм заредена с енергия  Simple Smile
Звездичка, откъде ги гледаш Обсешъните? Аз гледах някакво превю във ФБ страницата на Autumn Calabrese, но хич не обърнах внимание дали ги има целите.

има ги в една от групите, посочени в последния пост на агент.

# 700
Имам сериозна мускулна треска на Д-то от Шон! Инсанити май ще ми стане любииимата програма, а след нея 21FixDay. За два дни съм свалила 0.600гр. и съм доволна. Калориите ми варират. Понеделник бяха около 1400, а вчера 1700. Искам да ги държа до 1400, но е трудно постижимо. Днес си направих снимка за начало на програмата, въпреки че е вече трети ден. Искам да видя какво ще се получи след 30 дни и после след 60, че се нагледах и нагледах на снимки в интернет на постижения с Инсанити. Много съм се мотивирала да сваля 4 кг за 30 дни и до РД ми да съм 55. А, дано! Innocent

Освен 30 минути Инсанити, отново добавих 10 мин. кростренажор.
Първите 5 и последните 5 минути на инсанити са ми най - тежки. Първо изнемогвам, после влизам в ритъм и накрая нямам сили. Такава умора нямам след груповите по Степ фит на които ходя.

Обмислям да си взема канго обувки за вкъщи и да си тренирам по клипчета. Не знам дали е добра идея, затова споделям с вас - да си кажете мнението.

Усмихнат ден!

# 701
С брутална МТ на бедрата съм. Но след малко ще поизчистя из вкъщи и излизам на разходка, днес по програма ми е свободен ден.  Wink

Дух,
календарът е заключен и трябва да влезеш с профила си в сайта на Румяна, за да го видиш. Или да пишеш на екипа и те ще ти го пратят. Peace

Обмислям да си взема канго обувки за вкъщи и да си тренирам по клипчета. Не знам дали е добра идея, затова споделям с вас - да си кажете мнението.

Усмихнат ден!

Стига да имаш здрави колене, достатъчно пространство, подходяща настилка и по възможност да нямаш съседи отдолу- може и да си заслужава.

# 702
За днес кардио 1 от БР - осъзнах, че това кардио ще е целия месец, дано не ми омръзне. След него 10 минути абс от 21 day fix.  Не знам дали заради темпото, с което се изпълняваха упражненията, но ми се стори, че беше по-трудно от абс на 21 day fix extreme.  Яденето вчера беше добре откъм калории, но съотношението на макрота не ...

Звездичке, прегледах ги отгоре-отгоре и аз.  Определено съм ентусиазирана за програмата.  Дано само съм в добра форма за нея.

Лея, на мен Shaun Week ми е любимата на Шон, защото е по-балансирана откъм карио и силови. Но Insanity ми е първата любов Yellow Heart, защото беше първата дълга програма, която съм правила. 

Дива Blush

# 703
  • София
Insanity има го някъде онлай?Играя с телефона и не мога да инсталирам тренировъчните програми

# 704

Усмихнат ден!
Аз ходя на групови тренировки по канго. Определено ти трябва здрав под и липса на съседи, че голяяямо скачане пада. Иначе е много готино.
В групата има едно момиче, което има обувки вкъщи, но идва и играе с нас и обувките от клуба. Та тя казва, че у тях няма голяма мотивация и подскача около 10мин., докато като си след "чужди" и някак си по се мотивираш и не кръшкаш  Joy Аз съм на същото мнение- като се поумориш малко вкъщи ще спреш, докато там като видиш, че другите скачат, и да не се "изложиш" ще продължиш.

Иначе днес 4 тренировка от Румфит-а. Давам го малко хаотично, ама така се случи.

Общи условия

Активация на акаунт