Тренировки в домашни условия - 89

• 70 159
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Мен всичко ме устройва Grinning Откакто се преместих в по-малък град имам чуството ,че съм станала Дзен Grinning Grinning Grinning Всичко ми е леко, приятно, не се ядосвам почти за нищо...дано тази нирвана продължи по-дълго Grinning

# 106
  • Пазарджик
Цитат
Искате ли да си направим фейсбук група на темата -искам да  питам/споделям   някои неща пък не ми се иска да са публични newsm78

Знам,че има някаква съществуваща- ама достъпа е много ограничен-така ,че ако има  10 човека навити свиркайте да направим една тайна група . Peace

Също съм ,,за" за   групата, а темата защо да не си продължи?

Отчета- последните 4 дни не съм тренирала, детето беше на футболен турнир и аз го подкрепях от скамейката Smile, да не си помислите че е лесно от притеснение, имам мускулна на  корема   Soccer

Спорна седмица!

# 107
  • Варна
Моля ви не махайте темата. Чета ви с такова удовоствие вече 3 години Simple Smile Не се разписвам всеки ден, но съм редовна. Тренирам си у дома 6 пъти седмично Simple Smile

# 108
Extreme на Джаки за днес, течеше вода  от мен Grinning

Спорна седмица на всички!

# 109
За днес 30мин  плуване и много нерви Tired има и такива дни,много работа се струпа наведнъж и лежерният август ще ми излезе през носа  #Crazy Отделно и двете деца откачиха едновременно едното е в пубертета,а др на 5 ,но нещо му стана само нервничи  #Cussing out Mr. Green

Направих набързо  една група -Lifting Moms  Crazy ,като имам време ще я дооформям Peace Мятайте се !  Hug  https://www.facebook.com/groups/134216057192740/?source=create_flow   Дайте ми обратна връзка ,дали я виждате ,ако има нещо да оправям!

# 110
  • Сливен
Аз я намерих, и пратих заявка за приемане.
tanitaaa, пак ще си пишем в темата, спокойно  Hug

# 111
Влизам да се оплача. Качих 3кг-4 кг за по-малко от месец....стрес, много храна и 0 тренировки. Утре мисля да бягам, че положението е трагично.

За групата съм!

# 112
Вече съм в групата във ФБ Kissing Face

Отчитам вчера първи ден на Body Shred и за днес втори.

Потя се с тази програма също и има известно напрежение, но за сега ми се струва доста по-лека от Insanity Max 30, че и от Insanity, ако трябва да съм честна. Може би, защото не оставам без дъх...Аз съм малко сбъркана в мисленето си в това отношение - след които и да е от Insanity всичко ми се струва по-леко, защото не ми призлява от подскачане и потене Grinning Но от друга страна БШ има тежести и усещам, че силово ми натоварва различна група мускули и упражненията са различни така че мисля да си продължа с нея. Rolling Eyes Hands Muscle

Направих първия месец на Insanity Max 30, сега ще направя първия на БШ и после мисля да продължа с втория месец от MAX30 и след него съответно втория от БШ. Имам чуството, че бързо ми се адаптират мускулите иначе, ако да речем правя един месец Max30, трябва да сменя с друг тип тренировка, защото макар да се потя все така и да оставам без дъх - ефекта върху тялото ми определено намаля и не оформям с темпото от преди. Затова ще ги редувам.Shoe

Вие наблюдавали ли сте подобно нещо при ваши тренировки?

# 113
  • Сливен
Вече съм в групата във ФБ Kissing Face

Отчитам вчера първи ден на Body Shred и за днес втори.

Потя се с тази програма също и има известно напрежение, но за сега ми се струва доста по-лека от Insanity Max 30, че и от Insanity, ако трябва да съм честна.
Не съм правила "Insanity Max 30, че и от Insanity", но и на мен 1 и 2 от БШ ми бяха лесни, трудното поне за мен дойде след това.
И аз съм в групата  Grinning

# 114
Ноу фрейм, и аз се записах.  Hug Точно днес ми пристига squat rack за в къщи. Съвсем навреме.  Laughing

Ще оправям краката! Yes! newsm44

# 115
Пиша набързо, че сега търча да вадя документи. От 15 ще почва голямото кардио по местене в Благоевград.
По-късно ще пиша повече.
За сега 30 минути тичане на стадиона до нас.

# 116
  • 1st floor
От Благоевград ли вече трябва да те забърсвам за Рила и Пирин?  Laughing Айде, честито! Hug

От вчерашната тренировка съм като разглобена, едвам се изтъркалях от леглото сутринта. Всичко в горната част ми е с МТ, имам и по крачетата, но по-лека. БР 12 е по-милостива, но пак ме съсипа. Просто нямах сили. Поне не се наложи да я модифицирам, избутах я такава... Mr. Green

На мен нищо от БШ не ми беше лесно, изкарваше ми въздуха темпото.  Laughing Като оправдание мога да кажа, че я правих през труден житейски период (смених работата).  Mr. Green

И въпрос към всички тичащи - с каква скорост тичате? Искам да си сверя часовника горе-долу къде съм.  Laughing

# 117
roxanna, значи ще стане жега и за мен Simple Smile

Непо, ако правиш БШ след Шон сигурно първоначално ще ти се стори по-леко.. Grinning

# 118
.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 14:16 от Мишелин

# 119
  • Пазарджик
No_frame bitch благодаря за групата, чакам приемане Simple Smile.

Отчета е отново без тренировка.
С последните 4 дни на Банско и килограмите се увеличиха, но снощи изненадващо ни поканиха на рожден ден, последва окъсняване, обилна храна и невъзможност сутринта да се събудя навреме..........от утре с нови сили.

Общи условия

Активация на акаунт