Тренировки в домашни условия - 89

• 70 181
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
И аз на отчет - 30 минути колело и кардио 1 от БР. Нечовешки глад ме гони цял ден, укротявам малко със сурово кашу на две междинки, ама май не ми се получава.

# 196
Така значи мили мои. Дойде септември и започнахме да се завръщаме китни и росни в темата Simple Smile Изключително много ме радва това и поздравявам сърдечно всички ви!

Би, загуби се, не знам защо, но те сънувах преди 2 седмици, по някакъкв много оригинален начин беше организирала ново начиние, в което вплиташе всичките си артистични умения, нещо като частна забавачница за деца, но насочена към изкуства.
Дивичка, много мило ми стана че си помислила за мен. Толкова съм сама тук, че като изключим децата и една съседка словенка почти няма с кого да общувам. От понеделник имам ученичка и се опитваме да влезем в ритъм след ваканцията Wink А тази твоя идея наистина съществува в моята глава, но е нещо което ми се иска да направя на малко по-късен етап (в действителност съм учител по рисуване ха-ха) Simple Smile
Засега поне успях да си стартирам онлайн магазин, за да предлагам картините си. Първи месец с първа продажба и първи доволен клиент (а аз още повече, защото обожавам това което правя)...

Рисувам колкото мога през деня. Това е Фейсбук страницата ми ако искате да разгледате - Bilyana ART Studio Simple Smile

И да си дам отчета до тук.
4.09 малко йога
5.09 Exercise TV 10 lb Slimdown Total Body, 40min с друга моя любимка
6.09 TRX 40мин. повече за рамене и корем, утре съм запланувала за долна част - https://www.youtube.com/watch?v=j0bZWId9NRE

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 19:04 от ~Би~

# 197
Ето ме и мен с отчет, вчера почивах, а за днес по план:

https://www.fitnessblender.com/videos/at-home-bodyweight-cardio- … -like-you-mean-it
https://www.fitnessblender.com/videos/quick-chest-and-back-workout
https://www.fitnessblender.com/videos/fast-5-minute-cool-down-an … t-for-busy-people

И режимна храна Bowtie

Светли Hug  Много се радвам на енергията ти, както и че вече започна любимата ти разходка с количка. След време мисля да взема пример от теб Wink
Непо, много хубаво си направила! Снимката е уникална, както и ти.
Беси, много неприятно, но съм сигурна, че ще се справиш с това предизвикателство. Скоро да ни се похвалиш.
Цитат
Ентусиазъм има, дано да ме държи крепко и да не ме пуска дълго!
Тили, дано! Ще те следя за резултати Stuck Out Tongue
Иначе относно кг и качването им винаги има причина, знаете го.
Ризова, какво се случи с мотивацията. Ти си пример за подражанието, недей така.
Може би и ти имаш нужда от нова програма, която да те грабне.
Кристи, от моя опит да ти кажа - ядките ме раззяждат.
Би, браво за магазина. Всичко ще се нареди, просто трябва време. Hug
Хубава вечер на всички. Оооо, честит празник!

# 198
Стимул сте, момичета, да знаете!
Днес пак Страхил Иванов и Move to lose на тоя дзвер Крис Фрайтаг. Бая трудно ми беше да започна, имам сериозна МТ, но няма мърдане, обещала съм си и трябва да се справя.

bambinnah, въпрос на настройка.  Peace И аз преди бях като теб, но сега искам да си дам малко повече засилка, честно казано. Отделно, според индивидуалната ми програма от Стр. И. след силовата тренировка трябва да правя 30 мин. кардио, а аз кардио не обичам особено. Затова просто допълвам с друга, един вид по- аеробна програма. Естествено, основно слушам тялото си, защото не искам да се предОбря още първата седмица и с това да ми секне и ентусиазЪма.  Laughing

Ризова, ти вместо да се чудиш какво да захванеш /и аз съм на мнение, че ти е нужна нова програма/, отиди на лекар с тази подута ръка. Ако е счупена нямаше да ти е до тренировки според мен, но може да има други евентуални усложнения, което също не е за подценяване.  Peace

Свет, машина си! Ах, как обичах и аз да ходя кога бързо, кога по- бавно с количката! Много хубави времена!

Би, вярвам, че ще ти потръгнат нещата. Успех!

Зизу, браво и на теб. Не помня вече, но тук похвалили се с цифричките от кантарчето? Simple Smile

На Непокорна ЧРД и от мен, макар и малко на патерица.

Има много непознати за мен никове, извинявайте тези, които съм пропуснала, но знайте, че сте на правилното място.

Хубава вечер и от мен.

# 199
Тили Laughing
само тук не съм се хвалила за кг., ама не ми е удобно LaughingLaughingLaughing
С две думи от м.02 досега съм свалила 7 кг. с различни методи. Последно, в момента - 3-та седмица се храня мазно и видимо поспаднах в коремната област, което ми е доста трудно по-принцип. Пък и битката продължава, трябва да се науча да ги задържам тези кг.

Така и така се разписах, да добавя че нещо ми беше разтреперано след тренировката и колкото и да отлагах нещата, хапнах 2 бл. черен шоколад, за да ми светне. Да добавя - не съм стояла гладна, около 1500 калории имам днес, почти като всеки ден. Аз искам да ги намаля, но те не искат.
В тази връзка бих искала да питам Свети, как се храниш към днешна дата? Ще ми бъде интересно да кажеш.
Тили, и още нещо. Би ли разказала по-подробно за Страхил Иванов и неговата програма? Аз съм чела някои негови статии, но не съм се задълбочавала.

# 200
Тили, и още нещо. Би ли разказала по-подробно за Страхил Иванов и неговата програма? Аз съм чела някои негови статии, но не съм се задълбочавала.

Програмата е наистина индивидуална, с упражнения подбрани за твоя конкретен случай и състояние. Човекът се съобразява с моментното ти физическо състояние, към какво се стремиш и как би искал да го постигнеш. Работи професионално, всичко, което му бях упоменала относно тренировките, беше взето предвид. Доволна съм много. Първите две седмици са "въвеждащи", тренира се цяло тяло, после вече се минава на дни за горна, долна част, дупе. Всичко е показано и обяснено много подробно. 12- седмична е.
Аз имам и хр. режим от него, разнообразен е, но първо искам да се побутна по- силничко с ВМ хранене, пък да видим.
Издаде и втора книга човека- "Трансформирай себе си". Не съм я прочела цялата, но впечатлението е много добро. Не само като предоставеното в нея инфо, но и като качество и изпълнение.

# 201
Едвам ви изчетох, аз си тренирам, но не пиша. Еми, не и не...БШ ми е скучна. Не е проблема, че ми e извън комфортната зона и не мога да я правя, защото не е така. Много много рядко мoдифицирам някое упражнение ( за разлика от Insanity Max 30) и не използва дори леки гири, а карам с едни и същи и...нищо. Т.е. прескочих втора седмица, за да мина на 3та уж да ми е по/предизвикателно и интересно и да, пот се лее, не ми е някакво лесно - напротив. Обаче...не намирам друга дума, явно Джилиан ми е скучна.Grin И бяхме коментирали преди дали вика или не вика, за да те нахъса...вика си, ама е поносимо. Не е моето нещо и реших да не се мъча излишно. Unamused

Връщам се от утре към Джаки, Кристин и Шон( за кардио дните). Smile

Като ми мине разочарованието от БШ мисля да подкарам Боб Харпър Grin

# 202
Аууу колко много завърнали се муцуни Heart Eyes Peaceмного ви се радвам ,да знаете !

За днес кардио фикса и 30мин плуване+ малко ТРХ и 60 суинга с пудовката -починах си добре днес -тренирах ,попекох се малко на слънце ,книжка,храна Crazy
Храната: 3 яйца,салата,сниъо  сирене;
вечеря:печени ребра,телешка наденица ,пълнени чушки с кайма и ориз,чаша вино bowuu

# 203
Свети, почивам два дни седмично. Не е като да не почивам.

# 204
  • here, there, everywhere
Свети, Би, Ризова, липсвахте ми момичета. Аз днес пак бях нещо без сили. Поне докарах 15000,стъпки, да не съм съвсем валат де.

Не мога да мръдна от 60 оки надолу и това е. Мамка му и прасе ( демек аз).

От утре се мятам на тренировка още сутринта. Отложа ли, не става. Ще се само докладвам.

Тили, на твоя човек съм чела само книгата " Мотивирай себе си". Абсолютно ме отказа тоя човек да го мисля за специалист. Като цяло книгата е на тема : " За скромността си мога да говоря с часове". Имаше изрази като " моите почитатели" и подобни. Явно се има за рок звезда. Програмите му не ги знам, там може да е друга бира. Да не ми се засегнеш нещо. Hug

# 205
" За скромността си мога да говоря с часове".

Joy Joy Joy

С глас се смея. Хаххха.

Нея не съм я чела, но новата е доста смислено написана и съдържа наистина много все полезна /за мен/ инфо. Не, че повечето неща не ги знам, но наистина е важно И да се надгражда. А аз последните години много си падам по всякаква подобна литература- като почнеш от книгите на Камерън Диас и Луис Паркър, минеш през тази на Кейт Хъдсън, Шалийн и куп други, отделно- всякакви списания на подобна тематика и стигнеш до бг- "звездите". Вид хоби си ми е явно. Интересно ми е, но вече И отшумява тази лудост, усещам.   Laughing
Иначе статиите му са "шой- шой", както казва една моя позната. Повечето не ме впечатляват с нещо особено, но има и добри.
Впечатленията ми от изготвената тр. програма и хр. режим, обаче са много добри.  Peace

Да се засегна за какво?  Hug

# 206
Днес това - https://www.fitnessblender.com/videos/kellis-superset-total-body … t-burning-workout
Вчера -  https://www.youtube.com/watch?v=E28fVWJ6RPA и  четири -пет часа разходки на полето с децата и кучето. Сутринта около три часа и вечерта още два. Тичала съм десетина километра, през останалото време се разхождахме. Много е красиво на границата на два сезона, а слънцето е меко, приятно.
Допада ми тази схема вкъщи нещо само с гири, а кардиото навън. Съвсем различно е да тичаш сред природата. През зимата ще е друго, та тогава пак ще почна някаква програма.
Аз да си кажа, че Страхил Иванов ми е симпатичен, но не съм чела книги, следя му публикациите във ФБ.
Беси, ти нали скоро ни показа твоя снимка? Ако така изглеждаш на 64 килограма, направо си прекрасна и няма защо да се травмираш  и да сваляш с някакви ударни диети и тренировки:hug:
Би, много хубави неща твориш bouquet
Аз няма да казвам колко килограма съм, че направо ме е срам при вашите драми. Но мен си ме устройват, най-малко са от години насам. За храната следвам правилото - не изключвам такива храни, които не мога да ги махна от менюто ми дългосрочно. Т.е от набедените за развалящи добрата форма въглехидрати си ям плодове, бобови. Ориз и картофи пет -шест пъти месечно, понякога и хляб. Шоколад или някакъв сладкиш -  на един-два месеца веднъж. Така си се храня от много време и не изпитвам необходимост да го променям.
Непо, страхотни са снимките от Мальовица Heart Eyes

# 207
До всички, които се хранят ВМ: следвате конкретна програма или някакви принципи? При вас какви са били ползите  и имало ли е странични ефекти? Колко време карате на този режим?

Аз съм вече 54 кг (височина 161 см) след тренировките последните 2 месеца, но искам да изчистя още малко, особено в областта на корема, че там ми е пробланата област...

# 208
Здравейте сладурки  Heart Eyes

Ей, Билянка, как съм те нацелила без да искам  Hug Картините съм ти ги гледала преди, чудесни са  Grinning Браво, успех и дерзай!

Дива Орхидея, за близо 2 месеца имах много добри резултати особено в началото, когато бях и по-стриктна, малко се поотпуснах последните дни и така не ми харесва, та от днес затегнах коланите. До тук т.нар мазно кафе и 3 яйца на очи, тренировка Extreme на Джаки, ей обичам я тази садистка  Grinning

Любче, категорично съм за лекар и аз, щом е подуто, а и както го описваш травмата никак не е безобидна, ще мине!

Зизу, браво за резултатите! 7 кг!

# 209
  • 1st floor
Още веднъж благодаря, девойки прекрасни! Hug

Аз очевидно съм го ударила на мързел и липса на време (нооо подчертано първото! Mr. Green). Вчера пак пропуснах тренировка, защото бяхме в Македония, а днес се размотавах и се каних от 8 до 11ч. Най-накрая направих БР11. Ясно е, че тази тренировка ми е на ръба на силите и възможностите и ще си я откарам с две модификации. Здраве да е! Whistling Храната вчера беше типично туристическа - пробвах всичко, де що ми се видя интересно за окото.  Mr. Green Ама хубаво готвят местните, не се оплаквам! Joy

Любче, ако имаш и най-малки съмнения за счупване, защо до сега не си отишла на лекар? Naughty

И голямо браво на всички, които се похвалиха с минус в килограмите.  Peace Моето шкембе си стои, но и аз не правя нищо, за да го махна.  Mr. Green Даже напротив - напоследък си угаждам с всичко на душицата. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт