Тренировки в домашни условия - 89

• 70 671
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Вчера само побягах на пътеката в крайна сметка. Днес имахме супер тренировка, то не беше скачане по високите кутии, бърпита, набирания на лостове, много упражнения с тежести, после останах и за половин час с втората група за степ аеробика, страхотно ми действа след силовите. И следобяд най накрая ще съм на първия си урок по тенис, не че има общо с домашните тренировки Grinning

# 451
... после останах и за половин час с втората група за степ аеробика, страхотно ми действа след силовите. И следобяд най накрая ще съм на първия си урок по тенис, не че има общо с домашните тренировки Grinning
Степът си е супер готино кардио след силова! А почакай малко да почнеш да си тренираш фината моторика и контрол на топката пред телевизора и ще го обърнеш и тениса на домашна тренировка Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=znbpWMuORa4

Отчет по-късно, че обещават 27С и аз се чудя кънките ли да извадя, колелото ли да изкарам, да изрина целият двор от изпадали листа (пълненето на няколко десетки чувала с листа ми докарва неименно нечовешка мускулна треска, рекордът ми е 40+ натъпкани чувала за един ден), може и магазините да пообиколя. Хубаво ще е да измисля и кога да поработя де Simple Smile)))

Непо, мило, не ги прави често тези странични наклони с пудовка....

# 452
Отчитам БШ 7- Зенит. Нещо много завъртяни упражнения и уж сложна, ама аз с много модификации я направих лесна Laughing. И спрели достъпа от ви-бокса, та я търсих из нета.
Имам още 2 седмици и се замислям с какво да продължа.
30Дей фикс или екстрийма как са като трудност? Може ли линк и календар към тях?

# 453
Колко тенис съм изиграла на хбокса, не е истина Stuck Out Tongue Closed Eyes Единия път даже почти си счупих ръката, друг път отнесох крушката, голям майтап съм! За това за по-сигурно на корта! Иначе общо взето само тенис мога да зяпам (и често го правя) по цял ден, но ракета не съм хващала от има-няма поне 20г Blush

# 454
Непо, мерси! Моите 5 кг гири ме чакат събота в София. Помолих бившия ми фитнес инструктор да ми ги избере и поръча. Тук няма от къде да ги купя, а за доставка не става. Няма ме от 8 до 19 ч.

Петък вечер, събота и неделя до някое време съм в София, ако ни се катери някъде... Wink

За три дни се повлия моят спортен дух от околната среда. Отидох да си купувам есенни боти. И си купих есенни боти, а влизах и в магазина на Puma  Cry

# 455
Не съм Непо, ама ми стана интересно Simple Smile Обясни, моля те Hug

Аз си правя БР, в момента пета седмица. Второто кардио определено не ми е скучно и си ми държа пулса висок. Доволна съм.

# 456
Не съм Непо, ама ми стана интересно Simple Smile Обясни, моля те Hug
Странични наклони с тежест добре активират obliques (странични коси коремни мускули) и доста (не всички!) девойки след това съскат, че талията им си е заминала. Не че не трябва да се тренират, но може и без тежест (според моето скромно мнение) и пак всеки си решава в крайна сметка как и какво да прави, просто е добре да се знае и да се следи за "ефекта".

Аз се качих на колелото и со кротце, со благо 1 химическо, 1 библиотека, 1 супермаркет, 2 магазина и 33 км по-късно една изпълзях по хълма нагоре натоварена като магаре.
4/69 Колоездене 33 км.

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 02:56 от Agent Provocateur

# 457
Аз днес отчитам мобилност с  Dylan Werner.
Агент, кой е денят, който се крие зад мистичното 69? newsm78

# 458
Благодаря, Агент! На мен доста добре ми се отразяват и затова любопитствах Simple Smile

# 459
  • 1st floor
Агент, знам за талията, но това упражнение е веднъж в седмицата и не мисля, че ще ми се отрази. Е, има и други със собствена тежест за тази зона, но все пак...наблюдавам се, де! Mr. Green

Cristi, на теб как ти се отразяват? Simple Smile

За днес отчитам пилатес. Като почивен ден ми се явява след силовите.  Laughing Мислех да си метна пясъчните тежести на глезените, но забравих и си останах само с мисленето. Mr. Green

Джери, събота го дават отвратително времето  #Cussing out, а в неделя съм на работа. Иначе дебнех Урдините езера за събота, но явно се отлагат за догодина... Tired

# 460
  • Бургас
Свалих си 21 DFX на компа да ми е мирна главата Simple Smile
С кеф си направих Dirty 30 extreme за отскок, утре ще видя какво ще е, може би ABC, а от понеделник ще започна както е по програма, но в 5 дни. Т.е. ще прескачам йога и пилатес, вероятно.
Някой ползва ли колан за стягане на корема /не знам какво му е името, но идеята е да не ми виса корема на планковете/. Имам чувството, че ще се изсипя някой ден, предполагам, че е от диастазата. Иначе не усещам какъвто и да е проблем, в изправено положение изобщо не си личи, нямам издути части и т.н

# 461
Непо, добре ми се отразяват. Като дете имах леко изкривяване и реално нямах талия от едната страна (извивка) Rolling Eyes Това упражнение ми помогна доста тогава и си го правя и сега понякога. Ще ми се да намеря нещо, което да ми се отразява добре и за висящото месо на тумбака отпред, ама тръц Mr. Green

# 462
  • 1st floor

Някой ползва ли колан за стягане на корема /не знам какво му е името, но идеята е да не ми виса корема на планковете/. Имам чувството, че ще се изсипя някой ден, предполагам, че е от диастазата. Иначе не усещам какъвто и да е проблем, в изправено положение изобщо не си личи, нямам издути части и т.н
И при мен е същото. Дори в най-слабия си период, в който почти нямах мазнинки под пъпа и в изправено положение на тялото, корем не стърчеше напред, застанех ли на планк - увисва по средата. Сега е същото. Колан не ползвам, не знам трябва ли. newsm78

За днес - Кардио. Денят с йога от програмата го пропускам, все пак да имам и един почивен ден в седмицата.  Laughing 11 беззахарни дни отчитам. bowuu

Ще ми се да намеря нещо, което да ми се отразява добре и за висящото месо на тумбака отпред, ама тръц Mr. Green
hahaha

# 463
Днес пак се позабавлявахме с лостове, тежести, ТРХ, плио кутии, бърпита, планкове, лицеви и други благинки. А, и една гума от трактор, ще ходя да си търся такава за верандата, много ми хареса!

# 464
Непо, жалко! Мисля другия уикенд Рилския манастир, Кирилова поляна, Сухото езеро. Исках до Смрадливото, ама си е много пътят пеш вече за този сезон у Рила.

Довечера ще ходя до София и 3 дни ще ходя на фитнес - основната ми програма. А и да си взема гирите😊

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 14:02 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт