Тренировки в домашни условия - 89

• 69 783
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Звездичке, отсам океана ли си?!? За 2-ри път споменаваш Кети, ползваш Физик 57 и имаш повишен интерес към бицепс/трицепс - това е рядко срещано комбо...

# 556
Не, но много си харесвам кети. поне един-два пъти седмично тренирам с нея. наистина в европа не е толкова популярна, може би защото няма такава масирана реклама като бийчбоди например, но на мен явно са ми повлияли положителните отзиви в амазон. с физик не съм толкова редовна, но веднъж седмично правя бар/пилатес и често се спирам на тях, тъй като са доста ефикасни.

# 557
  • 1st floor
За днес Total Body, калории за вчера - 1222.

# 558
Вчера: възстановяващ стречинг с фоумролер  Heart Eyes
Храната:
О: Свински гърди с ориз;палачинка с домашно смокиново сладко и сирене  Blush
В: руло Стефани с плънка спанак,гъби,сметана и топено сирене,туршия ,синъо сирене,едно узо
Добавки: два магнезия

Днес : тренировка във фитнеса -цяло тяло-преден клек;гоблет,много цък-цък кифленски изолиращи(по принцип,нали съм фен на многоставните олд-скул бла-бла.....) обаче един чичак беше заел скрипеца и докато чаках разцъках машините-външен,вътрешен и преден бедър-голям кеф  Crazy ;вертикален,хоризонтален скрипец,коремни от вис  имаше и др ,ма не се сещам,че програмата ми не е в мен;
2по 10мин кардио интервално-спининг и тренажор преди и след трен.

Добавки: предтренировъчен бустър,цинк,Мг,протеин;

З: руло Стефани с плънка спанак,гъби,сметана и топено сирене,туршия ,синъо сирене
В-същото + узото ми #Crazy

# 559
Ние днес правихме това

Последното е 10мин бягане. Страхотно кардио се получава, само бърпитата накрая едвам ги изкарах, че те към стотина Grinning

За съжаление времето е отврат и за пореден път ще отпадне тениса, и за бягане на стадиона не става, ако отменят и на децата каратето, ще побягам вкъщи на пътеката.

# 560
Shaun week day 3 - insane weights. Ако някога реши да се откаже от сегашното си амплоа, Shaun определено може да стане проповедник Grinning

# 561
  • Пловдив
16 минути с Боб Харпър...
Важното е да не се отказвам...

# 562
Здравейте, тренирам вкъщи с фитнесблендер и подобни програми, хийт кардио. Обаче имам често проблеми с глезените, често ме болят. Има ли нещо за укрепване? Слагам наглезенки, но едва ли са за такъв проблем. Не знам накъде да се ориентирам, а ми спъват тренировките  Confused

# 563
Nestle93, на твое място бих избягвала тренировки с подскоци и изобщо такива с голямо натоварване на глезените. Аз имах проблеми само с единия, месеци наред, наглезенката не помага освен за временно облекчаване. Минах през двама ортопеди, пърият не помогна, но вторият ми препоръча почивка и ми изписа лекарствена терапия за 20 дена. С нея още на 2-3-тия ден имаше подобрение. Да чукам на дърво, но година и кусур по-късно няма и помен от проблема!

От няколко дена се мъча да не обръщам внимание на един гаден вирус, дори засилих тренировките, до вчера, когато наобяд се предадох. И от тогава вардя леглото. Обаче реших, че толкова му стига и след малко ще се наритам да правя нещо.

# 564
Болки в глезени/ходила/колене, етц могат да се дължат и на неподбрани правилно маратонки и/или липса на такива при високоинтензивна тренировка и/или неправилна техника и/или претрениране, но във един форум освен да хвърлим боб единственото полезно нещо, което можем да те посъветваме е да идеш на специалист/лекар.

Рових преди малко да намеря една любима статия на Юли, та ще я постна и тук, чудна е за опресняване:
http://www.yulisgym.com/kak-se-postiga-perfektnoto-tialo/

Аманда - страшно се радвам, че си намерила своята си формула и се чустваш прекрасно! Hug
Не, но много си харесвам кети. поне един-два пъти седмично тренирам с нея. наистина в европа не е толкова популярна, може би защото няма такава масирана реклама като бийчбоди например, но на мен явно са ми повлияли положителните отзиви в амазон.
Респект! Много уважавам хора, които четат преди да тренират!

И аз от няколко дни влача вирус и съм като пребито куче... и да продължа да се оплаквам - ММ измислил да сме ходили на море през Януари, можело и Февруари. Аман! Миналата година заради неговите идеи бях в топ форма за 1 Април и замазана цяло лято, сега се очаква да сторя чудо и да изглежда полуприлично точно след голямото Декемврийско угояване. Много възмутено му изсъсках!

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 16:21 от Agent Provocateur

# 565
  • 1st floor
Агент, ще ме прощаваш, но не си права да съскаш! Mr. Green Аз в каквато и да съм форма, не отказвам море! hahaha Пусто при мен предложения липсват! Mr. Green

# 566
За днес Shaun Week Day 4 - 25 minute abs. Явно не съм се насилила много, защото ми се стори прекалено кратко. Довечера може да се замъкна с децата да караме кънки.

Nestle, и аз се присъединявам към другите момичета, че е доста инидивидуално. Почивката е най-добрият ти приятел в момента. Аз преди 2 години имах подобен проблем след като бях тичала с неподходящи маратонки ... ходих на лекар - съветът поне при мен беше да почивам и да не бягам известно време. Имаше някаква ориентировъчна формула в зависимост от годините колко седмици трябва да "почиваш," но не си я спомням.

# 567
Агент, ще ме прощаваш, но не си права да съскаш! Mr. Green
Simple Smile)) Не съм права, права си Simple Smile)) но при мисълта какви титанични усилия на волята ще ми струва ( и колко ще се самообвинявам, ако се поддам на тиквениците и баниците) ми домъчня за себе си Simple Smile))

2015 като си контузих стъпалото ми отне 6+! седмици докато ми мина! Още се потрисам като си спомня! Бях на 40 год.

# 568
Живеещите на морето нямат такива драми, направо спира да им пука по някое време Smile

Вятъра поутихна, отивам да мятам децата на уроците и се мятам на стадиона. И като казахте за обувките, веднага разбирам кога трябва да си сменя обувките за бягане по това, че започвам да усещам напрежение в коленете. Нищо, че на външен вид са си като нови. Най-сериозни суми там пръскам общо взето и то с кеф!

# 569
Благодаря ви за мненията, ще почивам и ще отида на лекар.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт