Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 462
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Дружина, вярна и сговорна, благодаря ви за положителната енергия и мисли, много сте ми близки ма сърцето Heart Младежът се лекува, има мякакво подобрение, но не е стабилно и все още много се тревожа нещо да не се обърка.

Жгмъцко, веднага се сетих за какво обаждане говориш Cry миналата година по това време бях в същото положение като теб, даже бях напуснала работа. Ходих по интервюта и се надявах...нещата се случиха когато най-малко очаквах. Кураж и ме се отказвай, маистина ще стане когато и каквото е най- добре за теб Heartpulse

# 601
  • София
Заната, благодаря!  Hug
Младежа в болница ли е ? Ще се оправи, но трябва време.
Моите мъже миналата година двамата един след друг бяха с пневмонии. Правех един чай от индрише с орехи, виж в гугъл точната рецепта, че не я помня, много помага!

# 602
Жгмъци, почти е в болница, ходим за вливания, но си е у дома. Този чай съм го правила предишни пъти, но нямаше желания ефект, а не му харесва и не ми се ще да го мъча допълнително.

Емка, мажи смело, за да си фина дама Heart Eyes

# 603
  • Бургас
Покрай всички несгоди, които нещо са ни споходили да отчета менюто, все пак Wink
З - праскова
О - боб и салата от домати
В - същото Wink

За утре ми се върти някакво постно зеУе, но дали готвачката в бистрото ще ми прочете мислите newsm78

Току що се сетих, че от 23.08 влязохме в ретроградния Меркурийй  #2gunfire #2gunfire
Да знаете!

# 604
  • Русе
Току що се сетих, че от 23.08 влязохме в ретроградния Меркурийй  #2gunfire #2gunfire
Да знаете!
Ай, стига уе....... Crossing Arms
Ду куга тъй?  Whistling

# 605
Тудорке, как така влязохме в ретроградния Меркурий на 27-мия ми рожден ден? Да са искали разрешение от мен? Twisted Evil
Аз отивам на тренировка. За пръв път ще пробвам Indoor Cycling след около час.

# 606
  • Бургас
Банда, Балки, простете ми
 newsm20

Не бил от 23-ти гада, а от 13-ти. Ще ни гърчи до 05.09 #2gunfire

# 607
  • София
Ох, аз ще съм в отпуск, така че трябва да избутам до утре!  Praynig

# 608
Аз си гледам волейбола и се кефя Heart Eyes.Нашите направиха страхотен гейм,2 на 1 за нас.

# 609
  • Русе
Аз въртя между Гришо (води с 2:0 сета) и волейбола, които направо ме накефиха в третия гейм - само още един такъв ни трябва.
Мамексче Hug
После ще се включа по-адекватно Simple Smile

# 610
  • София
Аз си гледам Гришо.  Heart Eyes

# 611
Отчитам всичко по план апнато. Утре диня. Mr. Green
Жулиетке кафенцето ей ся ша го пия на спокойствие. Хубава женска вечер.  Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Сисе ако е ти е било вкусно не се брои.  Joy Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Инджи ще стане нема начин да не стане.  Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Жгмъцка значи не е било за теб ако не се обадят. Твойто те чака!  love001 spoko Hug Hug Heart Eyes
Иринитке мисли силно та готвачката да чуе ясно.  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Занатке бързо да минава!  spoko  Hug Hug Heart Eyes
Балки успешна тренировка.  newsm10 Grinning Heart Eyes Hug Hug
Мамексче, Дрска с Ф ли се кефите? Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
И вечерното чайче.  Hug Hug Hug

# 612
  • София
Гришо ми оправи настроението!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
  • Русе
Заедно с волейболния ни отбор Simple Smile
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

# 614
Браво на нашите момчета ,и на волейболистите,и на Гришо,и на Антъни!Ма*ната му на Меркурий ли беше,Венера ли беше,страхотен ден за българските спортисти Heart EyesSimple SmileHands Clap!

Общи условия

Активация на акаунт