Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 441
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Браво на Гришо и на Владо! Пардонн, на волейболистите ни, Владо не играе вече,  Mr. Green
 Joy Joy

Ох, изкуках..... Crazy

Мамекс, прости невежеството ми, но кой е Антъни?  Flutter

Утчитам ципурка и прасковка....

# 616
Жулке Антъни Иванов,18 годишен плувец,вчера взе бронз на европейско за младежи,преди месец мисля остана 8-ми при мъжете.Дисциплината му-200м бътерфлай,в момента най престижните американски университети се съревновават,за да отиде да продължи образованието си там.

# 617
Аз пък напук на всичко си направих маска на косата с хума,мед, жълтък, зехтин и оцет. Изпуснах я нещо моята коса и виси безжизнена като уши на бретон шпаньол  Simple Smile

Много се радвам за нашите спортисти, особено за Антъни, много обичам плуване!!!

# 618
Ехоо, гледате ли Черешката  бре, питам тези които не са по спорта, днес Башар ми скри топката, страхотна кухня, страхотни посуда, страхотно изпълнени ястия! Браво!

# 619
  • Русе
Жулке Антъни Иванов,18 годишен плувец,вчера взе бронз на европейско за младежи,преди месец мисля остана 8-ми при мъжете.Дисциплината му-200м бътерфлай,в момента най престижните американски университети се съревновават,за да отиде да продължи образованието си там.
Аааа, да уееее...... Сетих са.  bowuu
 Hug

Мимс гледах я да,  Flutter

# 620
Жгмъцка, Деска, Мамексче, Жулиетке, Занатка, Миме честита ни победа и на трите фронта!  bg moresmile Hug Hug Hug Heart Eyes
Лека и мека от мене! И за лека нощ.  Mr. Green Mr. Green

# 621
Банда, връщам се от тренировка с невероятна мускулна треска Crazy Мисля, че това чудо Indoor Cycling няма да го повторя. Седалката ми беше повече от неудобна и успявах що-годе да направя само упражненията за въртене на педалите в изправено положение. Днес правих и TRX за корема. Също доста сложна тренировка, а в началото дори не можех да си вкарам краката в дупките Laughing

Упражненията в поза за лицева опора бяха убиец. Утре мисля да ходя на йога, стига да не се събудя прекалено късно. В петък имам почивен ден и най-накрая ще се наканя да отида на пилатес, че предният път ме домързя.

# 622
  • Sofia
Хай, девойки  Hug
Не съм имала време да ви чета, сори!
Ходих насам-натам  Simple Smile Прекъсвах режима, когато бях някъде, а в другото време си го спазвам, намалих порциите до минимум и се почувствах много, много олекнала, а и по дрешките си пролича.
Сега съм в Малта, утре се връщам и заминаваме за -5 дни до `Варна, после с гости от the USA в София и после на тиймбилдинг в Рaвда на базата на унито  Laughing
И после ще отчета резултат... Мимке, засега въртя минус 3-4 килца и все се надявам да ги направя 5 - нали така се бях зарекла   Embarassed
Ще ви сложа няколко снимки от Малта и бегам, до скоро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 623
  • Русе
Аууууу, Лийкеее, убийствени снимки от Малта.... Crazy Страхотни, страхотни!!!  Heart Eyes  Heart Eyes

Катееее, ама си улучила в десятката с моя вкус таз вечар,  Whistling  Twisted Evil  Twisted Evil
И това не е за лека нощ Ич, ам тежка.....Mr. Green

Балкай, това упражненийце  ме кефи, Crazy

# 624
Ейййй Лийкеее, страхотна Малтичка, от кога и се каня , дано е живот и здраве и аз някога да я видя! Аз приключих с 4 свалени кила от които едното върнах ooooh! ooooh!

# 625
  • София
Ау, страхотна Малта и аз искам да я видя с очите си.  Heart Eyes

# 626
  • Пловдив
Разбита съм на хиляди парченца. Нямам вече Грей!
Заната, стискам палци!
Ако друг има нужда - също!

# 627
  • София
adoration_, съжалявам!  spoko

# 628
  • Калифорния, САЩ

# 629
адорейшън, много съжалявам Cry Напълно те разбирам. Два пъти съм губила животинче, даже вторият път беше съвсем наскоро. Прегръдки Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт